Services
Alle spellen
Aanmelden
Log in.

Koop Apex Legends Accounts - Apex Legends Account Marktplaats

Het spel is nog nieuw, en de gemeenschap is nog maar net begonnen te groeien, maar spelers beginnen al te zien dat er meer dan één manier is om vooruit te komen in het spel! Dat klopt, met de Apex legends accounts bij igitems, kun je de rangen overslaan en een account met tonnen kwaliteit skins kopen. Breng uw spel naar het volgende niveau vandaag

Sort by
Showing items
Leidende gebruikerservaring

Wij bieden de meest aangename virtuele goede handelservaring die er is.

Snelle levering

Vergeet wachten. Meer dan 90% van de orders worden binnen enkele seconden uitgevoerd.

Handelsbescherming

Wij bieden de veiligste handelsomgeving. Koop en verkoop zonder zorgen.

Terugbetalingsbeleid

Onze kopers krijgen altijd hun bestelde artikelen of hun geld terug.

24/7 Live ondersteuning

Bent u op zoek naar hulp? Neem contact met ons op; wij zijn er om u te helpen.

Over Apex Legends

Statistieken tonen aan dat Apex Legends, een free-to-play battle-royale hero shooter game, snel een van de meest populaire battle royale games is geworden, slechts een paar weken na de release in februari 2019. Als je dit spel nog nooit hebt gespeeld en wilt weten waar alle ophef over gaat, zijn we hier om je wat gedetailleerde informatie over het onderwerp te geven.

De opzet zal bekend zijn voor iedereen die PlayerUnknown's Battlegrounds of Fortnite heeft gespeeld: Battle Royale, maar er zijn een aantal interessante innovaties hier. In het bijzonder, de ploeg van drie spelen onder andere teams elk spel zorgt voor fascinerende dynamiek. Hier is wat je kunt verwachten van dit spel om je te helpen beslissen of het iets is dat je zou kunnen interesseren.

De setting van Apex Legends is hetzelfde als Titanfall, dat in 2014 uitkwam. Apex Legends speelt zich 30 jaar na de gebeurtenissen van de vorige game af en volgt een groep helden genaamd "Legends." Je speelt als één teamlid dat het moet opnemen tegen andere teams die elk uit 3 spelers bestaan (in totaal 20 teams aka 60 spelers per wedstrijd). Je personages/legends zijn uitgerust met speciale vaardigheden die hen helpen lang genoeg te overleven om een evacuatieschip te bereiken of te beschermen. Dit zijn onder andere grijphaken, tactische schilden, stemblokkers, en terreinhacking tools.

Voor degenen die niet bekend zijn met Battle Royale-spellen, zijn hier enkele punten over hoe Apex Legends anders is. Het spel begint met 60 spelers in plaats van de gebruikelijke 100. Het vliegtuig dat iedereen naar de kaart brengt is veel groter dan normaal, waardoor het mogelijk is om de spelers volledig te verspreiden. De drie personages binnen elk team kunnen privé met elkaar communiceren via voice chat.

Apex Legends is een free-to-play game, maar het heeft veel in-game aankopen. In-game valuta kan worden gebruikt om loot boxes te kopen of full packs vrij te spelen voor specifieke legends. Je kunt ook items uit de winkel kopen met echt geld. Deze game is gratis, en gamers hoeven alleen te betalen als ze exclusieve outfits en accessoires voor hun legends willen of wapen skins waarmee ze zich kunnen onderscheiden op het slagveld.

Welke aspecten moet je in acht nemen bij het kopen van een Apex Legends Account?

Met de nieuwe patches en updates van Apex Legends wordt het steeds duidelijker dat de beste tijd om een Apex Legends account te kopen nu is. Voor degenen die het spel professioneel willen spelen of er snel echt goed in willen worden zonder te veel spellen te spelen om alle legends en andere waardevolle items/skins vrij te spelen, zou het kopen van een Apex Legends account een ideale optie zijn om degenen die dag en nacht spelen te verslaan.

Koop dus een Apex Legends account, of misschien zelfs meer, nu het spel nog populair is en je kunt op deze manier het peloton voorblijven. Voor de spelers die graag een account willen kopen, maar geen idee hebben waar ze kwalitatief goede accounts kunnen vinden, is hier wat advies over welke eigenschappen je toekomstige account moet bezitten.

Het belangrijkste is dat het niveau en de rang van je account een essentiële factor is waar je op moet letten als je op zoek bent naar een account van hoge kwaliteit. Als de rang te laag is, zul je er niet veel aan hebben omdat het in het begin een uitdaging is om wedstrijden te winnen, omdat andere spelers niet goed genoeg zijn om uit de lagere rangen te komen. Waarschijnlijk kun je later wel overwinningen behalen, maar alleen als je hard werkt en elke dag een bepaalde tijd aan dit spel wijdt. Indien mogelijk, zoek accounts met alle verschillende karakters vrijgespeeld en een fatsoenlijke rang.

Er zijn veel manieren om geld uit te geven in Apex Legends, en één manier is via skins. Dit spel heeft een ton van aanpassingsmogelijkheden voor spelers die willen dat hun favoriete legendes of wapens met een ander uiterlijk dan wat ze momenteel hebben uitgerust op hen. Er zijn er al genoeg beschikbaar, maar er zullen er in de loop van de tijd nog meer bijkomen. De accounts met meer opvallende skins of Legendarische skins hebben meestal hogere prijzen en meer aandacht van spelers.

Er zijn nog andere waardevolle items om te overwegen als je op zoek bent naar een Apex account, en hoe meer en betere items een account heeft, hoe hoger de waarde van het account. Dergelijke items zijn onder andere Apex Packs (loot boxes), Apex Coins (premium valuta gebruikt om featured items en Apex Packs te kopen), Crafting Metals (verdiend door het openen van Apex Packs en gebruikt om cosmetica vrij te spelen), Legend Tokens (verdiend door elke match die je speelt en gebruikt om legends en winkel-exclusieve cosmetica vrij te spelen), en meer.

Waarom een Apex Legends Account kopen?

Apex Legends heeft spelers nog nooit teleurgesteld met zijn routineuze seizoensaftrap en frisse nieuwe content, waaronder nieuwe legends en skins. Het is nu een betere tijd dan later om een Apex Legends account te kopen, omdat je een vroege voorsprong krijgt in dit spel met de huidige en toekomstige seizoenen om van te genieten.

Heb je ooit skins willen bemachtigen uit een vorig Battle Pass-seizoen die niet meer beschikbaar zijn? Nou, nu met Apex Legends account aankoop is er een kans voor spelers die deze cosmetische items missen. Aangezien die skins niet meer gekocht kunnen worden en niet meer tijdens de normale gameplay worden gegeven, is het kopen van een Apex-account de enige optie om te krijgen wat je wilt.

Vertrouwd door 5m +Klanten
4.96 out of 5
28 klantenbeoordelingen
by Augustus
5/5
Instant delivery I believe this also comes down to which seller you buy from, you might need to wait for him to come online but mine was instant, probably lucky
1 week ago
by Vallie
5/5
liked it thanks you
3 weeks ago
by Davin
5/5
buen servicio al cliente
3 weeks ago
Vaak gestelde vragen:
Kom meer te weten over igitems:
Rekeningen
Valuta
Artikelen
PlayBoost
Coaching
Hoe werkt het?
Welke informatie over mijn spelaccount ontvang ik?
Wanneer krijg ik de gegevens van mijn nieuwe rekening?
Waar vind ik de gegevens van mijn nieuwe spelaccount?
Wat als de spelaccount die ik heb gekocht niet overeenkomt met de beschrijving van de verkoper?