Aanmelden
Log in.
Koop Apex Legends Boosting - Apex Legends Boosting diensten

Koop Apex Legends Boosting - Apex Legends Boosting diensten

Voor degenen onder ons die hebben gewacht op de komst van een nieuwe Battle Royale-game, is Apex Legends zo dicht bij perfect als we ooit zullen krijgen. Helaas is het voor veel spelers vaak moeilijk en tijdrovend om hogerop te komen. Gelukkig hebben wij de oplossing! Spelers kunnen gemakkelijk hoger in rang komen door gebruik te maken van een boosting service van igitems. Zeg gedag tegen lagere rangen en hallo tegen Apex Predator vandaag!

Verkoop
Onze kenmerken
Leidende gebruikerservaring
Leidende gebruikerservaring

Wij bieden de meest aangename virtuele goede handelservaring die er is.

Snelle levering
Snelle levering

Vergeet wachten. Meer dan 90% van de orders worden binnen enkele seconden uitgevoerd.

Handelsbescherming
Handelsbescherming

Wij bieden de veiligste handelsomgeving. Koop en verkoop zonder zorgen.

Terugbetalingsbeleid
Terugbetalingsbeleid

Onze kopers krijgen altijd hun bestelde artikelen of hun geld terug.

24/7 Live ondersteuning
24/7 Live ondersteuning

Bent u op zoek naar hulp? Neem contact met ons op; wij zijn er om u te helpen.

Our community
5 out of 5
klantenbeoordelingen
Vaak gestelde vragen:
Kom meer te weten over igitems:
Rekeningen
Valuta
Artikelen
PlayBoost
Coaching
Hoe werkt het kopen van in-game valuta?
Hoe levert de verkoper de in-game valuta (zilver, goud, geld, etc.)?
Waarom is igitems de beste keuze om in-game valuta te kopen?
Hoe snel krijg ik mijn bestelling na betaling?

Over Apex Legends

Apex Legends is een van de nieuwste meesterwerken in het Battle Royale-genre. Het is een online multiplayer shooter, ontwikkeld door Respawn Entertainment en uitgegeven door Electronic Arts voor Microsoft Windows PC (via Origin), Xbox One, en PlayStation 4 in februari 2019 als onderdeel van EA's verrassingsrelease, waardoor fans enthousiast zijn om te zien wat de ontwikkelaars nog meer voor hen in petto hebben.

Op zijn zachtst gezegd is het geen verrassing dat Apex Legends snel een van de meest populaire titels van het battle royale-genre is geworden. De afwezigheid van marketing werd gecompenseerd door innovaties en stabiliteit bij de lancering, waardoor het publiek en de spelersbasis exponentieel konden groeien, mede dankzij streamingwebsites als Twitch.

Apex Legends introduceerde een geheel nieuwe manier voor battle royale-gemeenschappen over de hele wereld - zie elkaar gevechten met verschillende wapens allemaal terwijl ze strijden voor de overwinning royale. Met tal van meer functies komen, evenals frequente updates van Respawn Entertainment, het spel begon als een hotshot en bleef een te zijn.

Apex Legends werd geïntroduceerd als een free-to-play battle-royale hero shooter titel; in tegenstelling tot de meeste andere battle royale games, zet het spelers tegen elkaar in teams in plaats van individuen.

De naam van de voorganger "Titanfall" verwijst naar de gevechten tussen soldaten en robotachtige tweevoetige machines genaamd Titans. Ter vergelijking, Apex Legends bevat hoofdrolspelers uitgerust met tactische vaardigheden, zoals het inzetten van ziplines of schilden; deze personages worden gezamenlijk aangeduid als "Legends." Elke speler kiest één legende, en teams van drie personen bestaan uit één vertegenwoordiger van elke klasse. Je kunt glijden, tegen muren oprennen, of zelfs over hoge gebouwen slingeren met Spiderman-achtige behendigheid als je een bepaalde legende speelt.

Apex Legends was de eerste titel die heldenselectie introduceerde in een battle royale-game. Het is een innovatie, en het held selectie idee is eerder gebruikt door games zoals Team Fortress 2 of Overwatch, waar spelers moeten kiezen uit een van de vele unieke personage identiteiten. In Apex Legends kun je kiezen uit een groot aantal verschillende legendes met unieke persoonlijkheden en vaardigheden die in verschillende rollen passen. Het ene personage is misschien langzamer maar duurzamer, terwijl een ander de mogelijkheid heeft om mid-range te zweven of spelers snel te benaderen met zijn grappling hook; elk zal iets anders bieden voor de behoeften van je squad.

De spelmodus Ranked Leagues is geïntroduceerd in seizoen 2. Het verschilt van de normale Play Apex spelmodus op een manier dat spelers worden gematcht met / tegen andere spelers van een vergelijkbaar niveau in termen van plaatsing, kills, en assists. Aan het einde van elke gerangschikte wedstrijd worden Ranked Points weggegeven, die worden gebruikt om de voortgang naar de volgende rang te meten. Aan het einde van een Ranked Leagues seizoen, ontvangen spelers een beloning gebaseerd op hun niveaus. Spelers zijn verdeeld in zeven niveaus van laag naar hoog: Bronze, Silver, Gold, Platinum, Diamond, Master, en Apex Predator. Elke tier bestaat uit vier divisies, behalve voor Master en Apex Predator, waar spelers globaal worden gerangschikt via hun huidige Ranked Points.

Waarom Apex Legends Boosting kopen?

Solo in de rij staan voor ranked in Apex Legends kan frustrerend zijn en soms een hele klus. Als je genoeg hebt van vervelende wedstrijden waarin je teamgenoten weigeren samen te werken en alle buit en kills stelen, dan zijn onze diensten misschien wat je nodig hebt, waaronder het boosten van je Ranked Points en Tiers zodat je nooit meer solo in de rij hoeft te staan. Onze ervaren spelers zijn toegewijd aan het winnen van het spel met integriteit - elke kill blijft van jou, plus ze volgen altijd perfect de order instructies.

We begrijpen dat niet velen het geduld hebben om ranked rewards te grinden, en misschien heb je het te druk of kun je gewoon niet omgaan met al die stress. We willen niet dat je je tijd verspilt aan een spel dat niets oplevert. We zullen je helpen om je account op te krikken naar een niveau waar games redelijker zijn in termen van vaardigheidsniveau. Zelfs als je uiteindelijke doel is om op het Apex Predator leaderboard te komen, kunnen we je helpen.

Welke Apex Legends Boosting Diensten biedt igitems aan?

Apex Legends Rank Boosting - Wil je de top-ranked Apex speler op je server zijn? Bezoek iGitems, kies een optie voor een rank boost, en zie wonderen gebeuren. Nadat onze pro's hun magie hebben gedaan, garanderen wij dat je tier in de kortst mogelijke tijd naar de gewenste rang zal stijgen.

Apex Legends Power Leveling - Heb je problemen met het bereiken van hogere levels en het ontgrendelen van coole features? Heb je meer Apex Packs nodig maar heb je niet genoeg tijd om ze zelf te grinden zonder dagen te spenderen? Apex Powerleveling lost beide problemen op.

Apex Legends Kills Boosting - Kies simpelweg je platform, hoeveel meer kills je op je account wilt behalen, en welke legende je wilt hebben als die er is. Wij zullen het exacte aantal kills aan je leveren. Boost je account statistieken met Apex Legends Kills Boosting nu!

Apex Legends Prestaties Boosting - Als je op zoek bent naar een makkelijke manier om het meeste uit je Apex Legends ervaring te halen, dan kunnen wij je helpen. Wij bieden prestatie boosting die je zal helpen exclusieve en moeilijk te krijgen beloningen te bemachtigen zonder je eigen tijd te gebruiken. Het enige wat je nodig hebt is een paar klikken terwijl ons team al het werk doet.