Services
Alle spellen
Aanmelden
Log in.

Albion Online Accounts kopen - Albion Account Marktplaats

Wie wil er nu niet vooruit komen? In de open wereld van Albions zijn er tal van manieren om een voorsprong op anderen te krijgen. Helaas vergen ze allemaal een enorme tijdsinvestering. Echter, het kopen van een Albion Online account vergt slechts een beetje onderzoek en slechts een paar klikken. Vind je favoriete Albion account hier bij igitems en kickstart je Albion Online reis vandaag nog!

Sort by
Showing items
Leidende gebruikerservaring

Wij bieden de meest aangename virtuele goede handelservaring die er is.

Snelle levering

Vergeet wachten. Meer dan 90% van de orders worden binnen enkele seconden uitgevoerd.

Handelsbescherming

Wij bieden de veiligste handelsomgeving. Koop en verkoop zonder zorgen.

Terugbetalingsbeleid

Onze kopers krijgen altijd hun bestelde artikelen of hun geld terug.

24/7 Live ondersteuning

Bent u op zoek naar hulp? Neem contact met ons op; wij zijn er om u te helpen.

Over Albion Online

Albion Online is een middeleeuwse fantasy massively multiplayer online role-playing game ontwikkeld en uitgegeven door Sandbox Interactive gevestigd in Berlijn, Duitsland. Het werd uitgebracht op 17 juli 2017, voor Microsoft Windows via Steam Early Access.

Het spel speelt zich af in de open wereld van Albions, een plek waar spelers kunnen verkennen, vechten tegen andere spelers of met hen samenwerken om de controle te krijgen over gebieden die rijke grondstoffen bevatten, zoals ertsaders, speciale bomen voor het bouwen van schepen, en nog veel meer. Albion biedt ongekende mogelijkheden voor coöperatieve gameplay in een open PvP/GvG-setting met duizenden spelers die tegelijkertijd samen spelen. De verschillende regio's zijn verbonden door portals; wanneer je deze betreedt, komen groepen in conflictgebieden waar ze het tegen elkaar kunnen opnemen.

Naast de grondstoffen die spelers nodig hebben om schepen en gildesteden te bouwen, zijn er verschillende soorten grondstoffen die kunnen worden geoogst om te gebruiken bij het craften. Deze omvatten erts, kruiden en hout. Daarnaast kunnen huiden van dieren worden verzameld in de open wereld nadat ze zijn gevild met speciaal gereedschap. Met betere uitrusting en meer geavanceerde vaardigheden kunnen spelers het opnemen tegen steeds sterkere vijanden en eindbazen. Crafting is een belangrijk onderdeel van Albion Online, en het is niet zelfvoorzienend; Albion Online accounts moeten samenwerken of handelen met andere spelers als ze de uitrusting van hun personage verder willen ontwikkelen.

Waarom een Albion Online Account kopen?

In Albion Online kun je op elk moment als krijger of ranger of een andere rol spelen. Je uitrusting en pantsertypes bepalen je klasse, en dus ben je niet gebonden aan een klasse in de traditionele zin, want die verandert afhankelijk van welke items je draagt. De Destiny Board heeft ook een ingewikkeld tier systeem voor vooruitgang door verschillende niveaus (klassen).

Je moet niveaus vrijspelen door tijdens je reis roempunten te verdienen. Het verkrijgen van meer van hen geeft toegang tot betere uitrusting en sterkere wapens dan wat momenteel is uitgerust. Hetzelfde geldt voor crafting of gathering. Hoe hoger iemands skillset wordt, hoe meer items hij kan maken die ook in levels omhoog gaan. Het helpt echt als beide XP bonussen gebeuren.

Als je op zoek bent naar een manier om in de wereld van Albion Online te springen zonder je maandenlang voor te bereiden, dan zijn igitems misschien precies wat je nodig hebt. Met zo veel veteraan spelers spelen sinds de lancering dag en hebben verzameld een overvloed aan middelen van het oogsten van gewassen of mijnbouw erts om zich te vestigen als een van degenen die weten hoe dingen werken binnenstebuiten, is er weinig kans voor u om snel in te halen. Sommige mensen denken misschien dat het kopen van accounts verboden terrein is, maar met onze kopers tevredenheid, is het niets van dat alles. Je kunt alle soorten Albion Online account inventaris hier vinden tegen concurrerende prijzen.

De beste manier om de zwakke accounts in je gilde te helpen is als je gilde een eigen veteranen account heeft met hoge crafting en gathering levels. Het hebben van dit soort toegang geeft jou en je leden de mogelijkheid om nauwer samen te werken, wat kan leiden tot nieuwe mogelijkheden voor succes in-game als een gilde. Maar vergeet niet om er een te krijgen namens jezelf of een ander lid dat hulp nodig heeft om hun account te verbeteren.

Waarom kiezen voor iGitems?

Het spel van Albion Online kan een enorme investering zijn. Je hebt zilver, goud, wapens en bepantsering nodig om de eerste levels te overleven, naar de volgende fase te gaan en bij te kunnen dragen aan een gilde. Dat klinkt als heel hard werken, maar maak je geen zorgen. Er is altijd nog iGitems als vechten en farmen niet echt aan je wensen voldoet. Er zijn allerlei Albion accounts en founder packs beschikbaar voor diegenen die specifiek op zoek zijn naar hulp voor nieuwelingen zonder dat ze al hun eieren in één mandje moeten doen. Er zijn zelfs accounts op maat gemaakt voor een bepaalde functie door powerlevelers.

Er zijn vele redenen waarom spelers goedkope Albion online accounts kopen bij ons bij iGitems, en het is niet alleen omdat we lage prijzen bieden met snelle leveringsopties over de hele wereld. Wij zijn professioneel in het aanbieden van veilige, beveiligde, en directe één-staps service, met een gemiddelde 30-minuten levertijd wanneer je bestelt via onze site. U kunt kiezen uit verschillende beschermde betaalmethodes om het betalingsproces voor uw accountaankoop te voltooien. Onze klantenservicemedewerkers bieden graag 24/7 online ondersteuning voor alle problemen met betrekking tot de aankoop van Albion Online accounts.

Ben je moe van het malen? Zijn je ogen bloeddoorlopen van het steeds maar weer scannen van dezelfde lege grot op zoek naar die ongrijpbare loot chest maar nooit iets vinden? Maak je geen zorgen. iGitems heeft alles. Wij voorzien spelers van Albion Online Accounts die ze kunnen vertrouwen om hun ervaring in-game zo plezierig en winstgevend mogelijk te maken - dit alles tegen concurrerende prijzen ondersteund door een top-notch klantenservice. Dus waar wacht je nog op? Koop vandaag nog je favoriete Albion Online account door iGitems te bezoeken!

Vertrouwd door 5m +Klanten
4.96 out of 5
28 klantenbeoordelingen
by Augustus
5/5
Instant delivery I believe this also comes down to which seller you buy from, you might need to wait for him to come online but mine was instant, probably lucky
2 weeks ago
by Vallie
5/5
liked it thanks you
3 weeks ago
by Davin
5/5
buen servicio al cliente
3 weeks ago
Vaak gestelde vragen:
Kom meer te weten over igitems:
Rekeningen
Valuta
Artikelen
PlayBoost
Coaching
Hoe werkt het?
Welke informatie over mijn spelaccount ontvang ik?
Wanneer krijg ik de gegevens van mijn nieuwe rekening?
Waar vind ik de gegevens van mijn nieuwe spelaccount?
Wat als de spelaccount die ik heb gekocht niet overeenkomt met de beschrijving van de verkoper?