Albion Online
Login / Join
Albion Online-artikelen kopen - Albion Online-artikelenmarktplaats

Albion Online-artikelen kopen - Albion Online-artikelenmarktplaats

Rust je uit met krachtige Albion Online-items die zijn gemaakt voor een voorsprong op de concurrentie.

Leidende gebruikerservaring

Wij bieden de meest aangename virtuele goede handelservaring die er is.

Onze kenmerken
Discover our user-centric approach that cares for both Buyers and Sellers
Snelle levering

Vergeet wachten. Meer dan 90% van de orders worden binnen enkele seconden uitgevoerd.

Handelsbescherming

Wij bieden de veiligste handelsomgeving. Koop en verkoop zonder zorgen.

Terugbetalingsbeleid

Onze kopers krijgen altijd hun bestelde artikelen of hun geld terug.

24/7 Live ondersteuning

Bent u op zoek naar hulp? Neem contact met ons op; wij zijn er om u te helpen.

Community Trust
We listen to our customers' feedback for constant user-centric improvement and our community loves us for this approach
Vaak gestelde vragen:
Kom meer te weten over igitems:
igitems
Alternatief 1: In-game Levering
Deze leveringsmethode verwijst naar een face-to-face handel die zich afspeelt in het ecosysteem van het spel. De verkoper ontmoet je personage om je de valuta binnen het spel te leveren.

Let op het volgende:
  • Verschillen in tijdzone
  • Server en regio verschillen
  • Ongeacht de omstandigheden, stuur nooit valuta, goud, etc. terug naar het karakter van de verkoper na Levering. In het geval dat de verkoper je vraagt om dit te doen, maak dan een screenshot en stuur het naar onze Klantenservice.
Alternatief 2: In-game Mailbox levering.
Sommige verkopers op igitems kunnen ervoor kiezen om valuta te leveren aan je in-game mailbox. Een dergelijke methode werkt goed bij een deel van de online games. Meestal worden kleinere bestellingen op deze manier uitgevoerd, omdat er geen in-game coördinatie nodig is tussen verkoper en koper.
Gegarandeerde Veiligheid:
Wij blijven de veiligste plek om in-game valuta te kopen en verkopen. Ons PlayerProtection systeem verzekert u van een plezierige handelservaring of uw geld terug.

Beste Prijzen:
Bij igitems, voorzien wij u van een breed spectrum van verkopers en valuta marktplaatsen. Als gevolg hiervan helpt de concurrentie tussen verkopers ons om de laagst haalbare prijzen te bereiken.

Snelle en betrouwbare Levering:
Bij igitems speelt de gebruikerservaring de belangrijkste rol. Om die reden leggen wij de nadruk op leveringssnelheid, zodat u uw in-game valuta zo snel mogelijk ontvangt. Elke bestelling heeft een geschatte levering berekend op basis van de eerder afgeronde bestellingen van de verkoper.
Elk verkoopartikel heeft een geschatte levertijd om aan te geven wanneer de verkoper de levering kan verwachten. Dit cijfer wordt berekend op basis van de vorige leveringen van de verkoper. De verkopers stellen ook een gegarandeerde levertijd in. Als ze te laat zijn, komt u in aanmerking voor een terugbetaling onder het PayerProtection plan van igitems.

Gamers zijn altijd onderweg. Soms hebben ze niet genoeg tijd om urenlang op één plek te grinden en willen ze de items en materialen snel hebben. Als dit klinkt als wat jij doormaakt, waarom koop je dan geen Albion Online items bij igitems? Wij bieden een uitgebreide selectie Albion items, waaronder topmateriaal en zeldzame mounts.

Over Albion Online

Een spelwereld zonder regels is als een eindeloos canvas waar van alles kan gebeuren. Sandboxes bieden een mate van vrijheid die andere games niet bieden. Met dit soort sandbox-achtige videogames kunnen spelers alles doen en gaan waar ze maar willen in de wereld; dit omvat het overnemen van gebieden en het vechten tegen monsters voor glorie of gewoon verkennen in je eigen tempo. Een goed voorbeeld hiervan is Albion Online, dat beschikbaar is op pc (via Steam), PlayStation 4 en Xbox One, met crossplay-functionaliteit waardoor vrienden van verschillende consoles samen kunnen spelen, ongeacht hun systeem.

In een wereld vol RPG-aanpassingen is Albion Online een MMO waarin je je eigen personage vanuit verschillende invalshoeken kunt ontwikkelen. Je bent niet beperkt door de keuzes die ze voor je maken op het gebied van combat of tradecraft. In plaats daarvan biedt Destiny Board vaardigheden en capaciteiten op alle gebieden, zodat spelers kunnen kiezen hoe ze hun personage tot uiting willen laten komen - of dat nu is door middel van handelsvaardigheden zoals crafting of door te vechten met het wapen dat het beste bij ze past.

Vanaf het moment dat je begint te spelen, is je personage uniek. Je wordt niet gedwongen om te kiezen tussen twee statische klassen met vooraf bepaalde vaardigheden die hun inzet in gevechten beperken. In plaats daarvan is er Destiny Board (een skill tree-achtig leersysteem), waarbij elk pad verschillende uitdagingen en beloningen biedt voor degenen die het pad bewandelen. Dat betekent dat als spelers toegang willen tot meer offensieve of ondersteunende opties, het voldoende is om zichzelf dienovereenkomstig uit te rusten. En omdat er geen klasse bestaat die beperkingen oplegt aan de items die een andere speler op een bepaald moment tijdens de gameplay op zijn persoon heeft aangebracht, creëert dit nog meer potentieel door individuen maximale vrijheid te geven bij het beslissen hoe ze hun personage precies willen ontwikkelen.

Welke Albion Online voorwerpen zijn er?

Een van de belangrijkste eigenschappen van Albion is hoe je je personage kunt aanpassen. Je hebt toegang tot diepgaande en gevarieerde PVE-content, waarmee je materialen kunt verzamelen voor het craften van krachtige uitrusting of zeldzame items met hogere stats die alleen op deze server te vinden zijn.

Het spel zit vol vijanden, zowel menselijke als andere. Het gevechtssysteem vereist dat je je vaardigheden gebruikt om ze effectief te laten zijn, dus het is geen wonder dat aanpassingsopties hier ook belangrijk zijn. Je kunt kiezen uit verschillende types voor elke skill tree die bepalen welke speelstijl het beste bij die van jou past - of het nu PVP of GVG is, beide vereisen krachtige wapens en bepantsering gemaakt van zeldzame items. Verschillende wapentypes hebben ook specifieke vereisten.

Het Grote Zwaard bijvoorbeeld geeft een speler +1 voor zowel zijn Strength als zijn Dexterity stats. Een zwaard kan je ook 1 of 2 andere bonussen geven, zoals aanvalssnelheid, maar dit hangt af van het type zwaard dat je gebruikt.

Spelers van Albion Online kunnen uit verschillende wapens kiezen:

  • Enkelhandige zwaarden: Het meest voorkomende en laagst geplaatste wapen in Albion Online. Je kunt deze wapens relatief eenvoudig verkrijgen en het kost niet veel moeite om de materialen te verzamelen die nodig zijn om ze te maken.
  • Tweehandige zwaarden: Iets meer schade dan 1h zwaarden en kan mobs sneller neerhalen, maar tweehandige zwaarden zijn trager dan enkelhandige, wat betekent dat ze mobs trager doden.
  • Magische Scepters: Deze geven iets meer schade dan enkelhandige zwaarden, maar kunnen ook gebruikt worden voor crowd control met hun AoE aanvallen. Spelers gebruiken deze meestal als hoofdwapen en vervangen ze later door betere artefacten of wapens die meer bonussen geven, zoals snellere aanvalssnelheid of extra behendigheid.
  • Staf: Staven hebben de hoogste magische schade van alle wapens in Albion Online, maar ze hebben als nadeel dat ze niet blokkeren en geen infusies hebben in het eindspel (hoewel je infusies wel op je schild kunt zetten). Sommige mensen houden van de staff omdat ze hoge magic damage uitdelen met de mogelijkheid om mobs en andere spelers tegelijk te blokkeren door offhand shields te gebruiken.
  • Tweehandige staf: Nog beter in magische schade dan een éénhandige staf, maar je kunt geen schild gebruiken. Geweldig voor het doden van mobs die dicht bij elkaar staan of in groepen met AoE-aanvallen, maar je hebt een aantal goede ontwijkvaardigheden nodig om samen te gaan met je hoge magische stats.
  • Kruisbogen/Longbogen: Beide wapenklassen zijn bruikbaar voor spelers die meer een afstandsgevecht willen spelen. Bereikwapens hebben een lagere basisschade in vergelijking met melee wapens, maar ze compenseren dit door een lagere afkoeltijd van hun aanvallen en de mogelijkheid om aan te vallen terwijl je beweegt. Deze wapens hebben ook de neiging om bonussen te geven zoals verhoogde aanvalssnelheid, wat handig kan zijn als je van plan bent om snellere gevechtsvaardigheden te gebruiken zoals dual-wielding of snel aanvallen met een schild.

Spelers kopen vaak wapens in Albion Online om meer schade aan te richten tijdens gevechten met mobs, maar ze zijn niet het enige dat spelers in-game kopen. Er zijn ook veel andere items in Albion Online, zoals verbruiksartikelen, uitrusting, producten en zelfs meubels. Er zijn veel manieren om aan deze items te komen, maar soms hebben gamers niet genoeg tijd en besluiten ze om ze te kopen op online platforms van derden, zoals igitems.