Aanmelden
Log in.
Albion Online Items kopen - Albion Online Item Marktplaats

Albion Online Items kopen - Albion Online Item Marktplaats

Gamers zijn altijd onderweg. Soms hebben ze niet genoeg tijd om urenlang op één plek te grinden en willen ze de items en materialen snel hebben. Als dit klinkt als wat jij doormaakt, waarom koop je dan geen Albion Online items van igitems? Wij bieden een uitgebreide selectie van Albion items, inclusief top gear en zeldzame mounts

Verkoop
1 items found
Onze kenmerken
Leidende gebruikerservaring
Leidende gebruikerservaring

Wij bieden de meest aangename virtuele goede handelservaring die er is.

Snelle levering
Snelle levering

Vergeet wachten. Meer dan 90% van de orders worden binnen enkele seconden uitgevoerd.

Handelsbescherming
Handelsbescherming

Wij bieden de veiligste handelsomgeving. Koop en verkoop zonder zorgen.

Terugbetalingsbeleid
Terugbetalingsbeleid

Onze kopers krijgen altijd hun bestelde artikelen of hun geld terug.

24/7 Live ondersteuning
24/7 Live ondersteuning

Bent u op zoek naar hulp? Neem contact met ons op; wij zijn er om u te helpen.

Our community
5 out of 5
klantenbeoordelingen
Vaak gestelde vragen:
Kom meer te weten over igitems:
Rekeningen
Valuta
Artikelen
PlayBoost
Coaching
Hoe koop je in-game items met echt geld?
Hoe kan de verkoper de in-game items leveren?
Waarom is igitems de beste plaats om in-game items te kopen?
Hoe snel krijg ik mijn bestelling na betaling?

Over Albion Online

Een spelwereld zonder regels is als een eindeloos canvas waar van alles kan gebeuren. Sandboxes bieden een mate van vrijheid die andere games niet hebben. Met dit soort sandbox-stijl videospellen kunnen spelers alles doen en overal naartoe gaan in de wereld waar ze willen zijn; dit omvat het nemen van controle over gebieden, het vechten tegen monsters voor glorie of gewoon het verkennen in je eigen tempo. Een goed voorbeeld is Albion Online, dat beschikbaar is op pc (via Steam), PlayStation 4 en Xbox One, met crossplay-functionaliteit zodat vrienden van verschillende consoles samen kunnen spelen, ongeacht hun systeem.

In een wereld van RPG-aanpassingen is Albion Online een MMO waarin je je eigen personage vanuit veel verschillende invalshoeken kunt ontwikkelen. Je wordt niet beperkt door de keuzes die ze voor je maken op het gebied van gevechten of handel. In plaats daarvan levert het Destiny-bestuur vaardigheden en bekwaamheden op alle gebieden, zodat spelers kunnen kiezen hoe ze hun personage tot uitdrukking willen laten komen - of dat nu is door middel van handelsvaardigheden zoals craften of vechten met het wapen dat het beste bij hen past.

Vanaf het moment dat je begint te spelen, zal je personage uniek zijn. Je wordt niet gedwongen om te kiezen tussen twee statische klassen met vooraf bepaalde vaardigheidssets die hun inzet in de strijd beperken. In plaats daarvan is er Destiny Board (een skill tree-achtig leersysteem), waarbij elk pad verschillende uitdagingen en beloningen biedt voor degenen die het oppakken. Dat betekent dat als spelers toegang willen tot meer aanvallende of ondersteunende opties, ze zichzelf alleen maar dienovereenkomstig hoeven uit te rusten. En aangezien er geen klasse bestaat die beperkingen oplegt aan het soort voorwerpen dat een andere speler op een bepaald moment in de game bij zich heeft, biedt dit nog meer mogelijkheden door individuen maximale vrijheid te geven om te bepalen hoe hun personage zich precies ontwikkelt.

Welke Albion Online Items zijn er?

Eén van de belangrijkste kenmerken van Albion is de aanpasbaarheid van je personage. Je hebt toegang tot diepgaande en diverse PVE-content, waarmee je materialen kunt verzamelen voor het craften van krachtige gear of zeldzame items met hogere stats die alleen op deze server te vinden zijn.

Het spel zit vol met vijanden, zowel menselijke als andere. Het vechtsysteem vereist dat je je vaardigheden gebruikt om ze effectief te laten zijn, dus het is geen wonder dat aanpassingsopties ook hier belangrijk zijn. Je kunt kiezen uit verschillende types voor elke skill tree, die bepalen welke speelstijl het beste bij die van jou past - of dat nu PVP of GVG is, waarbij je in beide gevallen krachtige wapens en armor van zeldzame items nodig hebt. Verschillende wapentypes hebben ook specifieke vereisten.

Het Grote Zwaard bijvoorbeeld geeft een speler +1 voor zowel hun Strength als hun Dexterity stats. Een zwaard kan je ook 1 of 2 andere bonussen geven, zoals aanvalssnelheid, maar dit hangt af van het type zwaard dat je gebruikt.

Albion Online spelers kunnen kiezen uit een groot aantal verschillende wapens:

  • Zwaarden voor één hand: Het meest voorkomende en laagste tier wapen in Albion Online. Je kunt deze wapens relatief gemakkelijk krijgen en het kost niet al te veel moeite om de materialen te verzamelen die nodig zijn om ze te maken.
  • Tweehandige Zwaarden: Iets meer schade dan 1h zwaarden en kan mobs sneller neerhalen, maar tweehandige zwaarden zijn langzamer dan eenhandige, wat betekent dat ze langzamer zijn om mobs te doden.
  • Magische Scepters: Deze geven een beetje meer schade dan single-handed zwaarden, maar kunnen ook worden gebruikt voor crowd control met hun AoE-aanvallen. Spelers hebben de neiging om deze te gebruiken als het belangrijkste wapen en later te vervangen door betere artefacten of wapens die meer bonussen geven, zoals het hebben van snellere aanvalssnelheid of extra behendigheid.
  • Staff: Staven hebben de hoogste magische schade output van alle Albion Online wapens, maar ze komen ten koste van geen blokkeren en gebrek aan eindspel infusies (hoewel je zou kunnen slot je infusies op je schild). Sommige mensen houden van de staff omdat ze hoge magische schade uitdelen met de mogelijkheid om mobs en andere spelers tegelijk te blokkeren door offhand schilden te gebruiken.
  • Tweehandige Staf: Nog beter in magische schade dan single-handed staf, maar je bent niet in staat om een schild te gebruiken. Geweldig voor het doden van mobs die dicht bij elkaar of in groepen met AoE-aanvallen, maar je moet een aantal goede ontwijken vaardigheden om samen te gaan met uw hoge magie stats.
  • Crossbows/Longbows: Beide wapen klassen zijn bruikbaar voor spelers die meer van een ranged combat rol willen spelen. Ranged wapens hebben een lagere basis schade in vergelijking met melee wapens, maar ze compenseren dit door het hebben van lagere cool downtimes op hun aanvallen en de mogelijkheid om aan te vallen terwijl ze bewegen. Deze wapens geven ook bonussen zoals verhoogde aanvalssnelheid, wat handig kan zijn als je snellere gevechtsvaardigheden wilt gebruiken, zoals dual-wielding of snel aanvallen met een schild.

Spelers kopen vaak wapens in Albion Online om meer schade aan te richten tijdens gevechten met mobs, maar ze zijn niet het enige dat spelers in-game kopen. Er zijn ook veel andere voorwerpen in Albion Online, zoals Verbruiksartikelen, Uitrusting, Producten, en zelfs Meubilair. Er zijn vele manieren om deze te verkrijgen, maar soms hebben gamers niet genoeg tijd, dus besluiten ze om ze te kopen van derde partij online platforms zoals igitems.