War Thunder
Login / Join
Oorlogsdonder opvoeren

Oorlogsdonder opvoeren

Stijg door de rangen met betaalbare en efficiënte War Thunder-boosting.

Leidende gebruikerservaring

Wij bieden de meest aangename virtuele goede handelservaring die er is.

Onze kenmerken
Discover our user-centric approach that cares for both Buyers and Sellers
Snelle levering

Vergeet wachten. Meer dan 90% van de orders worden binnen enkele seconden uitgevoerd.

Handelsbescherming

Wij bieden de veiligste handelsomgeving. Koop en verkoop zonder zorgen.

Terugbetalingsbeleid

Onze kopers krijgen altijd hun bestelde artikelen of hun geld terug.

24/7 Live ondersteuning

Bent u op zoek naar hulp? Neem contact met ons op; wij zijn er om u te helpen.

Community Trust
We listen to our customers' feedback for constant user-centric improvement and our community loves us for this approach
Vaak gestelde vragen:
Kom meer te weten over igitems:
igitems
Alternatief 1: In-game Levering
Deze leveringsmethode verwijst naar een face-to-face handel die zich afspeelt in het ecosysteem van het spel. De verkoper ontmoet je personage om je de valuta binnen het spel te leveren.

Let op het volgende:
  • Verschillen in tijdzone
  • Server en regio verschillen
  • Ongeacht de omstandigheden, stuur nooit valuta, goud, etc. terug naar het karakter van de verkoper na Levering. In het geval dat de verkoper je vraagt om dit te doen, maak dan een screenshot en stuur het naar onze Klantenservice.
Alternatief 2: In-game Mailbox levering.
Sommige verkopers op igitems kunnen ervoor kiezen om valuta te leveren aan je in-game mailbox. Een dergelijke methode werkt goed bij een deel van de online games. Meestal worden kleinere bestellingen op deze manier uitgevoerd, omdat er geen in-game coördinatie nodig is tussen verkoper en koper.
Gegarandeerde Veiligheid:
Wij blijven de veiligste plek om in-game valuta te kopen en verkopen. Ons PlayerProtection systeem verzekert u van een plezierige handelservaring of uw geld terug.

Beste Prijzen:
Bij igitems, voorzien wij u van een breed spectrum van verkopers en valuta marktplaatsen. Als gevolg hiervan helpt de concurrentie tussen verkopers ons om de laagst haalbare prijzen te bereiken.

Snelle en betrouwbare Levering:
Bij igitems speelt de gebruikerservaring de belangrijkste rol. Om die reden leggen wij de nadruk op leveringssnelheid, zodat u uw in-game valuta zo snel mogelijk ontvangt. Elke bestelling heeft een geschatte levering berekend op basis van de eerder afgeronde bestellingen van de verkoper.
Elk verkoopartikel heeft een geschatte levertijd om aan te geven wanneer de verkoper de levering kan verwachten. Dit cijfer wordt berekend op basis van de vorige leveringen van de verkoper. De verkopers stellen ook een gegarandeerde levertijd in. Als ze te laat zijn, komt u in aanmerking voor een terugbetaling onder het PayerProtection plan van igitems.

Welkom bij igitems - Uw Ultieme Bron voor War Thunder Boosting Services

War Thunder is een opwindend free-to-play MMO-gevechtsspel ontwikkeld door Gaijin Entertainment, met een groot aantal vliegtuigen, tanks en marineschepen uit verschillende tijdperken in de geschiedenis. Om het meeste uit je War Thunder ervaring te halen en het slagveld te domineren, kan een goed uitgerust account en het gebruik van professionele boosting services het verschil maken.

Bij igitems bieden we een uitgebreide reeks War Thunder boosting diensten op maat van jouw specifieke behoeften, die je helpen om voertuigen van hoge rang vrij te spelen, vooruitgang te boeken in onderzoeksbomen en je algehele spelervaring te verbeteren.

War Thunder boosting diensten

Ons bekwame en ervaren team bij igitems biedt een verscheidenheid aan War Thunder boosting diensten ontworpen om je te helpen je in-game doelen snel en efficiënt te bereiken. Enkele van onze populaire boosting diensten zijn:

In-game valuta, zoals Silver Lions en Golden Eagles, is essentieel voor het kopen van nieuwe voertuigen, aanpassingen en andere waardevolle middelen. Ons team kan je helpen deze valuta te vergaren zonder dat je er veel moeite voor hoeft te doen, zodat jij je kunt richten op het genieten van het spel.

Het vrijspelen van nieuwe voertuigen in War Thunder kan een tijdrovend proces zijn. Onze boostingdiensten kunnen je helpen om de onderzoeksbomen van je gewenste naties en voertuigtypes te doorlopen, zodat je sneller toegang krijgt tot krachtige en iconische voertuigen.

Een goed getrainde bemanning kan een aanzienlijk verschil maken in gevechten. Ons team kan je helpen de vaardigheden van je bemanning te verbeteren, waardoor je voertuigen effectiever en efficiënter worden op het slagveld.

War Thunder organiseert vaak seizoensgebonden evenementen en biedt een Battle Pass-systeem met unieke beloningen. Als je weinig tijd hebt of hulp nodig hebt, kunnen onze boostingdiensten je helpen om vooruitgang te boeken tijdens deze evenementen en exclusieve items en voertuigen vrij te spelen.

  1. Zilveren Leeuwen & Gouden Adelaars Farming
  2. Voertuig onderzoeken en ontgrendelen
  3. Crewvaardigheden levelen
  4. Battle Pass & Event Progressie

Waarom igitems kiezen voor je War Thunder Accounts & Boosting diensten?

Bij igitems zijn we er trots op één van de meest betrouwbare sites te zijn die zich bezighoudt met RMT. Onze diensten maken het leveling-up proces minder complex en geven je toegang tot hoge rangen en krachtige voertuigen zonder dat je ontelbare uren alleen hoeft te grinden.

We weten hoe frustrerend het kan zijn om games als War Thunder te spelen, waar progressie essentieel is om volledig van het spel te kunnen genieten. Daarom zijn wij er om je te helpen. Bovendien loop je geen risico als je bij ons koopt, want onze producten hebben een 100% tevredenheidsgarantie. Met andere woorden, je krijgt altijd iets voor je geld.

Het maakt niet uit of het dag of nacht is; we zijn altijd bereikbaar zodat je kunt genieten van een geweldige klantenservice-ervaring zonder problemen.

Dus, waar wacht je nog op? Als je War Thunder-accounts en boosting-services wilt kopen van een betrouwbare bron die de beste opties biedt, ben je bij ons aan het juiste adres. Ontgrendel je volledige potentieel in War Thunder en domineer het slagveld met igitems.