WoW: Classic
Login / Join
Klassieke voorwerpen uit World of Warcraft

Klassieke voorwerpen uit World of Warcraft

Verbeter je WoW Classic-ervaring met exclusieve items van igitems, met zeldzame uitrusting en essentiële bronnen om je avontuur een boost te geven.

0 Results
Leidende gebruikerservaring

Wij bieden de meest aangename virtuele goede handelservaring die er is.

Onze kenmerken
Discover our user-centric approach that cares for both Buyers and Sellers
Snelle levering

Vergeet wachten. Meer dan 90% van de orders worden binnen enkele seconden uitgevoerd.

Handelsbescherming

Wij bieden de veiligste handelsomgeving. Koop en verkoop zonder zorgen.

Terugbetalingsbeleid

Onze kopers krijgen altijd hun bestelde artikelen of hun geld terug.

24/7 Live ondersteuning

Bent u op zoek naar hulp? Neem contact met ons op; wij zijn er om u te helpen.

Community Trust
We listen to our customers' feedback for constant user-centric improvement and our community loves us for this approach
Vaak gestelde vragen:
Kom meer te weten over igitems:
igitems
Alternatief 1: In-game Levering
Deze leveringsmethode verwijst naar een face-to-face handel die zich afspeelt in het ecosysteem van het spel. De verkoper ontmoet je personage om je de valuta binnen het spel te leveren.

Let op het volgende:
 • Verschillen in tijdzone
 • Server en regio verschillen
 • Ongeacht de omstandigheden, stuur nooit valuta, goud, etc. terug naar het karakter van de verkoper na Levering. In het geval dat de verkoper je vraagt om dit te doen, maak dan een screenshot en stuur het naar onze Klantenservice.
Alternatief 2: In-game Mailbox levering.
Sommige verkopers op igitems kunnen ervoor kiezen om valuta te leveren aan je in-game mailbox. Een dergelijke methode werkt goed bij een deel van de online games. Meestal worden kleinere bestellingen op deze manier uitgevoerd, omdat er geen in-game coördinatie nodig is tussen verkoper en koper.
Gegarandeerde Veiligheid:
Wij blijven de veiligste plek om in-game valuta te kopen en verkopen. Ons PlayerProtection systeem verzekert u van een plezierige handelservaring of uw geld terug.

Beste Prijzen:
Bij igitems, voorzien wij u van een breed spectrum van verkopers en valuta marktplaatsen. Als gevolg hiervan helpt de concurrentie tussen verkopers ons om de laagst haalbare prijzen te bereiken.

Snelle en betrouwbare Levering:
Bij igitems speelt de gebruikerservaring de belangrijkste rol. Om die reden leggen wij de nadruk op leveringssnelheid, zodat u uw in-game valuta zo snel mogelijk ontvangt. Elke bestelling heeft een geschatte levering berekend op basis van de eerder afgeronde bestellingen van de verkoper.
Elk verkoopartikel heeft een geschatte levertijd om aan te geven wanneer de verkoper de levering kan verwachten. Dit cijfer wordt berekend op basis van de vorige leveringen van de verkoper. De verkopers stellen ook een gegarandeerde levertijd in. Als ze te laat zijn, komt u in aanmerking voor een terugbetaling onder het PayerProtection plan van igitems.

Verbeter je avontuur met WoW Classic Items van igitems

In World of Warcraft Classic zijn de juiste items essentieel om te domineren in PvP, uit te blinken in raids en efficiënt vooruit te komen in het spel. Van epische wapens en armor tot zeldzame consumables en crafting-materialen, toegang hebben tot de juiste middelen kan je spelervaring drastisch verbeteren. igitems biedt een betrouwbare bron voor het kopen van deze cruciale WoW Classic-items, zodat je je kunt concentreren op wat je het leukst vindt aan het spel.

Voordelen van het kopen van WoW Classic Items:

 • Uitrusten met Epic Items: Verkrijg armor en wapens van een hoog level die de stats en abilities bieden die nodig zijn om de moeilijkste uitdagingen in de game te overwinnen.
 • Consumables en Crafting: Sla essentiële verbruiksartikelen in zoals drankjes, flesjes en voedsel die op kritieke momenten het verschil kunnen maken tussen overwinning en nederlaag. Krijg toegang tot zeldzame materialen voor crafting om krachtige uitrusting te maken of te verbeteren.
 • Zeldzame artefacten: Verwerf unieke voorwerpen die speciale vaardigheden bieden of nieuwe content ontgrendelen, waardoor je gameplay meer diepte en variatie krijgt.
 • Bespaar tijd: Vermijd de sleur die gepaard gaat met het farmen van zeldzame items, zodat je meer tijd overhoudt om de game op jouw manier te spelen.

Waarom igitems kiezen voor je WoW Classic Items?

 • Verscheidenheid en kwaliteit: We bieden een breed scala aan items van hoge kwaliteit, van gear tot consumables, allemaal doorgelicht op authenticiteit en impact.
 • Snelle levering: Eenmaal gekocht, worden items snel en veilig op je account afgeleverd, zodat je ze vrijwel direct kunt gebruiken.
 • Veilige transacties: Ons platform zorgt ervoor dat alle aankopen veilig zijn en beschermt je persoonlijke en financiële informatie.
 • Klantenondersteuning: Ons toegewijde supportteam staat klaar om je te helpen met eventuele vragen of problemen, zodat de transactie soepel en positief verloopt.

Transformeer je gameplay met premium items

Met WoW Classic-items van igitems krijg je meer dan alleen uitrusting; je krijgt de kracht om een meer lonende en succesvolle game-ervaring te creëren. Of je je nu voorbereidt op raiding, je voorbereidt op PvP-gevechten of gewoon de mogelijkheden van je personage verbetert, onze selectie items biedt de tools die je nodig hebt om te slagen.

Bezoek igitems vandaag nog om onze uitgebreide collectie klassieke WoW-items te verkennen en je gameplay te verbeteren met eersteklas gear en resources.