Aanmelden
Log in.

SWTOR Accounts

Heers over het heelal met een SWTOR-account op hoog niveau.

Verkoop
0 items found
Recommended
Onze kenmerken
Leidende gebruikerservaring
Leidende gebruikerservaring

Wij bieden de meest aangename virtuele goede handelservaring die er is.

Snelle levering
Snelle levering

Vergeet wachten. Meer dan 90% van de orders worden binnen enkele seconden uitgevoerd.

Handelsbescherming
Handelsbescherming

Wij bieden de veiligste handelsomgeving. Koop en verkoop zonder zorgen.

Terugbetalingsbeleid
Terugbetalingsbeleid

Onze kopers krijgen altijd hun bestelde artikelen of hun geld terug.

24/7 Live ondersteuning
24/7 Live ondersteuning

Bent u op zoek naar hulp? Neem contact met ons op; wij zijn er om u te helpen.

Our community
5 out of 5
klantenbeoordelingen
Vaak gestelde vragen:
Kom meer te weten over igitems:
Rekeningen
Valuta
Artikelen
PlayBoost
Coaching
Hoe werkt het kopen van in-game valuta?
Hoe levert de verkoper de in-game valuta (zilver, goud, geld, etc.)?
Waarom is igitems de beste keuze om in-game valuta te kopen?
Hoe snel krijg ik mijn bestelling na betaling?

Welkom bij igitems - Je nr. 1 Star Wars: The Old Republic Account Marktplaats

SWTOR is een massively multiplayer online role-playing game die zich afspeelt in het Star Wars-universum. Het spel is ontwikkeld door BioWare en uitgegeven door Electronic Arts. Het spel speelt zich af duizenden jaren voor de gebeurtenissen in de Star Wars-films. In SWTOR kun je kiezen uit acht iconische klassen, elk met hun eigen unieke verhaallijn, vaardigheden en speelstijl. De game bevat epische ruimtegevechten, verschillende allianties en een sterrenstelsel vol avontuur, intriges en onvergetelijke personages.

Bij igitems begrijpen we dat de reis om een machtige held te worden in SWTOR zowel tijdrovend als extreem uitdagend kan zijn. Om dit tegen te gaan, bieden we een snel, veilig en handig platform voor het kopen en verkopen van sterke SWTOR-accounts. Dus of je nu op zoek bent naar een volledig uitgeruste Jedi Knight of een sluw Sith Inquisitor account, bij ons zit je goed.

Waarom igitems kiezen voor je SWTOR Account Behoeften?

  1. Bespaar tijd en moeite - Vanaf nul beginnen in SWTOR kan behoorlijk ontmoedigend zijn, vooral voor mensen met weinig tijd. Door een account aan te schaffen via igitems kun je deze sleur overslaan en meteen in actie komen met een krachtig personage met uitrusting, vaardigheden en credits van hoog niveau.
  2. Een grote variëteit aan accounts - Onze SWTOR-marktplaats heeft een grote selectie aan SWTOR-accounts te koop, voor alle speelstijlen en voorkeuren. Dus of je nu een casual speler bent die op zoek is naar een veelzijdig account of een toegewijde raider die op zoek is naar het perfecte eindspelpersonage, bij igitems vind je moeiteloos wat je nodig hebt.
  3. Snelle levering en 24/7 klantenservice - Zodra je je favoriete SWTOR-account hebt gekozen, zorgen onze verkopers voor een snelle en veilige levering. Ons klantenserviceteam is 24/7 beschikbaar om vragen te beantwoorden of problemen op te lossen die zich tijdens deze transactie kunnen voordoen.
  4. Veilige en betrouwbare transacties - Bij igitems nemen we veiligheid serieus. Ons platform maakt gebruik van geavanceerde encryptie om uw persoonlijke gegevens te beschermen en ervoor te zorgen dat alle transacties veilig en betrouwbaar zijn. We bieden ook een uitgebreid kopersbeschermingsprogramma dat je gemoedsrust geeft tijdens het hele aankoopproces.

De voordelen van een SWTOR Account van igitems

Krachtige personages: De accounts die op ons platform worden verkocht hebben personages van een hoog niveau met indrukwekkende uitrusting, vaardigheden en credits om je te helpen het heelal met gemak te veroveren.

Unieke verhaallijnen: Met een account dat boordevol zit, kun je de epische verhaallijnen van elke klasse ervaren, van de nobele Jedi Guardian tot de meedogenloze Sith Warrior, waardoor je pad in het Star Wars-universum leuk en spannend wordt.

Toegang tot exclusieve content: Met een account op een hoog niveau kun je deelnemen aan uitdagende end-game content, zoals Operations, Flashpoints en PvP Warzones, waar de beste beloningen op je wachten.

Een bloeiende gemeenschap: Sluit je aan bij een levendige community van gepassioneerde SWTOR-spelers, doe mee aan sociale activiteiten, vorm allianties en maak nieuwe vrienden terwijl je samen met je nieuwe account het heelal verkent.

Of je nu een doorgewinterde speler bent die zijn SWTOR-ervaring wil uitbreiden of een nieuwkomer die staat te popelen om zich onder te dompelen in de rijke lore en meeslepende gameplay van deze iconische MMORPG, igitems heeft de perfecte account voor jou. Bekijk onze selectie, vind je droomaccount en begin vandaag nog aan je ultieme Star Wars avontuur!