Services
Alle spellen
Aanmelden
Log in.

Summoners War Accounts Te Koop - SW Account Marktplaats

Wilt u het slagveld domineren? We'hebben een geweldige deal voor je! Til je Summoners War-spel naar een hoger plan en krijg een voorsprong op je tegenstanders met onze top-notch accounts die gegarandeerd de moeite waard zijn op elke mogelijke manier.

Sort by
Showing items
Leidende gebruikerservaring

Wij bieden de meest aangename virtuele goede handelservaring die er is.

Snelle levering

Vergeet wachten. Meer dan 90% van de orders worden binnen enkele seconden uitgevoerd.

Handelsbescherming

Wij bieden de veiligste handelsomgeving. Koop en verkoop zonder zorgen.

Terugbetalingsbeleid

Onze kopers krijgen altijd hun bestelde artikelen of hun geld terug.

24/7 Live ondersteuning

Bent u op zoek naar hulp? Neem contact met ons op; wij zijn er om u te helpen.

Summoners War Accounts Te Koop - SW Account Marktplaats

Wil je het slagveld domineren? We hebben een geweldige deal voor je! Til je Summoners War-game naar een hoger plan en krijg een voorsprong op je tegenstanders met onze top-notch accounts die gegarandeerd de moeite waard zijn op elke mogelijke manier.

Top-notch SW Accounts Snel Geleverd

Summoners War is een free-to-play mobiele RPG gepubliceerd door het Koreaanse bedrijf Com2uS met veel verschillende speelbare monsters. Deze monsters kunnen later worden getraind om sterker te worden en tegen andere monsters te vechten in gevechten. De gevechten vinden plaats in real-time, waardoor spelers vrijelijk kunnen wisselen tussen meerdere monsters tijdens hun beurt en deze gebruiken om te vechten tegen de monsters van de tegenpartij.

Summoners War kan worden gespeeld op iOS- en Android-apparaten. Het is free-to-play met in-app aankopen die alleen cosmetische items bieden. Een groot deel van het succes komt doordat het in 2014 in twee verschillende landen (Finland en Griekenland) door Google Play werd uitgeroepen tot "Game of The Year".

Monsters die worden gebruikt voor gevechten kunnen worden verkregen door ze op te roepen of door monsters te evolueren die oorspronkelijk uit een ander ei komen. Evolutie stelt de speler in staat om wat grondstoffen te besparen, aangezien het geen extra materialen vereist.

Teamvorming is belangrijk, want de sterkte van een team hangt af van hoe sterk elk monster is, zijn vaardigheden en uitrusting. Sommige monsters hebben aangeboren elementaire resistenties waardoor ze beter zijn tegen anderen, zelfs als je die buiten beschouwing laat. Spelers moeten teams samenstellen met dezelfde kleur (element) en monsters gebruiken met een goede onderlinge synergie.

Waarom Summoners War Accounts kopen?

Er zijn veel op gacha gebaseerde strategie RPG's, maar niet veel hebben de tand des tijds doorstaan. Mensen worden uiteindelijk moe van het repetitieve verzamelen en freemium modellen om de een of andere reden, vooral de nieuwere games.

Hoewel, als de eerste in het subgenre, is de focus op het bouwen van een leuke en boeiende ervaring voor spelers in plaats van commercialiteit wat Summoners War zo boeiend maakt.

Ondanks dat Summoners War makkelijk op te pakken is, heeft het veel diepgang en variatie. Er is zo veel dat kan worden gedaan in dit spel, zoals willekeurig rollen monsters tot het vinden van de beste of evolueren ze in een volledige reeks 5/6 sterren rang.

Door de diepte en de verscheidenheid, kan dit spel een enorme tijd inzet zijn. Het is echter goed te begrijpen dat niet iedereen deze toewijding zomaar wil, zeker niet voor nieuwe spelers.

Het meteen opzoeken van concurrentie tegen mede-summoners zonder eerst geld uit te geven aan een account kan ontmoedigend zijn. Daarom hebben veel spelers ervoor gekozen om hun weg naar competitie te kopen door in plaats daarvan SW-accounts te kopen.

Waarom igitems kiezen voor Summoners War Accounts?

Wij bieden kwalitatief hoogwaardige accounts die passen bij jouw gameplay stijl tegen redelijke prijzen. Wij zorgen ervoor dat veiligheid hier altijd de hoogste prioriteit heeft, plus alle informatie over elk account zal worden verstrekt bij aankoop, dus het is echt probleemloos.

Spelers over de hele wereld zijn op zoek naar een krachtig Summoners War-account om tegen andere spelers te vechten. De gemakkelijke manier is door hen op websites of marktplaatsen te kopen, maar waar begin u zelfs uw zoektocht naar een  verantwoordelijke en wettige plaats? iGitems. Gebruik de gemakkelijke zoekfunctie om om het even welk Summoners War account binnen seconden te vinden.

iGitems wil het u gemakkelijker maken. Je kunt krijgen wat je wilt zonder uren en veel geld te hoeven spenderen aan een online gacha-systeem dat je misschien niet eens iets geeft waar je tevreden mee bent. Wend je tot onze marktplaatsen voor accounts met je gewenste wezens. Alle accounts zijn beschikbaar tegen geweldige prijzen, dus wacht niet langer. Ga je gang en kies je perfecte match!

Tips over hoe uit te blinken in Summoners War

Summoners War is een turn-based role-playing game dat veel materiaal en mogelijkheden biedt om van te genieten. Met meer dan 550 beschikbare monsters, honderden quests en evenementen, vele voorwerpen en dagelijks kerkerinhoud, is er altijd wel iets nieuws te doen in het land van de Summoners War. 

De onderstaande snelle tips zijn bedoeld om alle belangrijke onderdelen te introduceren, zodat je zo snel mogelijk kunt beginnen met plezier maken. Snel ervaring opdoen Als je net met het spel bent begonnen, kunnen wij je helpen snel ervaring op te doen. Er zijn veel manieren om dit te doen, en laten we er een paar bespreken.

Vooreerst vergt de verhaalstand geen extra inspanning van je (afgezien van het één of twee keer tikken op je telefoonscherm per beurt). De game voorziet je elke dag van ongeveer 300 energiepunten, wat genoeg moet zijn voor twee gevechten tegen de computer. Door quests in de verhaalstand te voltooien, krijg je toegang tot betere runen, monsters en andere goodies, dus het loont de moeite om deze te doen. 

Naast de verhaalstand kun je ook eens in de 24 uur tegen de "World Boss" vechten. Dat is een PvE-evenement (speler vs. omgeving) waarin je samen met andere spelers tegen een zeer zware eindbaas vecht. De beloningen voor deelname aan dit evenement zijn afhankelijk van de schade die je aanricht, en daarom is het een geweldige manier om runes en items van een hoog niveau te krijgen. De World Boss vind je onderaan het scherm en je krijgt een melding als hij beschikbaar is. 

Dungeons zijn waarschijnlijk de snelste manier om ervaring op te doen en er zijn 4 verschillende moeilijkheidsgraden: Normaal, Hard, Hel en Chaos. Als je een kerker uitspeelt, krijg je ervaring, manastenen, kristallen (waarmee je monsters kunt oproepen), goud en andere goodies. Hoe hoger de moeilijkheidsgraad, hoe beter de beloningen, dus het is altijd een goed idee om ze allemaal uit te spelen. Je vindt het kerker-icoontje op de wereldkaart (het is het paarse icoontje met kettingen), en als je erop tikt, zie je de vereisten om een kerker binnen te gaan. 

Ten slotte is er ook nog de Arena, waar je het tegen andere spelers kunt opnemen in 1v1- of 3v3-wedstrijden. Als je deze gevechten wint, krijg je ervaring, manastenen, kristallen en roem (waarmee je een hogere rang krijgt). Verliezen zal resulteren in het verlies van een deel van je glorie, dus zorg ervoor dat je altijd goed voorbereid bent voordat je naar binnen gaat. Kies het juiste team Bij het kiezen van je team, is het essentieel om het element van elk monster in gedachten te houden. Er zijn 5 elementen in Summoners War: Licht, Donker, Vuur, Water en Wind. Elk element is sterk tegen het ene en zwak tegen het andere:

 • Licht verslaat Duisternis 
 • Donkernis verslaat Vuur
 • Vuur verslaat Water
 • Water verslaat Wind 
 • Wind verslaat Licht 

 Daarom draait het bij het kiezen van het juiste team om het selecteren van de juiste monsters en de juiste elementen om de meest voorkomende bedreigingen het hoofd te bieden. Level omhoog Runen Elk type heeft zijn eigen unieke voordelen en het is belangrijk dat je voor elk monster de juiste runes gebruikt. Een monster met veel aanvalskracht heeft bijvoorbeeld baat bij het gebruik van aanvalsrunes, terwijl een monster met veel verdediging baat heeft bij het gebruik van verdedigingsrunes. Het is ook belangrijk op te merken dat niet alle runes gelijk zijn, en dat sommige beter zijn dan andere. Een goede manier om hier over na te denken is door gebruik te maken van de "ster" rating: 

 • 1-ster-runen zijn het zwakst 
 • 2-ster-runen zijn beter dan 1-ster-runen 
 • 3-ster-runen zijn beter dan 2-ster-runen 
 • 4-sterren-runen zijn de beste en moeten waar mogelijk worden gebruikt 

 Bij het levelen van je runen is het dus altijd een goed idee om te proberen ze zo snel mogelijk naar 4-sterren te upgraden. Mana Stenen Verdienen Mana stenen zijn een vitaal onderdeel in Summoners War, en ze kunnen gebruikt worden om monsters op te roepen, je gebouwen te upgraden, en meer. Er zijn 2 manieren om mana stenen te verdienen: 

 • Door eindbazen in de kerker te verslaan (hoe hoger de moeilijkheidsgraad, hoe beter de beloningen) 
 • Door gevechten in de Arena te winnen (hoe hoger de rang, hoe beter de beloningen)

Het is belangrijk om te weten dat je maar maximaal 500 mana stenen tegelijk kunt bezitten, dus het is altijd een goed idee om ze op een verstandige manier uit te geven.

Wilt u Summoners War-accounts verkopen?

Bent u geinteresseerd in het verkopen van een Summoners War account? iGitems is de perfecte marktplaats om uw ongebruikte Summoners War accounts voor contant geld te verkopen! Wij bieden alle soorten Summoners War accounts aan met prijzen die door verkopers worden bepaald. Wij bieden 24/7 live chat ondersteuning en alle andere belangrijke communicatiemiddelen indien gewenst. Als u wat geld op een gemakkelijke en leuke manier wilt verdienen, waarom wachten alvorens deze grote kans te controleren? Als u een geverifieerde verkoper bij iGitems wordt, kunt u snel betaald krijgen zonder enig risico te lopen. Ons professionele team zal helpen om het SW-account handelsproces naadloos te laten verlopen voor jou en de koper door veilige betalingsopties te bieden, evenals bescherming tegen scammers door onze marktplaats veiligheidsmaatregelen, waardoor zowel verkopers als kopers veilig blijven voor frauderisico's. Neem contact op met onze klantenservice en zet uw Summoners War account vandaag nog op de lijst!

Vertrouwd door 5m +Klanten
4.96 out of 5
28 klantenbeoordelingen
by Augustus
5/5
Instant delivery I believe this also comes down to which seller you buy from, you might need to wait for him to come online but mine was instant, probably lucky
2 weeks ago
by Vallie
5/5
liked it thanks you
3 weeks ago
by Davin
5/5
buen servicio al cliente
3 weeks ago
Vaak gestelde vragen:
Kom meer te weten over igitems:
Rekeningen
Valuta
Artikelen
PlayBoost
Coaching
Hoe werkt het?
Welke informatie over mijn spelaccount ontvang ik?
Wanneer krijg ik de gegevens van mijn nieuwe rekening?
Waar vind ik de gegevens van mijn nieuwe spelaccount?
Wat als de spelaccount die ik heb gekocht niet overeenkomt met de beschrijving van de verkoper?