Services
Alle spellen
Aanmelden
Log in.

Runescape Accounts te koop - RS3 Account Marktplaats

iGitems marketplace is een uitstekende manier om aan een goedkoop RS3 account te komen zonder dat je uren bezig bent met het levelen van je level. Bespaar je de moeite van het kopen van een account. Met iGitems kun je er zeker van zijn dat je een goede prijs krijgt zonder dat er gedoe bij komt kijken.

Sort by
Showing items
Leidende gebruikerservaring

Wij bieden de meest aangename virtuele goede handelservaring die er is.

Snelle levering

Vergeet wachten. Meer dan 90% van de orders worden binnen enkele seconden uitgevoerd.

Handelsbescherming

Wij bieden de veiligste handelsomgeving. Koop en verkoop zonder zorgen.

Terugbetalingsbeleid

Onze kopers krijgen altijd hun bestelde artikelen of hun geld terug.

24/7 Live ondersteuning

Bent u op zoek naar hulp? Neem contact met ons op; wij zijn er om u te helpen.

Runescape Rekeningen

Er zijn vele redenen waarom je een RuneScape account zou moeten kopen. Misschien wel de belangrijkste reden is dat het je veel tijd en geld kan besparen. Wanneer je een account koopt, kun je het proces van het opbouwen van je character overslaan. Dit kan vooral handig zijn als je niet veel tijd hebt om te spelen. Het kan ook handig zijn als je meteen op een hoger niveau wilt gaan spelen.

Een andere reden om een account te kopen is dat het het spel leuker voor je kan maken. Als je begint met een gloednieuw personage, moet je veel slijpen en levelen voordat je van het spel kunt genieten. Met een bestaand account kun je die stap overslaan en je gewoon op het plezier concentreren.

Ten slotte kan het kopen van een account je wat frustratie besparen. De vaardigheden van je personage zullen altijd hoger zijn dan wanneer je vanaf nul was begonnen. Zelfs als je hoofddoel het vergaren van rijkdom is, maakt dit het veel makkelijker voor je om taken te voltooien, wat ze ook zijn.

Zelfs als je denkt dat je niet meteen een heel jaar speeltijd nodig hebt, overweeg dan om een RuneScape account voor jezelf te kopen als cadeau voor je volgende verjaardag of vakantie. Het kan het verschil in de wereld maken tussen "werk"- en "speel"-tijd.

Hoe vermijd je onbetrouwbare RuneScape Account verkopers

Bij igitems kunt u alle rompslomp van het kopen van een RuneScape account vermijden, want al onze verkopers zijn geverifieerd en worden niet betaald tenzij u de bestelling als compleet markeert.

In het geval dat u besluit om met een andere marktplaats of een individu in zee te gaan, is het eerste wat u moet overwegen of de verkoper positieve beoordelingen van andere kopers heeft of niet. Zeker, dit is niet 100% betrouwbaar, maar als de meerderheid van de mensen die accounts kochten van deze persoon geen problemen hadden en tevreden waren met hun aankopen, dan is het waarschijnlijk dat ze ook eerlijk zullen zijn tegen jou.

Vraag naar de karakternaam van het account en zoek deze op in de RuneScape highscores of in de RS3 toplist. Zorg ervoor dat de naam van het personage geldig is en dat het account niet in een paar uur is aangemaakt voordat je je aankoop doet.

Als je een Runescape 3 account koopt, vraag dan om een screenshot van de login pagina van het account met de datum en tijd zichtbaar. Dit zal bewijzen dat het account van hen is en niet een vers gemaakt account waarmee iemand je probeert op te lichten.

Dit zijn slechts een paar dingen waar u op moet letten als u online een account koopt. Door deze eenvoudige tips te volgen, kunt u ervoor zorgen dat u niet wordt opgelicht en krijgt waar u voor hebt betaald. Waarom dit niet voorkomen door een RuneScape account bij iGitems te kopen?

Waarom voor ons kiezen?

Wij zitten al jaren in de RS3 account business en weten wat een waardevol RuneScape account maakt.

Onze medewerkers kiezen zorgvuldig accounts uit om de kwaliteit te waarborgen voordat ze op onze website worden vermeld, wat betekent dat je je geld niet misloopt aan een vreselijk account. Bovendien geven wij een 100% klanttevredenheidsgarantie. Met andere woorden: er is geen risico aan het kopen van ons.

Wij tonen alle accounts met hun respectievelijke statistieken, zodat u kunt zien hoe winstgevend elk account kan zijn als het aan een andere speler/koper wordt verkocht.

Ten slotte bieden wij een prijsvergelijkingsfunctie om u de best mogelijke deal te geven.

Nu we hebben besproken wat ons onderscheidt als de eerste keuze van klanten als leverancier, zijn hier nog enkele redenen waarom een account kopen bij ons voordelig voor u is:

  1. Wij bieden een prijsvergelijkingsfunctie om u de best mogelijke deal te bieden.
  2. Alle accounts worden geleverd met hun respectievelijke items (uitgerust), en onze verkopers altijd account gegevens snel en veilig.
  3. Ten slotte bieden wij een 24/7 live chat service waar u kunt krijgen uw zorgen opgelost door ons team leden.
Vertrouwd door 5m +Klanten
4.96 out of 5
28 klantenbeoordelingen
by Augustus
5/5
Instant delivery I believe this also comes down to which seller you buy from, you might need to wait for him to come online but mine was instant, probably lucky
1 week ago
by Vallie
5/5
liked it thanks you
3 weeks ago
by Davin
5/5
buen servicio al cliente
3 weeks ago
Vaak gestelde vragen:
Kom meer te weten over igitems:
Rekeningen
Valuta
Artikelen
PlayBoost
Coaching
Hoe werkt het?
Welke informatie over mijn spelaccount ontvang ik?
Wanneer krijg ik de gegevens van mijn nieuwe rekening?
Waar vind ik de gegevens van mijn nieuwe spelaccount?
Wat als de spelaccount die ik heb gekocht niet overeenkomt met de beschrijving van de verkoper?