Login / Join

Wat we weten over de League of Legends MMO

Riot Games heeft eindelijk bevestigd dat er een LoL MMO in de maak is. Hier is wat we weten over de League of Legends MMO:

Het LoL universum is het afgelopen jaar geëxplodeerd doordat Riot kaartspellen, auto-battlers, en "The Ruined King" heeft toegevoegd. Er is nu zelfs een vechtspel voor de Runeterra wereld.

Dit betekent dat het een natuurlijk eindpunt heeft bereikt. Er is een massaal multiplayer online spel dat zich afspeelt in het LoL universum!

Marc Merill is de oprichter van LoL en teasde al in 2019 over plannen voor de MMORPG. Slechts 12 maanden later bevestigde Gregg Street, de vicepresident van Riot, officieel dat Riot Games de meest verwachte LoL-titel ooit aan het ontwikkelen was!

Is er een releasedatum?

Riot Games heeft mensen nog geen officiële releasedatum gegeven voor League of Legends MMO. Gregg Street heeft wel gezegd dat er aan het project gewerkt wordt en heeft sollicitaties aangeboden.

De ontwikkelaars van LoL zitten dus nog in de beginfase, al zeggen sommigen dat Riot al aan het project werkte voordat de aankondiging werd gedaan. Dat zou de tijdlijn van het spel een beetje omhoog kunnen halen en het op een late 2023 release kunnen zetten. Maar we kijken waarschijnlijk naar midden 2024 om deze grote LoL-titel te zien. Het is vaak niet eenvoudig om een goed LoL-account te bemachtigen, maar het kan wel door er een te kopen.

Wat we weten over regio's voor de MMO

Er zijn geen details over de regio's die beschikbaar zijn in LoL MMO, maar Riot kiest momenteel zijn kampioenen uit 13 benoemde gebieden, dus die zullen we zeker terugzien in de nieuwe titel.

Misschien zie je ook meer beschaafde hoofdregio's zoals Piltover, Noxus, en Demacia. Toch zijn fantastische gebieden waarschijnlijk cruciaal en kunnen verschijnen als Shurima, Bilgewater, en Bandle City.

Hier zijn de 13 regio's van Runeterra:

  • Zaun
  • De Leegte
  • De Freljord
  • Targon
  • Shurima
  • Schaduw Eilanden
  • Piltover
  • Noxus
  • Ixtal
  • Ionia
  • Demacia
  • Bilgewater
  • Bandle-Stad

Riot Games mag slechts enkele van hen kiezen.

Is er een spel kaart beschikbaar?

Het is nog niet bevestigd dat de LoL MMO Runeterra gaat kopiëren, maar de meeste mensen zouden verbaasd zijn als dat niet zou gebeuren. Op die manier kunnen spelers door het fantasieland navigeren door de regio's te doorkruisen of door snel te reizen.

Wat we weten over de Classes

Als Riot Games besluit vast te houden aan hetzelfde ontwerp als anderen, verwachten we veel klassen of beroepen te zien om elk personage te definiëren. Ze hebben de neiging om zich te richten op de standaard tropen zoals Wizard, Healer, en Fighter. Hoewel League of Legends anders is, vallen kampioenen in vergelijkbare rollen met enige variatie.

Er is echter geen manier om te weten of de ontwikkelaars voor dezelfde klassen zullen kiezen of voor iets totaal anders.

RPG Raids in LoL MMO

League of Legends MMO zou RPG raids moeten hebben. Gregg Street gaf zelfs toe dat de end-game Raids in de nieuwe RPG de belangrijkste factor zijn. Hij zei dat hij verpletterd zou zijn als het team deze gevechten niet zou leveren.

Riot Games heeft echter nog niet onthuld hoe de LoL-raids eruit zouden kunnen zien.

Conclusie

Over het algemeen is het te vroeg om te zeggen wat Riot Games zou kunnen doen voor de LoL MMO. Je hebt geleerd wat we weten over de League of Legends MMO en hoe het eruit zou kunnen zien of voelen. Hoewel het vergelijkbaar zou moeten zijn met anderen, is er geen manier om dat te weten totdat het klaar is!

Meta Beschrijving: Ben je benieuwd naar de MMO voor LoL? Je kunt hier vinden wat we weten over de League of Legends MMO, zodat je op alles voorbereid bent!

Editorial Office
igitems