Aanmelden
Log in.

Waarom is Runescape nog steeds zo populair?

Er zijn zo veel spellen die we geobsedeerd raken en een paar maanden later vergeten zijn; er zijn echter ook een paar spellen die we niet kunnen stoppen, hoe oud ze ook zijn.

Verkoop

Runescape wordt al wordt al heel lang gespeeld, dus waarom is het nog steeds zo populair? Het is door velen gespeeld door velen sinds de lancering als een van de eerste volledig gratis MMORPGs. Lees Hieronder kun je lezen waarom het nog steeds een populaire optie is voor veel mensen.

 

Welke eigenschappen maken Runescape zo populair?

 

Dit spel:

 

-       Is gratis te spelen.

-       Bevat unieke inhoud.

-       Hebt fantasierijke gameplay.

-       Geen specifiek richtingsgevoel.

 

Gratis om te spelen

 

Veel mensen vinden het niet graag te moeten betalen voor een online spel. Elk free-to-play spel heeft al een aantrekkingspunt voor potentiële spelers.

 

Unieke inhoud

 

Er zijn een verscheidenheid aan dingen die je met Runescape kunt doen. Er bestaan veel minigames in het spel zelf.

 

Imaginatieve Gameplay

 

Een van de vele redenen waarom mensen dit spel zo graag spelen, is omdat er zo veel te doen is. Je Je kan constant verder komen in het spel door Runescape gold te verdienen. Het enige wat je hoeft te doen is het spel downloaden.

 

Geen specifieke Richting

 

U kunt uw eigen doelen en bereik ze wanneer u er de tijd voor heeft. Deze ontspannen sfeer is wat mensen naar het spel trekt, omdat je geen druk wilt voelen als je iets voor je plezier doet. Je kunt verschillende vaardigheden opdoen in je eigen tempo.  

 

De geschiedenis van Runescape

 

Runescape werd oorspronkelijk geïntroduceerd in januari 2001. Dit spel stelde spelers in staat om met elkaar en spelletjes spelen. In deze tijd waren de graphics meer dan behoorlijk. De gameplay was enigszins repetitief; maar de dwangmatige loop werd genoten door velen. Runescape bleef op deze manier groeien door zijn jongere publiek. Er was de optie om een klein bedrag te betalen, wat spelers toegang gaf toegang tot een groter aantal gebieden, monsters en andere goederen.

 

Deze specifieke opstelling bleef de volgende 12 jaar hetzelfde. Er was een constante uitbreiding en toevoeging van nieuwe beloningen, quests, goederen, en mini-games. Dit hielp om de Runescape gemeenschap stabiel te houden. De updates bleven spelers iets anders te bieden.

 

Runescape 3 geïntroduceerd in 2013; dit veranderde de dynamiek van het spel. Nieuwe graphics, interfaces en functies, zoals het rad van fortuin, werden toegevoegd. Mensen vonden dit verschrikkelijk. Het spel verloor veel abonnees. Dit leidde ertoe dat de ontwikkelaars een oude school versie van het spel lanceerden en een gratis versie in 2015. Dit zorgde ervoor dat veel spelers terugkeerden naar de community.

 

In 2018 werd een Mobile Old School Runescape gelanceerd. Dit is wat de populariteit van het spel weer op, ondanks dat het erg lijkt op de pc-versie uit 2007. Dit laat zien dat de klassieke en eenvoudige stijl van het spel tot op de dag van vandaag door velen wordt bewonderd.  

 

De kern van de zaak

 

Mensen houden al sinds de Runescape sinds de lancering. Lichte verbeteringen in de technologie zijn de enige dingen die nodig zijn om het publiek betrokken te houden. Als het op Runescape aankomt, is vasthouden aan de oorspronkelijke wortels is alles wat nodig is om het spel populair te houden.