Login / Join

Valorant introduceert de "Ascendant" rang

Valorant wilde het speelveld wat meer in evenwicht brengen. Vandaar dat het nu de geheel nieuwe "Ascendant" rang heeft geïntroduceerd. Het rangsysteem geeft een idee van het niveau dat hun spelers hebben bereikt.

Je kunt zien of een speler een amateur of een pro is door deze rangen. Het rankingsysteem zal de spelers ook helpen om nieuwe hoogten te bereiken naarmate hun spel vordert. Door het rankingsysteem weten de spelers na elke ronde/wedstrijd waar ze staan.

Waarom heeft Valorant de "Ascendant" rang geïntroduceerd?

Valorant introduceerde de Ascendant rang om de rang van de spelers van de top van de ladder naar de bodem in evenwicht te brengen door een andere rangorde in te voeren. Dit spel heeft een ladderachtig rangsysteem. Er zijn al verschillende rangen, en binnen die rang zijn er divisies van 1 tot 3. Ascendant is een extra rang in het rangsysteem van het spel.

De nieuwe rang is toegevoegd om de spelers in het rangsysteem nog meer te spreiden. Het geeft de spelers veel meer flexibiliteit om hun niveau in het spel te herkennen. De rang Ascendant komt precies tussen de rangen Diamond en Immortal in te liggen.

De ranglijst van de bijgewerkte Valorant ranglijst

Met de toegevoegde Ascendant rang in het rankingsysteem, laten we eens kijken naar de bijgewerkte ranglijst.

Rang Niveau

Divisies

IJzer

1-3

Brons

1-3

Zilver

1-3

Goud

1-3

Platina

1-3

Diamant

1-3

Ascendant

1-3

Onsterfelijk

1-3

Stralend

1-3

Valorant heeft de rang Ascendant toegevoegd aan de rangen om het toch al ongecompliceerde rankingsysteem te versterken. De toegevoegde rang is een extra stimulans voor de spelers en voelt als een belangrijke upgrade van de vorige rang.

Hoe krijg je de Ascendant rang in Valorant?

Zoals bij elk spel met een rankingsysteem moet je de rankingsladder beklimmen om de Ascendant rang te bereiken. Er zijn zes eerdere rangen (Iron, Bronze, Silver, Gold, Platinum en Diamond) die je moet veroveren voordat je uiteindelijk op de Ascendant rang terecht kunt komen. Zoals bij elke rang krijg je ook in de Ascendant rang drie divisies van 1-3.

Maakt de Ascendant rang het reeds gestapelde rangsysteem ingewikkelder?

Nee, dat doet het niet. Valorant heeft de Ascendant rang toegevoegd om een beter speelveld te creëren. Het simpele feit is dat er in elk populair spel veel meer middenklassers zijn dan amateurs en profs.

Het toevoegen van een laag binnen het rankingsysteem geeft de spelers extra motivatie om dat niveau te halen. De Ascendant rang ligt mooi tussen de Diamond en Immortal rangen in, dus het is ook niet het moeilijkste niveau om te bereiken.

Conclusie

Uiteindelijk heeft Valorant een nieuwe ranglijst gecreëerd om de ranglijsten te vereenvoudigen. Er waren al eerdere rangen, maar het toevoegen van een extra laag spreidt de ranglijsten en geeft spelers nog een niveau om naar te streven.

Een extra rang betekent ook extra motivatie voor de spelers. De bijgewerkte rang zal worden toegevoegd met de nieuwe patch.

Editorial Office
igitems