Aanmelden
Log in.

Uw Fortnite-account herstellen: Een stap-voor-stap handleiding

Er zijn manieren om deze problemen op te lossen en uw verloren account te herstellen, dus maak u geen zorgen - lees tot het einde om de ideale oplossing voor uw geval te vinden.

Verkoop

Veel mensen vergeten hun wachtwoorden, worden gehackt, of gebruiken per ongeluk de verkeerde informatie bij het inloggen in Fortnite. Er zijn manieren om deze problemen op te lossen en je verloren account te herstellen, dus maak je geen zorgen - lees tot het einde om de ideale oplossing voor jouw geval te vinden.

Hoe uw Fortnite-account te herstellen

Je kunt je verloren Fortnite-account herstellen als je er geen toegang toe hebt, althans meestal. Het te volgen proces hangt echter af van waarom je niet kunt inloggen. Daarom zul je verschillende dingen moeten doen, afhankelijk van het probleem dat je hebt.

Vergrendeld account? Doe dit!

Probeer na een paar uur in te loggen als je per ongeluk je account hebt geblokkeerd. Dit kan soms gebeuren als je de verkeerde informatie hebt ingevoerd of niet actief bent geweest.

U kunt ook per ongeluk vergrendelen als u drie keer het verkeerde wachtwoord invoert, en hetzelfde kan gebeuren bij het verkeerd beantwoorden van beveiligingsvragen.

Als u er echter in slaagt de juiste informatie te achterhalen, kunt u het na een paar uur opnieuw proberen. Als er een andere reden is waarom je account 'vergrendeld' lijkt te zijn, moet je contact opnemen met de klantenservice van Epic Games.

Heeft iemand je gehackt? Probeer het volgende

Een manier om te weten dat iemand je gehackt heeft is door een e-mail te krijgen van Epic Games waarin staat dat je wachtwoord of mailadres veranderd is.

Als je de verandering niet hebt doorgevoerd, moet je dit onmiddellijk melden aan Epic Games. Zodra je dat doet, zal de klantenservice vragen om allerlei persoonlijke informatie, waaronder:

  • Uw openbare IP-adres.
  • De datum waarop je je account hebt aangemaakt.
  • Uw laatste inlogdatum.
  • De laatste vier cijfers van de betalingsmethode van uw voorkeur.
  • Uw oorspronkelijke weergavenaam.
  • De namen van alle accounts die met de uwe verbonden zijn.

Als u niet alle gegevens nauwkeurig kunt verstrekken, krijgt u helaas mogelijk geen toegang meer tot uw account.

Als u echter niet zeker bent van details zoals uw laatste inlogdatum, kunt u een goede schatting geven.

In dat geval zal Epic Games je zaak moeten bekijken en bepalen of een hacker je account in handen heeft gekregen. Vervolgens, klantenservice proberen de informatie terug te krijgen.

Het proces kan lang duren en vaak wat stressvol zijn. Daarom moet u proberen geduldig te zijn.

Het samenvoegen van rekeningen kan het probleem zijn

Sommige mensen vergeten dat ze hun accounts hebben samengevoegd, en proberen per ongeluk in te loggen op de account die ze eerder gebruikten.

In andere gevallen is dat misschien niet gebeurd, maar kunt u geen toegang krijgen tot sommige goodies. Accounts samenvoegen kan ook nodig zijn om van alle functies van Fortnite te genieten, dus je moet zeker weten wat het kan bieden.

Kijk eens hoe het samenvoegproces werkt - als je een van deze problemen doormaakt, is het oplossen van het probleem heel eenvoudig.

Momenteel kunt u uw accounts samenvoegen om ervoor te zorgen dat u toegang hebt tot alle accounts. Deze functie helpt echter alleen als je collectibles (bijvoorbeeld skins of emotes) of V-Bucks hebt. Bovendien moeten ze op een platform staan dat je niet vaak gebruikt.

Spelers kunnen nu hun Fortnite-accounts verplaatsen tussen mobiel, Nintendo Switch, Xbox One en PC.

Eerder konden spelers niet inloggen op Switch of Xbox als ze hun accounts authenticeerden via het PSN-systeem. Bovendien konden sommige mensen geen toegang krijgen tot hun valuta en collectibles als ze de PS4-versie speelden.

Met de fusiefunctie moet je inloggen op het account dat je als primair wilt gebruiken. Vervolgens log je apart in op je secundaire account.

Je kunt dan je secundaire account koppelen aan je primaire account. Daarna wordt de tweede uitgeschakeld.

Na twee weken zouden je V-Bucks en collectibles beschikbaar moeten zijn in je primaire account. Je kunt dan niet meer inloggen op de tweede. Zorg er dus voor dat je de juiste gebruikt!

Als je vergeten bent welke het was, kun je je e-mails controleren of contact opnemen met de klantenservice van Epic Games.

Iedereen vergeet wel eens zijn wachtwoord - geen nood!

Het aanvragen van een wachtwoord reset e-mail bij Epic Games is altijd een optie voor het geval je het vergeten bent en geen toegang hebt tot je Fortnite account.

Klik op de optie 'wachtwoord vergeten?' op de aanmeldingspagina. Je ontvangt binnen 15 minuten of minder een reset e-mail.

Zo niet, zorg dan dat je je spam- en junkmappen controleert. Maak vervolgens een sterk nieuw wachtwoord voor uw account en u kunt aan de slag.

Bent u uw e-mail vergeten?

Misschien heb je geen probleem met de samenvoegfunctie en kun je je wachtwoord perfect onthouden, maar weet je niet meer welk e-mailadres je hebt gebruikt.

Helaas is er geen manier om je Fortnite-account terug te halen met alleen je gebruikersnaam, tenzij je contact opneemt met de ondersteuning van Epic Games. Daarom zul je hen een e-mail moeten sturen en wachten op een antwoord.

Laatste gedachten

Je hoeft misschien niet voor altijd afscheid te nemen van je Fortnite-account. Probeer het proces dat werkt afhankelijk van jouw geval, en als je er nog steeds niet in kunt, neem dan contact op met Epic Games en wacht op antwoord van de klantenservice.