Login / Join

Upgrade je stad in Clash of Clans: Een stap-voor-stap handleiding

Clash of Clans is een zeer verslavend mobiel spel dat de aandacht heeft getrokken van gamers over de hele wereld. In het spel kunnen spelers hun steden bouwen en verbeteren, troepen trainen en tegen andere spelers vechten. Een essentieel aspect van het spel is het upgraden van je dorp, waarmee je nieuwe gebouwen ontgrendelt, bestaande gebouwen upgradet en je verdedigingsstructuren verbetert.

Het upgradeproces kan echter overweldigend zijn, waardoor spelers zich verloren voelen. In dit artikel bespreken we de basisprincipes van dorpsupgrades, hoe je je kunt voorbereiden op dorpsupgrades, en enkele strategieën waarmee je je dorp snel en efficiënt kunt upgraden.

Laten we beginnen!

De grondbeginselen van stadsupgrades begrijpen

De eerste stap om je stad op te waarderen is het verzamelen van grondstoffen, waaronder goud, elixer, donker elixer en edelstenen. Je kunt goud en elixer verkrijgen door gebouwen met grondstoffen te bouwen en op te waarderen, terwijl je donker elixer verdient met gevechten.

Spelers kunnen edelstenen krijgen door prestaties te voltooien of te kopen met echt geld. Het upgraden van een gebouw vereist grondstoffen en tijd, waarbij hogere niveaus en upgrades langer duren.

Prioriteit geven aan upgrades is essentieel voor maximale vooruitgang. Je moet eerst grondstofgebouwen upgraden, gevolgd door defensieve gebouwen zoals muren, kanonnen en boogschutterstorens.

Het upgraden van legergebouwen, zoals barakken en spreukenfabrieken, zorgt voor sterkere troepen en spreuken. Richt je op de samenstelling van het leger voordat je het stadhuis upgradet, dat nieuwe gebouwen en upgrades voor je dorp zal vrijspelen.

Hoe bereid je je voor op dorpsupgrades

Nu je de grondbeginselen van dorpsupgrades onder de knie hebt, is het tijd om je erop voor te bereiden. Je kunt verschillende stappen nemen om je stad te upgraden. Het kan een uitdaging zijn, maar het is haalbaar met toewijding en inzet.

Hier zijn een paar tips waar we ons graag op richten om het stadhuis zo snel mogelijk te upgraden. Vergeet niet dat het spel draait om strategie, en deze tips die we hebben uitgewerkt zijn de beste manier om je stad te upgraden.

Focus op het verzamelen van grondstoffen

Het opwaarderen van je stad vergt een aanzienlijke hoeveelheid grondstoffen, dus het is essentieel om vroeg te beginnen met het verzamelen ervan en een strategie te bedenken die voor jou het beste werkt.

Je kunt grondstoffen verzamelen door missies te voltooien, andere steden aan te vallen en deel te nemen aan clanoorlogen. Upgrades kosten grondstoffen, en als je genoeg goud, elixer en donker elixer hebt, kun je je gemakkelijk richten op het upgraden van wat je op dat moment het belangrijkst vindt.

Het is belangrijk om je bouwers goed te beheren

Je bouwers zijn verantwoordelijk voor het uitvoeren van de upgrades, dus hen goed managen is cruciaal. Hou ze bezig met een project en voorkom dat ze niets doen.

Hoewel edelstenen je kunnen helpen het bouwproces te versnellen, is het cruciaal om te onthouden dat ze moeilijk te verkrijgen zijn, en dat je ze verstandig moet gebruiken. Je kunt in-game valuta kopen om een voorsprong op andere spelers te krijgen.

Heb een plan en stel prioriteiten in je upgrades

Voordat je begint met het upgraden van je stad, is het essentieel om een plan te hebben. Je kunt veel gebouwen upgraden, maar als je er één upgradet heb je minder middelen voor de volgende upgrade.

Met constante invallen en bedreigingen van andere spelers is het hebben van een plan en het prioriteren van je upgrades cruciaal. Zoek uit wat je zou willen upgraden en hoe het je kan helpen je doelen te bereiken voordat je je middelen eraan uitgeeft.

Het hebben van een plan is de beste manier om georganiseerd te blijven en je te concentreren op je vooruitgang ondanks de constante dreiging die je omringt in Clash of Clans.

Strategieën en tips om je stad te upgraden

Je kunt veel verschillende dingen in het spel upgraden om je sneller vooruit te helpen. Wij beginnen graag met het upgraden van helden, want als je maximale helden hebt, kun je het spel domineren. Verspil geen tijd aan het stadhuis als je Clash of Clans agressief wilt spelen.

Na helden upgraden we graag opslag en laboratoria. Genoeg ruimte hebben om grondstoffen te verzamelen is essentieel, vooral als je bouwers het later in het spel druk krijgen. Ook is het upgraden van het laboratorium een geweldige manier om je troepen en spreuken te upgraden. Zorg ervoor dat je laboratorium 24/7 werkt!

Je zou moeten overwegen om de kazerne, spreukenfabriek, Clan kasteel en legerkamp te upgraden. Dit zijn essentiële upgrades die nodig zijn als je ten strijde trekt.

Verdediging is ook cruciaal omdat spelers op elk moment je dorp kunnen binnenvallen. Overweeg om je verdediging te upgraden en Giga Tesla en Giga Inferno te maximaliseren.

De buit die je krijgt is gebaseerd op het niveau van je stadhuis, dus je zou je stadhuis willen upgraden nadat je je verdediging, helden en militaire gebouwen hebt versterkt.

Zorg ervoor dat je tegelijkertijd je troepen opwaardeert, want dat kan invloed hebben op de berekening van de buit, vooral als je een stadhuis van hetzelfde niveau zonder sterke troepen gaat aanvallen.

Zelfs als je nog niet klaar bent met de muren, kun je je het beste concentreren op je stadhuis voordat je naar de muren gaat. Muren hebben weinig invloed op de gameplay op hogere niveaus, en het kan veel tijd kosten om ze te upgraden, dus zorg ervoor dat je dat voor het laatst doet.

Er zijn verschillende strategieën die spelers gebruiken om de concurrentie te verslaan en Clash of Clans te domineren. Het is echter essentieel om op te merken dat een strategie die voor de ene speler werkt, misschien niet zo efficiënt is voor anderen.

Editorial Office
igitems