Login / Join

Top Dota 2 Heroes

Deze keuzes zijn gebaseerd op populariteit en winstpercentage in elke divisie rangschikking.

Warlock

Teamfighting is een sterk punt van de vaardigheden van de Warlock. Hij bezit een krachtige Aghanim's Shard die zijn W op al zijn teamgenoten kan toepassen en zijn vijanden binnen een straal van 450 eenheden kan vertragen. Als je op zoek bent naar een Dota 2 account met al vrijgespeelde items, is het kopen van een account zeker de makkelijkste optie.

De rol van de Warlock in de lane is om de carry te ondersteunen en de vijand lastig te vallen terwijl hij de safe laner van het vijandelijke team geneest. Warlock Met iemand als Juggernaut of Lifestealer, kun je Fatal Bonds gebruiken om je team naar level twee te duwen voordat de tegenstander daar kan komen, en dan kun je trekken en proberen level drie te raken voordat de vijand daar kan komen. Warlock heeft een krachtige Ult die je kunt gebruiken om vijandelijke eenheden te verdoven en aan te vallen, en is bovendien goed voor het verdedigen van lanes.

Premiejager

Een premiejager in de buurt hebben is een geweldige manier om de hele kaart te scouten. In de huidige patch is Bounty Hunter een uitstekende keuze vanwege zijn Aghanim's Shard. Het geeft je een 35 procent reductie in schade terwijl je onzichtbaar bent en het verdooft als je uit onzichtbaarheid aanvalt terwijl je onzichtbaar bent. Als je tegenstanders je dus aanvallen zodra ze je zien, kun je zonder angst de hellingen op racen en hun gebrek aan coördinatie afstraffen.

Als je in de lane bent, moet je de vijand aanvallen met Jinada off cooldown, in en uit de lane weven, en de dag van je tegenstanders support verpesten. De hoeveelheid intimidatie die je kunt uitvoeren zal variëren afhankelijk van hoe hard je de lane wint en met wie je laning bent.

Als je het zat wordt om het spel alleen te spelen, raden we je aan om lid te worden van een gu ild om vrienden te vinden en als een team te spelen!

CENTAUR WARRUNNER

Ondanks zijn enorme omvang en intimiderende uiterlijk, is Centaur Warrunner een gevaarlijke en bijna niet te stoppen vijand. De jungle is verboden terrein voor hem. Hij is van plan om agressief te spelen in de lane, andere spelers omver te duwen en ze te laten reageren op elke beweging van hem. Met je ult moedig je je teamgenoten aan om je te vergezellen op het veld.

Zijn skillset is zeer geschikt voor teamgevechten en agressieve gameplay. Een tanky hero die tegen een stootje kan en tegelijkertijd serieuze schade kan toebrengen.

Puck

Rune control is cruciaal in de huidige patch, en Puck blinkt daarin uit. Pak een fles en gebruik je Illusory Orb om de ranged creeps op afstand te houden in de lane. Phase Shift en Illusory Orb moet je eerst maxen, gevolgd door Waning Rift. De opstelling van Puck is flexibel; idealiter wil je vroeg een punt in Phase Shift.

Om een side lane core neer te halen met je ultimate, draai je ermee. Er zijn veel manieren om deze vaardigheid te gebruiken, inclusief met de hulp van je bondgenoten of zelfs alleen als je het geluk hebt om een mooie rune tegen te komen. Voordat de rune verschijnt, verplaats je de lane zodat je tijd hebt om je klaar te maken om hem te pakken. Het is het beste om de bovenste rune te pakken als je aan de Radiant kant staat; als je Dire bent, ga er dan voor, zodat je het kamp kunt stapelen en je carry de neutrale creep stock kan doden.

Juggernaut

Absoluut - we moedigen je aan om Juggernaut te kiezen als carry hero. Als je op zoek bent naar een tweede-fase keuze, is Juggernaut een uitstekende optie. Het maakt niet uit in wat voor soort spel je hem zet, zijn goede base attack time zorgt ervoor dat hij een goede laning phase heeft.

Blade Fury is altijd het eerste talent om te pocken, gevolgd door een punt in je E, een tweede in Blade Fury, en een derde in je Healing Ward. Micro healing is een goede strategie om te combineren met de Healing Ward. Niet te vergeten dat zijn ult meerdere vijanden kan bursten in het late spel.

Speciale vermelding

  • Rubick
  • Primal Beast
  • Ember Geest
  • Enigma
  • Apenkoning
  • Huskar
  • Invoker
  • Ogre Magi
  • Invoker

Ben je geïnteresseerd om meer te leren over Dota 2?

Heroes zijn belangrijk, maar het helpt je weinig om te weten welke heroes je moet kiezen, tenzij je ook weet welke items je moet kopen.

Als je geïnteresseerd bent om meer te leren over hoe je Dota 2 moet spelen, zou het inhuren van een coach zeer zeker zeer nuttig zijn.

Editorial Office
igitems