Login / Join

Rainbow Six Siege | Wapens waarmee je kunt winnen

Ben je het zat om elk spel te verliezen? Misschien gebruik je het verkeerde wapen. Rainbow Six Siege wapens komen met hun eerlijk deel van nerfs en buffs. Het is moeilijk om te weten welke wapens het beste zijn in Rainbow Six Siege totdat je een tijdje hebt gespeeld. Om een idee te krijgen over wat de meest efficiënte tactieken zijn in R6 is het vaak verstandig om naar de professionele scene te kijken en te zien waar de beste spelers mee komen. De krachtigste wapens in het spel voor gemiddelde spelers kunnen iets anders zijn, de wapens die wij relevant vonden zijn die van dit kaliber:

Alda 5.56 LMG

Een Light Machine Gun wapen is perfect voor agressieve spelers die van een constant vuurgevecht houden, vanwege zijn mobiliteit (50). Dit wapen heeft een goede vuursnelheid (900 RPM) en is goed in het barsten van meerdere vijanden. De schade bedraagt 35, wat vrij goed is, en het magazijn heeft een capaciteit van 80 kogels.

M870 jachtgeweer

De M870 is verreweg een van de beste wapens in het spel, en elke fan van pump-action shotguns zal zich thuis voelen bij de M870. Dit wapen kun je het best gebruiken voor gevechten op korte afstand, waarbij je de vijand met 1 of 2 schoten kunt neerschieten vanwege de hoge outputschade (60x8) op korte afstand. Het geeft je ook een goede mobiliteit (50), waardoor het het beste close-quarter wapen is.

Het kan moeilijk zijn om het juiste Rainbow Six account te vinden om te kopen. Zorg er altijd voor dat het account dat je koopt veilig is voordat je het koopt!

M762 AR

De M762 AR is een van de dodelijkste wapens in het spel die de vijand op grote afstand kan neerschieten. De vuursnelheid van 730 en de terugslag maken het een van de meta wapens in het spel. Als bonus kunnen spelers die hun M762 aanpassen tot een tankachtige staat, hun tegenstanders enorme schade toebrengen in slechts drie schoten, dankzij de gecontroleerde terugslag van het wapen.

9x19VSN SMG

De 9x19VSN SMG wordt het best gebruikt in gevechten op korte tot middellange afstand, omdat het vuur en de terugslag snel is. Dit wapen is veelzijdig en kan impliciet hoge schade veroorzaken op een gevechtsafstand van een middellange afstand. De schade is vrij goed, en de mobiliteit stelt de speler in staat zich te haasten en teamgevechten te vermijden.

MP5 SMG

Een andere SMG heeft het tot onze lijst geschopt. Ja, de goede oude MP5, een betrouwbaar machinepistool dat goed is voor gevechten op korte tot middellange afstand. Met de MP5 is het gemakkelijk om op elke afstand een headshot te maken, mede dankzij de ACOG, de uitstekende stabiliteit en de snelle vuursnelheid van het wapen. De schade aan het wapen (27) is vrij behoorlijk. Gebruik de AR echter liever voor vuurgevechten op lange afstand.

AK-12 AR

De AK-12 is zonder twijfel een van de beste wapens in het spel: hoge schade, redelijke terugslag en een goede mobiliteit. Spelers zijn dol op dit wapen, een beest van een wapen dat een vijand over een lange afstand kan neerknallen. Dit wapen wordt niet eens nerfed omdat zwakke operators het gebruiken.

Ben jij een toegewijde Rainbow Six-speler? Met de release van de mobiele versie kun je het nu overal en altijd spelen!

Vector .45 ACP SMG

Een SMG die is gemaakt om vijanden binnen een paar seconden neer te knallen. Dit wapen is op de een of andere manier een underdog vanwege zijn schade en terugslag. De vuursnelheid is echter zeer snel, waardoor het een dodelijk wapen is voor mensen die goed kunnen mikken. De hoge DPS en verticale schoppen van dit wapen maken het een goede keuze voor Mira in gevechten, vooral als je een vijand onmiddellijk moet uitschakelen.

Natuurlijk zijn veel van deze wapens alleen optimaal in combinatie met het juiste personage, dus kies je operator altijd zorgvuldig.

Editorial Office
igitems