Login / Join

Populaire auto's in Rocket League

Rocket League is een van de populairste videospellen ter wereld, met meer dan 100 miljoen downloads op alle platforms. Degenen die het spel al hebben gespeeld, zijn zich bewust van de overvloed aan voertuigen die beschikbaar zijn om te verkennen en te verzamelen. Met het spel gaan gratis om te spelen zijn er meer en meer nieuwe spelers nog steeds misschien niet weet waar te beginnen of wat te zoeken. Deze lijst van de best scorende auto's in het spel is hier om van pas te komen.

Octane

Dit is verrassend alleen omdat het een standaard voertuig in het spel, maar de Octane is bijna ieders favoriete voertuig. Deze auto is geliefd bij zowel amateurs als professionals, en ze blijven er hun hele tijd Rocket League mee spelen. Alles aan de Octane is perfect: het ontwerp, de wegligging en de pasvorm in zelfs de moeilijkste bochten zijn van topklasse.

Als het gaat om het hanteren van de bal, is het ontwerp van de Octane zorgvuldig uitgedacht, waardoor het zowel op de grond als in de lucht vlekkeloos presteert. Hoewel de meeste spelers genieten van het schakelen tussen verschillende voertuigen, eindigen de meesten van hen weer waar ze begonnen. Het is een van de zeldzame keren dat een auto tegelijkertijd een krik en een koning kan zijn. De meeste RL-accounts waarin men geïnteresseerd zou zijn, hebben deze auto beschikbaar.

Dominus

Hij is gemakkelijk te manoeuvreren, heeft uitstekende prestaties in de lucht en neemt bochten als een pro. Als het op grond-lucht prestaties aankomt, is het een droom. Het wordt algemeen beschouwd als een van de beste Rocket League-voertuigen voor meer ervaren spelers, maar het is ook een goede keuze voor beginners.

De Dominus daarentegen is een toonbeeld van perfectie. De langgerekte voorkant van de Dominus, samen met de kleine details en levendige kleuren, roept de klassieke muscle car-look op en verheft direct de stemming van elke speler. Het is een spel-veranderaar voor zowel aanval als verdediging, en spelers hebben de neiging om er het hele spel mee door te gaan.

Batmobile

De Batmobile is Rocket League's versie van de chef's kiss. Het ontwerp is onberispelijk en roept de rillingen op van de Dark Knight. De Batmobiel is een veel geziene verschijning in de latere levels van het spel, en met een goede reden.

Door zijn Dominus-achtige ontwerp met hoekige lijnen is het de langste auto in het spel en de meest precieze schutter. De brede en platte carrosserie van de Batmobile maakt het een geweldige performer voor de superheld als het op vliegen aankomt. Artemis, Centio en Sentinel behoren tot de auto's die het meest op dit beest lijken. Door een recente patch is deze auto niet meer speelbaar in het DC Super Heroes DLC pack. Als je op zoek bent naar een makkelijke manier om zeldzame Rocket League-items te bemachtigen, is online een exemplaar kopen een voor de hand liggende keuze.

Mantis

Ongelooflijk, het ontwerp van de Mantis is verbluffend. Lang genoeg voor spelers om de bal lang vast te houden, maar niet zo lang dat het de balbehandelingskwaliteiten in gevaar brengt. Door zijn slanke ontwerp en uitstekende handling in de lucht heeft de Plank de beste boosting en turning in het spel.

Zijn superieure prestaties in de lucht, gemakkelijke hanteerbaarheid en aantrekkelijk design maken van de Mantis een uitstekende keuze voor spelers die liever verdedigend spelen. Als je er ooit in een hebt gereden, word je er in een oogwenk verliefd op. De Nitro Crate blauwdruk kan worden gebruikt om het voertuig te verwerven.

Editorial Office
igitems