Login / Join

Overwatch 2 is hier!

We staan en komen weer samen voor Overwatch 2 met een verse set van aanpassingen en personages. Dit is gebaseerd op een bekende basis van epische, intense competitie en spelen, waarin wereldhelden zich verenigen om het op te nemen tegen een enorme prestatie van wereldwijde bedreigingen.

Overwatch 2 lijkt meer een grote uitbreiding te zijn die vooral gericht is op PvE-doelstellingen. Deze quests lijken te zijn een voortzetting van de vorige Overwatch Archief specifieke seizoenen. De nieuwe plot quests zullen vrijwel zeker meer verhaal, cutscenes en dialogen bevatten dan de limited-time events.

We hebben eerder gecompileerd alle informatie die we wisten over het spelmaar sindsdien meer informatie is uitgekomen als het spel verplaatst naar beta. Hier is alles wat we weten:

PvP in Overwatch 2 zou alleen 5v5 zijn met een enkele tank

Volgens Blizzard, zal Overwatch 2 de squad grootte verminderen van zes naar vijf. Het zal ook de squad samenstelling veranderen, het beperken tot twee ondersteunende spelers, een tank, en twee DPS.

Volgens lead hero designer Geoff Goodman, zullen tanks ook te maken krijgen met een aantal unieke aanpassingen voor Overwatch 2, die zich richtte op het renderen van hen om aanzienlijk offensiever te worden. Hij vermeldde ook dat de gameplay nog meer gemengd zou worden, met minder muurbescherming.

Hoewel bepaalde aspecten zijn veranderd, is de kern van het spel onveranderd gebleven, hoe men zou moeten spelen om snel te ranken zal naar verwachting grotendeels hetzelfde blijven.

PvE en inhoud van de verhaalmodus

Overwatch 2 zal meer verhaalgedreven PvE-actie bevatten, waarin spelers het opnemen tegen AI-vijanden in plaats van andere gamers. De story quests zullen co-op play bevatten, vergelijkbaar met sommige van Overwatch's eerdere seizoensgebonden PvE events, en zullen andere story beats, conversaties en cutscenes bevatten. Volgens Blizzard zal Overwatch 2 "veel" PvE-content bevatten, dus het verhaal zou interessant moeten zijn.

Je zult in staat zijn om deze personages te "ranken", waardoor je nieuwe vaardigheden en skills krijgt. Ze hebben laten zien van een cluster munitie versie van Tracer's extreme en Genji's vermogen om zijn katana te gooien als zo'n boemerang, onder andere dingen. Aangezien stabiliteit minder een probleem is in PvE, kan Blizzard er alles aan doen om de PvE-vaardigheden en -vaardigheidsaanpassingen indrukwekkender te maken als je in de quests van de game tegen zwermen Null Sector-machines vecht.

Overwatch 2 Verhaal Overzicht

Overwatch is het best bekend als een PVP-shooter, maar het heeft ook een rijk achtergrondverhaal dat kan worden ontdekt via lokale drijfveren zoals filmtrailers, boeken en meer.

Overwatch speelt zich af in een bijna-toekomstige aarde waar robots en cyborgs op hun meest basale niveau de overhand hebben. Ze zijn zo wijdverspreid dat ze hebben geleid tot een hele groep van intelligente machines bekend als Omnics. Oorspronkelijk creëerden de mensen Omnics om dienst- en industriële taken uit te voeren onder toezicht van een zichzelf verbeterende kunstmatige intelligentie.

De Omnics ontwikkelden uiteindelijk bewustzijn, vrije wil, en zelfs religies en culturen. In een incident dat bekend staat als de Omnic Crisis, werden enkele Omnic-productiefaciliteiten gek en spuwden legioenen militaristische machines uit, die vervolgens mensen aanvielen. De Verenigde Naties ontwikkelden Overwatch om te helpen een einde te maken aan de Omnic Crisis door het ontketenen van high-tech chirurgische aanvallen op Omnic hoofdkwartieren en strategische locaties. Overwatch was een spectaculair succes en maakte een einde aan de Omnic Crisis, maar de nasleep van de wereldoorlog had gevolgen die decennia later nog overal op de planeet voelbaar zijn.

Koop je Overwatch 2 account nu bij igitems, en spring meteen in de actie!

Overwatch 2 gaat verder waar de vorige game ophield. In de jaren na de Omnic Crisis werden landen steeds wantrouwiger tegenover Overwatch, een bende high-tech supertroepen die in staat leken om staatssoevereiniteit te negeren in de achtervolging van Omnic terreurgroepen. Als je het meeste uit je OW2 Story reis wilt halen raden we je aan met een professional te praten voor inzicht over het spel.

Terwijl plot details voor Overwatch 2 zijn weinig, heeft Blizzard verklaard dat het spel zou beschikken over een volwaardige verhaal optie die zal helpen om de wereld tot leven te brengen.

Editorial Office
igitems