Ontdek nieuwe gebieden in Genshin Impact: Tips en trucs

Spelers van Genshin kunnen meerdere gebieden vrijspelen, maar het kan lastig zijn als ze niet weten welk pad ze moeten volgen. Gelukkig zijn sommige locaties niet uitdagend en hebben ze niet al te veel vereisten.

Er zijn nieuwe gebieden in de Sumeru-regio, en ook die maken deel uit van deze lange woestijn. Maar in tegenstelling tot het meeste wat je op het Grote Rode Zand ziet, hebben de nieuwe gebieden een woestenij en een oase.

In andere gevallen hebben spelers Enkanomiya, begraven in de diepten van de Inazuma-regio, nog niet vrijgespeeld. Om toegang te krijgen moet je ook een aantal stappen doorlopen.

Dit artikel leidt je door de ontdekking van drie verschillende gebieden in Genshin Impact. Als je klaar bent met lezen, ben je klaar om te spelen en van de ervaring te genieten, dus lees verder!

Krijg toegang tot Gavireh Lajavard

Voordat je Gavireh Lajavard kunt vrijspelen, moet je toegang krijgen tot alle Sumeru-gebieden. Er zijn geen geheimen om dit te doen: het is een regio op een open plek, dus je kunt erheen gaan en op verkenning gaan.

Het eerste deel van de Sumeru-regio in Genshin ligt in het noordwesten van de Hadramaveth-woestijn. Als je verder gaat in dezelfde richting, kom je op een pad naar Gavireh Lajavard.

U kunt het pad snel herkennen omdat het zeer rechtlijnig is, en naarmate u vordert, ziet u een felrood baken, dat het standbeeld van de Zeven aangeeft.

Zodra je het pad volgt en een paar valleien doorkruist, kom je bij de locatie aan. Interactie ermee, en je ontgrendelt de gedetailleerde kaart van Gavireh Lajavard, dus geniet ervan.

Ontdek het rijk van Farakhkert

Het Rijk van Farakhkert is een ander Sumeru-gebied dat veel Genshin-spelers nog niet hebben ontdekt, en het ligt ten oosten van Gavireh Lajavard.

Het bereiken ervan is enorm eenvoudig als je het vorige hebt gevonden. Je hoeft alleen maar naar het oosten te gaan.

Je vindt het Realm of Farakhkert's Statue of the Seven waarschijnlijk snel. Er zit echter een addertje onder het gras: een gigantische muur scheidt het van Gavireh Lajavard, en het kost veel uithoudingsvermogen om die te beklimmen, wat het proces voor sommige spelers erg uitdagend maakt.

Raak echter niet in paniek. Als je het hebt bereikt, moet je terugkeren naar het Molten Iron Fortress Domain, dat je waarschijnlijk in het Statue of the Seven hebt gevonden toen je Gavireh Lajavard bereikte.

Eenmaal daar aangekomen, klim je erboven en ga je naar het noordwesten. Je zult in staat zijn om rond het begin van de gigantische muur te cirkelen.

Het is een steiler en langer pad dan wanneer je naar Gavireh Lajavard gaat, maar je zult het kunnen volbrengen omdat het niet zo uitdagend is.

Na een tijdje zullen paarse en groene stromende energieën je begroeten in de lucht, ten teken dat je bent aangekomen in het Rijk van Farakhkert.

Enkanomiya ontsluiten

Eerst moet je de queeste 'The Still Water's Flow' voltooien. Als je die nog niet gedaan hebt, ga die dan nu doen, en keer dan terug en volg de rest van de trucs.

De quest laat je toe om het Hart van Watatsumi vrij te spelen, en om het te activeren, hoef je geen NPC's te zien omdat ze automatisch verschijnen na het voltooien van de quest.

Je moet dan Tsuyuko vinden, die naast Sangonomiya's poort staat om te teleporteren. Voeg je bij haar op de locatie die ze aangeeft, en ze zal je vertellen over de Sigils en je volgende doel.

Daarna zul je naar verschillende plaatsen moeten gaan om Sigils te verzamelen en de altaren vrij te spelen. De eerste kun je krijgen door naar de dichtstbijzijnde plek bovenaan Sangonomiya te teleporteren en dan naar het specifieke punt te gaan.

Je moet echter voorzichtig zijn, want er zullen monsters op je wachten. Zorg ervoor dat je de nodige voorzorgsmaatregelen neemt en klaar bent om ze te verslaan.

Om de tweede Sigil te verkrijgen, moet je naar het Hart van Watatsumi gaan en teruggaan naar de plaats waar je de sleutel van de maanovergoten diepten hebt gevonden, wat je in je vorige queeste had moeten doen.

In deze stap zul je ook moeten vechten, maar dan tegen Fatius. Daarom moet je ervoor zorgen dat je ook alles geeft.

Als je eenmaal de twee Sigils hebt, moet je naar twee nieuwe plekken om de altaren vrij te spelen. Tijdens dit proces hoef je niet te vechten, dus maak je geen zorgen - doe het gewoon.

Ga tenslotte terug naar Tsuyuko om de dialoog te zien, en spring dan in de hevel van de cutscène. Die teleporteert je naar Enkanomiya, dus gefeliciteerd! Als je wilt, neem je de kans om de quest te voltooien door naar het teleportatiepunt te gaan.

Belangrijkste punten

Genshin Impact is voortdurend in ontwikkeling, en het biedt spelers vaak nieuwe updates, waaronder fantastische innovatieve gebieden die je kunt ontdekken en verkennen. Aangezien er zo veel alternatieven zijn, moet je de tijd nemen om van je spelervaring te genieten en plezier te hebben.

Je kunt er altijd voor kiezen om één gebied vrij te spelen en de andere niet, dus de beslissing is helemaal aan jou. Wat belangrijk is, is dat je een geweldige tijd hebt terwijl je speelt!

Editorial Office
igitems