Login / Join
CoC

Ontdek de nieuwe troepen in Clash of Clans

Updates zijn altijd fascinerend en Clash of Clans heeft er onlangs een gekregen. De ontwikkelaars hebben nieuwe toevoegingen onthuld, die allemaal beschikbaar zijn vanaf juni 2023.

De nieuwste Clash of Clans-update brengt veel dingen die je leuk zult vinden, zoals nieuwe gebouwen en drankjes. Dit artikel richt zich echter op de nieuwe troepen. Hier is alle informatie die je nodig hebt!

De nieuwe toevoegingen begrijpen

Na de update van juni 2023 zijn er twee nieuwe troepen beschikbaar: de Apprentice Warden en de Super Hog Rider.

Leerling Warden

De Apprentice Warden is een nieuwe Dark Elixir Troop. Als je deze troep wilt verwerven, moet je je Duistere Barakken upgraden naar minstens level 10. Daarom heb je een stadhuis van minstens level 10 nodig. Daarvoor heb je een stadhuis van niveau 13 nodig.

Net als de Grand Warden heeft de Apprentice Warden een levensaura en kan hij andere troepen ondersteunen door een gezondheidsbonus te geven aan de omringende eenheden.

Hoewel het stijgingspercentage lager is dan dat van de Grand Warden, heeft zijn Life Aura invloed op bijna alle andere grond- en luchteenheden, inclusief Siege Machines en Heroes. Bovendien is de HP onbeperkt.

Er is nog een verschil met de Grand Warden: de Apprentice Warden kan niet vliegen. Deze nieuwe troep kan echter wel over muren heen in grondmodus. Bovendien richt hij per seconde matig lage schade aan met zijn katapult, die op grond- en luchteenheden gericht is.

Offensieve strategie

Het aura van de Apprentice Warden stapelt niet met het levensaura van de Grand Warden of andere Apprentice Wardens. In plaats daarvan geeft hij voorrang aan de sterkste. Aangezien het een onbeperkte gezondheidsbonus geeft, is het krachtiger voor troepen met een hogere gezondheid.

Spelers moeten de Apprentice Warden gebruiken als er geen ondersteuning is van de Grand Warden, maar deze nieuwe troep is ook geweldig voor funneling of een doodseskader als hij ermee wordt gecombineerd.

De Apprentice Warden kan ook de Archer Queen ondersteunen en de gezondheid en levensduur van Siege Machines verhogen.

Defensieve strategie

De Apprentice Warden verhoogt de gezondheid zonder limiet en spelers kunnen hem ook gebruiken om de tank troepen van Clan Castle te ondersteunen.

Deze nieuwe troep kan ook helden in het midden van de basis versterken. Het is echter belangrijk om te weten dat het plaatsen van de Apprentice Warden in de buurt van de verdedigende Grand Warden de Life Aura activeert, wat betekent dat je een van de mogelijkheden van de aura kunt verliezen.

Super zwaardrijder

Het is een Super Troop en je kunt hem vrijspelen door de Hog Rider een boost te geven zodra hij level 10 bereikt als je 25.000 Dark Elixir of een Super Potion hebt.

Als grondtroep valt de Super Hog Rider verdedigingen aan door muren te omzeilen, op dezelfde manier als de Hog Rider. Hij geeft ook voorrang aan verdedigingsstructuren boven andere doelen.

De Super Hog Rider omzeilt vijandelijke troepen en gebouwen als er verdediging op het slagveld is, zelfs als ze worden aangevallen door helden, Clan Castle-troepen en Skeleton Trap-skeletten.

Het is ook de enige troep in Clash of Clans die zich kan opsplitsen in twee verschillende subtroepen als hij wordt verslagen - de Super Ride en de Super Hog. Na hun dood blijven ze vechten als enkele troepen.

Offensieve strategie

Een Super Hog Rider is duurzamer dan een gewone Hog Rider, dus het is geweldig voor queen charges. Deze nieuwe troepen zijn ook minder vatbaar voor bommentorens.

Zoals gezegd splitst de Super Hog Rider zich zodra hij verslagen is en roept hij een Hog en een Rider op om als individuele troepen te werken.

Aangezien de Hog een tank kan zijn en de Rider schade kan uitdelen, kun je de splitsing van de Super Hog Rider in je voordeel gebruiken als je deze nieuwe troepen in je leger. Je kunt hem ook combineren met de Warden.

Defensieve strategie

Super Hog Riders zijn goede verdedigende troepen omdat ze twee gebufferde Hog Riders bevatten voor een 12-vak. Een Archer Queen ondersteund door 5 Healers is echter effectiever.

Slotopmerkingen

Deze nieuwe troepen hebben een revolutie teweeggebracht in de Clash of Clans-ervaring en meer spannende opties toegevoegd aan Clanoorlogen.

Het slagveld is echter nog steeds uitdagend. Als je je spel wilt verbeteren, kun je, naast het leren kennen van de Apprentice Warden en de Super Hog Rider, het volgende overwegen CoC-coaching!

Editorial Office
igitems