Login / Join
Wild Rift

Nieuwe kampioenen verkennen in Wild Rift

De wereld van Wild Rift is voortdurend in beweging. Er worden voortdurend nieuwe kampioenen geïntroduceerd en bestaande kampioenen worden bewerkt om de gameplay fris en spannend te houden.

Deze gids gaat in op de drie nieuwe kampioenen, Nilah, Vladimir en Hecarim, en belicht ook de herwerkingen van kampioenen als Janna en Shyvana. Al deze kampioenen en veranderingen zorgen voor belangrijke verschillen tussen LoL en Wild Riften zorgen voor een unieke ervaring voor spelers.

Ontmoet de nieuwe kampioenen

Nilah, The Joy Unbound, komt met een levendige plons de dragon lane binnen. Nila, een scherpschutter met een kort bereik, verweeft op water gebaseerde vaardigheden in haar aanvallen. Ze is een genot voor liefhebbers van de drakenbaan en is gehuld in mysterie als concurrent in het hoofdevenement.

Vladimir The Crimson Reaper voegt een ijzingwekkend randje toe aan het spel. Hij is een ability power-gebaseerde mage champion die zijn health kan verhogen terwijl hij aanzienlijke area damage uitdeelt. Zijn Hemoplague is een krachtige finishing move en maakt hem tot een geweldig beest in de late game.

Als je liever in de jungle speelt, maak dan kennis met Hecarim, The Shadow of War. Dit spook vertrapt zielen met gemak en zet zijn bonusbewegingssnelheid om in schade. Zijn vermogen om snel grote delen van de map te bedekken, maakt hem tot een geduchte tegenstander.

De vaardigheden van de kampioenen begrijpen

Het gaat er niet alleen om dat je de Kampioenen maar ook om het begrijpen van hun vaardigheden. Laten we eens kijken wat onze drie nieuwkomers kunnen.

De unieke vaardigheden van Vladimir zijn gebaseerd op het gebruik van zijn gezondheid om schade toe te brengen terwijl hij zichzelf geneest. Afhankelijk van de situatie kan hij levenskracht aftappen, doelwitloos worden of een spervuur van bloedraketten afvuren. Zijn Hemoplague verhoogt de schade die vijanden oplopen en heelt hem voor elke vijand die hij raakt, waardoor hij een kampioen is die veel uithoudingsvermogen heeft.

Hecarim combineert snelheid en kracht. Zijn aanvallen krijgen kracht door zijn bonus bewegingssnelheid. Bovendien kan hij met zijn vaardigheden vijanden splijten, magische schade toebrengen en zichzelf genezen. Bovendien slaat Hecarim's Devastating Charge vijanden omver, terwijl zijn ultieme vaardigheid, Onslaught of Shadows, vijanden in doodsangst op de vlucht kan jagen.

Nilah, The Joy Unbound, voegt zich bij de kampioenen en combineert plezier en kameraadschap. Haar vaardigheden draaien om gedeelde ervaring en verbeterde genezing. Haar Formless Blade-aanval versterkt haar damage-output, heelt haar en kan schilden maken als ze over-healtht.

Jubilant Veil is haar verdedigingsmechanisme, dat haar de status van ghosting geeft en basisaanvallen ontwijkt. Ze heeft ook een ultieme vaardigheid, Apotheosis, die schade toebrengt en vijanden naar haar toe trekt terwijl ze genezing biedt op basis van de toegebrachte schade, wat haar rol als een stevige scherpschutter versterkt.

Kampioenen herwerken: Janna en Shyvana

De ontwikkelaars erkennen dat zelfs de klassiekers soms een update nodig hebben en hebben daarom ook een aantal kampioenen herwerkt. Janna heeft bijvoorbeeld aanpassingen aan haar Howling Gale en ultieme vaardigheden gezien om de functionaliteit te verbeteren en per ongeluk annuleren te voorkomen.

Shyvana, een lang bestaand personage in het verhaal van League of Legendsheeft ook een make-over gekregen. De herwerking legt de nadruk op haar interacties met draken, waardoor het nog leuker wordt om deze vurige beschermer op je tegenstanders los te laten.

Navigeren door Wild Rift

Terwijl je jezelf onderdompelt in de avonturen van deze kampioenen, is het essentieel om hun rollen en strategieën te begrijpen. Om je hierbij te helpen, zijn er websites zoals Rankedwr van onschatbare waarde om meer te leren over de kampioenen in Wild Rift.

Of je nu nieuw bent in het spel of een ervaren speler bent, overweeg de aanschaf van Wild Rift-accounts om verschillende spelstijlen en kampioenscombinaties te verkennen. Het is een praktische manier om de diversiteit van het spel te ervaren en bekend te raken met de nieuwe kampioenen en herwerkingen.

Takeaway

De toevoegingen en veranderingen aan de kampioenen in Wild Rift blijven het spel nieuw leven inblazen door lagen van complexiteit en diepte toe te voegen.

Door nieuwe kampioenen zoals Nila, Vladimir en Hecarim te introduceren en bestaande kampioenen te herzien, houdt Wild Rift spelers betrokken met diverse en unieke spelervaringen.

Terwijl het spel evolueert, moet je de veranderingen omarmen, de vaardigheden van de kampioenen leren en vooral van het spel genieten.

Editorial Office
igitems