Login / Join
Valorant

Navigeren door de nieuwe Battle Pass van Valorant: Onthulling van de beloningen

Valorant - Episode Seven - Act One is hier, wat betekent dat er veel veranderingen zullen zijn in het spel waar we allemaal van houden. Dat is niet iets slechts, want de ontwikkelaars van het spel hebben hard gewerkt om ons positieve veranderingen te brengen en de fouten te herstellen die eerdere versies hadden.

Bij een nieuwe versie hoort een nieuwe strijdpasDit is een nieuwe kans om speciale beloningen te krijgen door gewoon het spel te spelen. Dit is niet iets vreemds bij Riot Games, aangezien League of Legends en TeamFight Tactics ook vaak battle passes hebben.

Of je nu betaalt voor de pas of de gratis versie speelt, de beste manier om alle beloningen te krijgen en er optimaal van te genieten is om te weten wat je te wachten staat als je de pas voltooit. Wij zijn er om je daarbij te helpen.

Duik in deze pagina om alle beloningen van deze nieuwe Battle Pass te leren kennen. Je zult ook een paar van de belangrijkste veranderingen weten die het spel voor ons heeft, zodat je niet in de war raakt als je het spel gaat updaten.

Hoeveel kost het?

Battlepassen zijn vaak niet zo duur als veel mensen denken, en de beloningen die ze je opleveren zijn het betalen waard. Zoals het gaat met League of Legends, moet je voor de pas betalen in de valuta van het spel, wat betekent dat je eerst de coins moet kopen en ze dan moet gebruiken voor de pas.

Hoeveel geld je moet uitgeven hangt af van je land en de waarde van de valuta die je gebruikt om Valorant-punten te krijgen. Het zou echter niet meer dan $10 moeten zijn.

Gratis beloningen

Zelfs als je niet betaalt voor de Battle Pass, kun je nog steeds veel beloningen krijgen door te spelen. Ze zullen echter niet zo goed zijn als de beloningen die je krijgt door te betalen. De belangrijkste prijzen die je krijgt zijn sprays, spelerskaarten en gun buddies. Natuurlijk biedt de pas meer aantrekkelijke prijzen, zoals wapenskins.

Dit zijn de belangrijkste beloningen die je krijgt als je de gratis versie van de Battle Pass speelt:

  • Digihex Ghost
  • Bor Hijinks - Spelspray
  • Slurp - Gun Buddy
  • Mind the Drop - Speler kaart.

Betaalde beloningen

Zoals we al eerder zeiden, zijn de beloningen in de betaalde Battle Pass veel beter dan de gratis beloningen. Je krijgt er ook meer en speciale missies om de beloningen te krijgen, wat de evenementervaring meeslepender maakt voor alle spelers. Dit zijn de belangrijkste prijzen die je krijgt bij het voltooien van de Battle Pass:

  • Samengesteld fantoom
  • Samengesteld Mes
  • Digihex Bulldog
  • Blush Operator
  • Keep It Cool - Spuitbus
  • Niet te stoppen/Cypher - Spelerkaart
  • Pinguïn Verrassing - Wapenvriend

Zelfs als je meer wapenvrienden en spelerskaarten wilt krijgen, is de grootste aantrekkingskracht van het kopen van de strijdpas het verkrijgen van wapenskins die daadwerkelijk VP in de spelwinkel.

Andere veranderingen die de nieuwe update met zich meebrengt

Naast alle beloningen die je met de Battle Pass kunt krijgen, bevat de nieuwe Episode essentiële veranderingen die alle Valorant-fans moeten weten. De eerste is de nieuwe Team Deathmatch spelmodus waar spelers al lang op wachten. Je zult ook met de nieuwe Agent Deadlock kunnen spelen. Er gaan zelfs geruchten over een Valorant mobiel versie!

Conclusie

Nu je alle beloningen kent die de nieuwe Battle Pass met zich meebrengt, kun je beginnen met spelen om ze allemaal te behalen wanneer het seizoen begint. We weten dat veel mensen niet graag geld uitgeven aan videogames, maar we verzekeren je dat het het allemaal waard is als je een Valorant-fan bent.

Wil je meer blogberichten zoals deze lezen? Bezoek dan nu onze website om op de hoogte te blijven van de nieuwste updates over Valorant en andere videogames van Riot Games.v

Editorial Office
igitems