Login / Join
CoC

Macht vrijgeven: Een uitgebreide lijst van Clash of Clans-helden per stadhuisniveau

Als je Clash of Clans-dorp floreert, wordt het essentieel om krachtige helden te hebben. Omdat ze onsterfelijk zijn en niet meerdere keren getraind hoeven te worden, gaan deze krachtige troepen niet verloren in een gevecht, maar kunnen ze regenereren om het op een andere gevechtsdag tegen een andere clan op te nemen.

In tegenstelling tot andere troepen hoef je de Barakken of Donkere Barakken niet te upgraden om een Held vrij te spelen. In plaats daarvan moet je een altaar bouwen in je basis, wat je alleen kunt doen als je een bepaald stadhuisniveau bereikt.

Helden hebben een speciale vaardigheid die je handmatig kunt activeren. Met uitzondering van de helden die exclusief zijn voor de Builder Base, kunnen de meeste helden deze unieke vaardigheden maar één keer gebruiken. Bovendien verschilt de tijd die ze nodig hebben om hun leven te regenereren per level.

Omdat elke held een andere gameplay heeft, is het belangrijk om te ontdekken welke bij jouw stijl, strategieën en doelen passen. Gelukkig kun je hieronder meer te weten komen over elke held!

Lees verder voor een volledige lijst van Clash of Clans-helden gerangschikt op stadhuisniveau.

Barbaarse Koning: Stadhuisniveau 7 nodig

Deze held staat bekend als de grootste en dapperste barbaar en heeft een enorm zwaard waarmee hij alles op zijn pad kapot kan slaan en enorm veel schade kan toebrengen.

De Barbaarse Koningeen held die je kunt vrijspelen op stadhuisniveau 7, zal zijn territorium altijd agressief verdedigen.

Hoewel hij onsterfelijk is en maar één keer hoeft te worden opgeroepen, moet hij een tijdje slapen om zijn gezondheid te regenereren als hij gewond of verslagen is.

Als je deze held wilt oproepen, heb je 5.000 Dark Elixir nodig, omdat dit proces automatisch wordt geactiveerd zodra het betreffende altaar (het Barbarian King Altar) is gebouwd.

De Barbarenkoning maakt zichzelf en nabije Barbaren woedend, zodat hij hun aanvalssnelheid en schade kan verhogen. Als zodanig kan hij worden gebruikt in verschillende aanvallen.

Boogschutterskoningin: Stadhuis Level 9 Nodig

Deze vrouwelijke held is een veel krachtigere versie van de boogschutter en richt veel schade aan en heeft hogere hitpoints. Bovendien schiet ze 1,5 tegel verder en drie snelle pijlen per schot.

Dus zolang ze niet gewond raakt of verslagen wordt in een aanval, wat een regeneratieperiode zou vereisen, kan de Boogschutterskoningin het gebied rond haar altaar verdedigen. Als ze slaapt of wordt opgewaardeerd, is dit altaar leeg.

Net als alle helden kan ze maar één keer worden opgeroepen. Eigenlijk gebeurt dit automatisch als het Boogschutterskoningin altaar wordt gebouwd. Dit proces kost je echter 10.000 Dark Elixir.

De Boogschutterskoningin is de tweede Held die je kunt ontgrendelen zodra je level 9 van het stadhuis hebt bereikt. Veel spelers gebruiken haar om een deel van een basis te ontruimen terwijl ze zich voorbereiden op het inzetten van de rest van hun troepen.

Grootmeester: Stadhuisniveau 11 nodig

Wordt vrijgespeeld op stadhuisniveau 11. Grootmeester de derde Held die je kunt oproepen in Clash of Clans als je het vereiste altaar bouwt, wat 1.000.000 Elixir kost.

Omdat hij kan worden ingesteld op lucht- of grondmodus, kan deze held vliegen of lopen. In beide scenario's valt hij muren aan als het grootste deel van de nabijgelegen woonruimte hetzelfde doet.

De Grand Warden wordt vaak beschreven als een Support Hero, wat betekent dat hij andere troepen kan bufferen of beschermen tegen verdedigingen.

Koninklijk kampioen: Stadhuis Level 13 Nodig

Als er een onverschrokken held is in Clash of Clans, dan is het zeker de Koninklijk Kampioen. Ze kan worden opgeroepen zodra het Royal Champion Altar is gebouwd, wat vaak gebeurt op stadhuisniveau 13.

Naast haar vaardigheden kan de Royal Champion veel schade toebrengen aan personages met één doel, dus ze kan worden gebruikt om verdedigingen neer te halen. Bovendien is ze veelzijdig en kan ze zelfs over muren springen, waarmee ze de Hog Rider overtreft.

Andere helden

Naast de helden die je kunt vrijspelen in je thuisdorp, zijn er twee die je kunt oproepen in een bouwersbasis. Vind ze hieronder!

Slagmachine: Bouwmeesterhal 5 vereist

Vereist een bouwmeesterhal van niveau 5, Slagmachine is de eerste held die kan worden vrijgespeeld in de Bouwersbasis voor 900.000 Bouwer Elixir om te repareren.

Deze held is een single-target melee eenheid die een hamer gebruikt om gebouwen in de buurt kapot te slaan. Als hij niet aan het aanvallen is, zie je hem boven op het altaar van de Battle Machine zitten.

Battle Machine is anders dan andere helden omdat hij niet verdedigt, ongeacht de status van de Master Builder. Op level 5 ontgrendel je een elektrische hamer die je meer schade toebrengt, je gezondheid regenereert en je tijdelijk verdooft.

Strijdvliegtuig: Vereist Bouwmeester Hal 8

Als een andere held die je kunt ontgrendelen in de Bouwershal, Strijdklaver een bouwmeesterhal van niveau 8 en kost 2.500.000 bouwmeesterelixer. Hij valt aan vanaf een afstand die wordt bestuurd door de Bouwmeester.

Als hij niet aanvalt, blijft Battle Copter bij het betreffende altaar. Deze held verdedigt niet onmiddellijk als de bouwmeesterbasis wordt aangevallen, maar heeft een vaardigheid die kan worden gebruikt om een bom van dichtbij op een doelgebouw te gooien.

Laatste gedachten

Clash of Clans Helden zijn essentieel voor je gameplay, dus het is belangrijk om er een te kiezen op basis van jouw stijl. Denk aan deze aspecten om je strategie te maximaliseren en je tegenstanders te verslaan!

Editorial Office
igitems