Login / Join

Level Up van uw favoriete Genshin-karakters: Een uitgebreide gids

Genshin biedt spelers een lange lijst van personages, en ook al is het verzamelen ervan fantastisch, je moet ze ook zo krachtig mogelijk maken.

Nu zijn er ook leuke crossover-evenementen die steeds nieuwe personages brengen, en daar kunnen spelers ook van profiteren.

Je personages in Genshin levelen is essentieel om van de mogelijkheden van het spel te kunnen genieten. Aangezien ze artefacten en wapens gebruiken, moet je daar ook aan denken. In deze gids leer je wat je moet weten om te verbeteren en het meeste te halen uit je spelervaring te halen.

Hoe kun je je personages levelen?

Je kunt personages in hun respectieve schermen een hoger niveau geven met behulp van drie verschillende voorwerpen: Hero's Wit, Wanderer's Advice en Adventurer's Experience.

Bovendien krijg je deze voorwerpen in questbeloningen, kisten in de hele wereld en in verschillende winkels, waaronder Paimon's koopjeswinkel en winkels voor speciale evenementen. Een grote hoeveelheid Adventurer's Experience is ook mogelijk in Blossom of Revelation, maar het kost je wel wat Resin.

Je krijgt de meeste ervaring met Hero's Wit en dan Adventurer's Experience, en Wanderer's Advice komt op de laatste plaats.

Het is duidelijk dat hoe hoger het niveau van je personage is, hoe meer ervaring je nodig hebt om hem te laten stijgen.

Bovendien kun je bij bepaalde levels niet zomaar een personage levelen. In plaats daarvan moet je ze laten stijgen en het volgende niveau vrijspelen.

Hoewel je een personage kunt laten stijgen in hetzelfde scherm waarin je het level verhoogt, vergt het meer werk.

Je moet de minimum Adventure Rank drempel halen als je dat personage wilt laten stijgen, en als je die niet haalt, zal de Hemelvaart pagina je laten weten dat je dat eerst moet doen.

Daarna moet je de lijst met materialen verzamelen die het personage nodig heeft om te Ascenden. Elk personage heeft verschillende Ascencion vereisten, en je kunt op de item listings klikken om te kijken welke je nodig hebt als je niet zeker weet wat je moet zoeken.

Voor de meeste personages heb je een soort edelsteen nodig, die je kunt krijgen door bazen te verslaan en opdrachten te maken. Verder heb je een speciaal voorwerp nodig (van het verslaan van eindbazen) en veel specifieke materialen die je meestal in het wild vindt.

Hoe zit het met wapens?

Gewoonlijk vereist het levelen van wapens en personages een soortgelijk proces. Maar in plaats van speciale ervaringsvoorwerpen moet je sommige wapens die je niet nodig hebt en Enhancement Ore opofferen.

Je krijgt verschillende ervaringsniveaus, afhankelijk van de zeldzaamheid van de voorwerpen die je gebruikt. Tegelijkertijd kun je ook verschillende wapens verkrijgen via Wishes en kisten in de wereld.

Om Enhancement Ore te verkrijgen, kun je het zoeken in kisten of het smederij-erts (dat je in de wereld vindt) bij grote stadssmeden.

Ook moet je wapens laten stijgen bij bepaalde drempels, net als bij personages. Ze stijgen op precies dezelfde manier, dus ze vereisen specifieke voorwerpen en Adventure Rank.

Kun je artefacten laten stijgen?

Je kunt in Genshin Impact ook artefacten laten stijgen, en ze vereisen offers, net als wapens.

Maar, in tegenstelling tot wapens, is er geen erts om te gebruiken, en je hoeft ze ook niet te laten stijgen. Ze bereiken alleen een bepaald level en dan zijn ze klaar.

Om ze te laten stijgen, moet je naar het individuele scherm van elk artefact gaan en kijken of het mogelijk is.

Gedurende het hele spelkrijg je meer artefacten van bazen, schatkisten, opdrachten in het Handboek voor Avonturiers, domeinen en tal van andere bronnen. Bovendien komen ze tevoorschijn als je gevaarlijke of moeilijke uitdagingen voltooit.

Talenten verbeteren

Nieuwe spelers in Genshin zien vaak talenten over het hoofd, maar dat hoeft niet. Die kun je ook in level brengen nadat je Adventure Rank 40 hebt bereikt.

Om dat te doen, open je het talentenscherm van een personage om te zien wat er beschikbaar is, selecteer je een specifiek talent en controleer je het huidige niveau, evenals wat je nodig hebt om het omhoog te krijgen.

Je hebt specifieke voorwerpen nodig om de talenten van elk personage te verbeteren, en ze vereisen ook een wereldrang.

Elk talent voor een bepaald personage heeft dezelfde categorie voorwerpen nodig, maar op hogere niveaus heb je meer voorwerpen nodig of hogere niveaus van de voorwerpen die je al hebt.

Over het algemeen kun je de items krijgen door specifieke Domains af te maken, te craften en te vechten tegen mobs in de wereld.

Maar als je niet zeker weet waar je een voorwerp kunt vinden, klik er dan op en je krijgt informatie.

Sommige talenten kun je niet levelen. Als dat het geval is, krijg je een bericht dat ze al op hun maximum zitten.

Genshin is een groeiende saga

Mettertijd zal Genshin Impact blijven groeien. Updates zijn frequent en bevatten meestal nieuwe personages, locaties en opdrachten. Vergeet niet - spelen is gratis, dus je kunt het proberen als je wilt weten waar mensen het over hebben.

Editorial Office
igitems