Login / Join

League of Legends Patch Notes 12.8

De Mid-Season Invitational 2022 staat voor de deur, wat betekent dat er nieuwe veranderingen op komst zijn. Riot zal niet genoeg tijd hebben om item veranderingen door te voeren, maar nieuwe champion buffs, evenals een paar aanpassingen en nerfs, zullen beschikbaar zijn. Veel van de kampioenen van het spel's zullen belangrijke veranderingen ervaren in Patch 12.8, waardoor sommige personages anders kunnen gaan spelen. Aangezien Riot probeert om de verschillende kampioenen en items in balans te brengen, kunnen patch notes het spel vaak radicaal veranderen.

De meest recente League of Legends-update bevat diverse balanceringsaanpassingen, evenals veranderingen aan een aantal onderbenutte helden om ze levensvatbaarder te maken. Met League of Legends Update 12.8 komt een kleine revisie voor Swain, met verschillende quality-of-life tweaks gemaakt door de devs. Kassadin en Ezreal hebben boosts gekregen, maar Jinx en Xayah hebben minder vaardigheden gekregen.

Patch 12.8 introduceert nieuwe skins voor Sivir, Kayle en Sejuani voor Solar Eclipse; voor Senna en Aatrox voor Lunar Eclipse; en andere, even unieke skins voor Yasuo en Gangplank. We krijgen ook onze eerste blik op Swain's mid-scope aanpassingen, met meer te komen in een latere update voor Olaf. Maar het gaat niet alleen om Swain; er zijn nog meer veranderingen voor de 18 kampioenen die je kunt overwegen.

Wat’s New in League of Legends Patch 12.8?

Swain zal in deze release terugkeren in het rooster van mid- en supportpersonages. Swain en andere kampioenen zullen ook buffs krijgen. Dit zal resulteren in nieuwe spelveranderingen, waaronder kampioenen.

Kampioenen

Swain

Volgens de Patch Notes heeft Swain laten zien dat hij een belangrijke bot lane-kampioen is tijdens de vorige miniveranderingen. Hij moet het echter opnemen tegen zijn tegenstanders in de sololane als leider van Noxian's frontlane.

Swain's passieve effect zal worden versterkt met extra healing, en zijn E zal opnieuw worden geactiveerd om alle vijandelijke slagen te absorberen. Hij zal echter geen tegenstanders meer kunnen oproepen die door zijn teamgenoten onbeweeglijk zijn gemaakt.

Bard

Bard is een van de meest onderschatte en ondergewaardeerde supports in de sololane, hij is een zeldzame keuze onder de spelers, maar hij heeft een ongelooflijk roamingpotentieel als support. Zijn updates lijken misschien niet zo drastisch, maar ze kunnen de spelers op alle niveaus aanmoedigen om Bard’s krachten en abilities te gebruiken. Bard’s veranderingen kunnen het ontbrekende stuk zijn dat nodig is om hem in de schijnwerpers te zetten.

Ezreal

Op drie niveaus wordt de cooldown van Ezreal’s True Shot Barrage aanzienlijk verminderd, en op het hoogste niveau wordt deze 30 seconden.

Gezien het feit dat hij al een groot kampioen was, zal de verbetering hem helpen zijn selectieratio in een verscheidenheid aan formats te verhogen. Pro-spelers zouden hem veel meer kunnen gebruiken voor het opruimen van golven en veel regelmatiger in langere reeksen zichtcontroles, terwijl solo-wachtrijspelers met gegarandeerde kills en mikpunten kunnen aanvallen.

Jhin

De buff duration kan zijn vermogen om te fuseren met een aantal van de meeste supports in de meta vergroten. Hoewel Jhin lijkt te domineren in de ADC-centrische meta, heeft hij nog steeds veel te bieden met zijn langere duur van root en zwervende half naar mid.

Wil je graag leer meer over League of Legends?

Bent u op zoek naar goedkope LoL-accounts< style="font-size:11.0pt">?