Login / Join

League of Legends: De betekenis van L9

League of Legends, algemeen bekend als LoL, is een spel dat door iedereen en iedereen gespeeld kan worden. Dit spel heeft modi voor casual gamers, je kunt kiezen om solo of met een team te spelen, en je kunt ook met andere hele teams spelen. Of je nu voor je plezier speelt of competitief, dit is een spel dat je zou kunnen spelen. Als je snel met het spel wilt beginnen, kun je misschien een nieuw account kopen om het saaie proces van een nieuw account naar 30 levelen over te slaan.

Het is ook mogelijk om clubs te vormen in dit spel, en het is eigenlijk heel gemakkelijk om dit te doen. Je kunt ervoor kiezen om een club te beginnen met je vrienden en met andere mensen waar je mee omgaat, en het kan uitgroeien tot elk aantal dat je zou willen. Sommige clubs in LoL hebben de neiging om in grote aantallen te groeien. Er zijn veel beruchte en beroemde clubs in dit spel, maar de meest bekende en beruchte is de L9, een kortere naam voor Low 9.

Wat en wie is L9 precies?

L9 of Low 9 was een club of groep opgericht door Obsess en RatIRL. Een populaire Twitch streamer genaamd Hail9 inspireerde de naam. Met weinig tot geen geluk bij het zoeken naar een naam, besloot Obsess uiteindelijk om de naam "L9" te kiezen. In eerste instantie was het niet de bedoeling om er een groep van te maken, maar toen Obsess eenmaal sprak met een goede vriend van hem, RatIRL, besloten ze een club te vormen waarin ze andere gamers en gebruikers van het spel zouden trollen'L9

Hoe L9 begon

Het verkrijgen van erkenning en bekendheid op Twitter was een van de belangrijkste redenen waarom de groep werd opgericht, een prestatie die moeilijk te leveren was voor spelers die op dat moment Solo-Q waren. RatIRL en Obsess, hoewel de oprichters van de groep, beweerden dat zij niet degenen zijn die gecrediteerd moeten worden voor de reputatie en roem die aan L9 is gegeven. Er waren leden die L9 een slecht imago bezorgden, wat een van de redenen was waarom de groep zo snel populair werd.

De Bekende OG-leden van L9

RatIRL

Hij is zonder twijfel de bekendste van de stichtende leden. Samen met Ap0calypse vormde hij in de vorige seizoenen een van de meest giftige duo's op de Europese server.

Obsess

0bsess is hoogstwaarschijnlijk de bedenker van whL9. Hij wilde zijn vaardigheden in de competitieve arena tentoonspreiden nadat hij bekend stond als een giftige jungler main maar een extreem solotalent.

Ap0calypse is de meest verdeelde van de vier stichtende leden, en ook degene die de minste aandacht heeft gekregen. Omdat hij zelden streamt en nooit professioneel heeft gestreden, is hij vrijwel onbekend.

Its Reputatie

Als je League-spelers vraagt naar hun mening over L9, zul je vrijwel altijd negatieve feedback krijgen. Terwijl de L9 leden die associëren en linken met RatIRL en Obsess van nature fatsoenlijk zijn, zijn ze ook giftig, zoals blijkt uit hun gebruik van symbolen, pings, evenals ban ontwijking. Bovendien, niet iedereen in L9 houdt zich bezig met de groep's kenmerkende activiteiten en gedragingen. Obsess gijzelen nooit lobby's, zetten nooit aan tot spelletjes, of houden zich bezig met ander ernstig giftig gedrag dat kan leiden tot LoL eer beloningen verlies. De groepsleden die accounts verbeteren nemen RatIRL en Obsess op zich, net als degenen die professioneel spelen. Er zullen altijd fanboys zijn in grote gameclubs.

Als je League leuk vond maar niet veel tijd meer hebt om op pc te spelen, raden we je aan om Wild Rift, omdat het een perfect alternatief biedt voor gamers om de LoL-ervaring te beleven terwijl ze onderweg zijn.

Editorial Office
igitems