Login / Join

Krijg de kunst van Rainbow Six Siege onder de knie: tips en trucs voor beginners

Hoewel mensen buiten de game-niche denken dat alle FPS-games hetzelfde zijn, hebben ze allemaal verschillende dingen te bieden. Rainbow Six Siege is een van de meest complete die je kunt spelen.

Een pro worden in het spel is moeilijk als je de spelmechanismen niet volledig begrijpt. Je kunt echter een paar trucs en tips volgen om een meester te worden in de kunst van Rainbow Six Siege.

Lees verder om beter te worden in het spel. U kunt ook onze website bezoeken om onze boost of coaching diensten in te huren.

#1 Sprint niet

Een van de meest voorkomende fouten die je kunt maken bij het spelen van Rainbow Six Siege is sprinten door de map. Dat werkt misschien goed in andere games, maar hier kan het ervoor zorgen dat je sneller sterft.

Als je sprint, zullen de spelers van het vijandelijke team je stappen horen. Ze zullen weten dat je in hun buurt komt en staan klaar om je neer te schieten zodra je in de kamer bent.

Wees geduldig en loop langzaam om ervoor te zorgen dat niemand je hoort.

#2 Richt op het hoofd

Hoewel de meeste mensen dit proberen bij FPS games, is het goed dat je weet dat Rainbow Six Siege een headshot = kill systeem heeft. Ongeacht de operator die je gebruikt, de operator die de vijandelijke speler gebruikt of het wapen dat je gebruikt, ze zullen sterven als je ze een headshot geeft.

Het lijkt misschien moeilijker om op het hoofd te richten dan op de andere lichaamsdelen, maar als je het eenmaal onder de knie hebt, zul je alle vijandelijke spelers insta-doden.

#3 Probeer de Operators op Meta

De meeste FPS-spellen gebruiken dezelfde personages voor alle spelers, en het enige dat tussen hen verandert is het wapen dat je voor elke wedstrijd kiest. Zo gaat het niet als je Rainbow Six Siege speelt.

Alle operators hebben verschillende stats en vaardigheden, en je kan een andere kiezen afhankelijk van de match die je speelt. Zoals de meeste online games, heeft Rainbow Six Siege periodieke updates waar ze hun operators nerven en bufferen.

Als je betere resultaten wilt krijgen, moet je de updates controleren die het spelteam maakt voor de operators. Probeer te leren spelen met de operators op meta en gebruik ze voordat het spel ze nerft. Je kunt ook kijken naar operator tier lijsten.

Spelers zullen altijd proberen om dezelfde operators te verbieden als ze te kapot zijn.

#4 Watch Kill Cams

We weten dat de meeste spelers de kill cams overslaan en wachten tot ze respawnen of weer kunnen spelen. Maar als je een beginner bent in het spel, kun je veel leren van kill cams.

Bekijk ze allemaal en gebruik ze om te leren van je moordenaar. Wat deden ze? Welk wapen gebruikten ze? Waar waren ze toen ze je doodden?

Die informatie vertelt je wat je moet doen en wat je moet vermijden in toekomstige wedstrijden.

#5 Geef voorrang aan rondes boven doden

Een van de grootste problemen van mensen die beginnen met online teamspellen is dat ze zoveel mogelijk kills willen halen als ze willen. Het is niet slecht om kills te krijgen, want die zijn de grootste aantrekkingskracht van deze spellen, maar soms kan het proberen er het meeste uit te halen ervoor zorgen dat je team een ronde verliest.

Probeer meer een teamspeler te zijn, zelfs als je niet zo uitblinkt als je teamgenoten. Je zult meer wedstrijden winnen dan verliezen.

#6 Meer informatie over de wapens in het spel

Vergelijkbaar met wat er gebeurt met operators, moet je leren wat de beste wapens in het spel zijn. Ze krijgen ook nerfs en buffs, dus probeer de wapens op meta te gebruiken om te profiteren van hun voordelen.

Soms vragen mensen zich af waarom ze stierven als ze een betere positie of operators hadden dan hun vijand, en het antwoord kan een slechte wapenkeuze zijn.

#7 Huur professionele begeleiding in

De beste manier om sneller beter te worden in het spel is om een coach in te huren die je vertelt wat je moet doen om je match-reading en mechanische vaardigheden te verbeteren.

Dit zal je spelervaring als beginner minder uitdagend maken. Wij bieden Rainbow Six Siege coaching dienstendus aarzel niet om contact met ons op te nemen als je geïnteresseerd bent.

#8 Spelen met koptelefoon

Zoals we al eerder zeiden, spelen het geluid en de geluiden in dit spel een fundamentele rol in wat je moet doen. Je kunt horen wanneer ze in de andere kamer met hun geweren schieten, lopen of iets anders doen.

Als je die dingen hoort, weet je of je alert moet blijven en waar je je moet opstellen om een aanval te overleven. Het kan echter moeilijk zijn om dat allemaal te horen als je geluidsapparatuur niet zo goed is.

Het dragen van een koptelefoon is een uitstekende manier om dat te doen. Bovendien maakt het je spelervaring meeslepender.

Inpakken

Het lijkt misschien ingewikkeld en tijdrovend om de kunst van Rainbow Six Siege onder de knie te krijgen, maar het is de moeite waard.

Dit is een geweldig spel met innovatieve spelmechanismen en functies, dus je mag de kans niet missen om het te spelen als je van FPS-games houdt.

Als u naar een hogere rang wilt maar vastzit in de uwe, kunt u ook onze boost diensten inhuren.

Editorial Office
igitems