Login / Join

Krachtige wapens in Overwatch

Blizzard's online shooter heeft een ton van verbazingwekkende wapens om uit te kiezen, maar om je spel te winnen, moet je een goede wapen. Natuurlijk in essentie komt dit neer op de algemene effectiviteit van helden, maar hier zijn top wapen picks in het spel:

Zenyatta's Orbs of Destruction

Hoewel Zenyatta kalm lijkt, kunnen we je garanderen dat hij dat verre van is. Ons favoriete Overwatch-wapen is zijn Orbs of Destruction, die een hoge slagingskans hebben om doelwitten te raken en soms zelfs te raken. Zenyatta kan orbs uit zijn ketting snel achter elkaar naar vijanden slingeren of zijn schoten opladen tot vijf tegelijk, waarmee hij enorme schade toebrengt aan grote groepen vijanden. Met de Orb of Discord kan hij ook vijanden vastbinden en hun kwetsbaarheid voor vijandelijk vuur vergroten terwijl ze zich binnen het gezichtsveld van de speler bevinden.

Mei's Endothermic Blaster

Met de Endothermic Blaster kun je een tegenstander bevriezen als je hem goed gebruikt. De sonische knal van Overwatch is nog steeds een van onze favoriete wapens vanwege het uitstekende bereik, en het langdurige bevriezingseffect maakt vijanden kwetsbaar voor de aanvallen van je teamgenoten. Als bonus kan Mei dit wapen gebruiken om ijspegels af te vuren, die een aanzienlijke hoeveelheid schade kunnen aanrichten, ook al is de vuursnelheid van het wapen niet zo snel als andere wapens in het spel. Wanneer Mei haar bondgenoten beschermt, kan ze veel tegenstanders in de touwen leggen en een aanzienlijke impact hebben. Ze is een ondersteunend personage, als je niet van dat soort speelstijl houdt, denk dan misschien na voordat je een held kiest uit welke klasse je moet kiezen.

Reinhardt's Raket Hamer

Reinhardt zal Overwatch-spelers aanspreken die de voorkeur geven aan close-quarters combat boven het dragen van een geweer. Samen met zijn schild is hij een uitstekend afschrikmiddel in Overwatch, en hij kan ook zijn Rocket Hammer gebruiken om een tegenstander tot onderwerping te slaan. Hij kan verschillende mêlee-aanvallen uitvoeren met opmerkelijke nauwkeurigheid en bereik door het wapen te draaien. Ondanks zijn kwetsbaarheid voor vuur van dichtbij, kan hij met zijn slagvaardigheid toch het verschil maken bij het opruimen van een gebied. Hij kan deze hamer ook gebruiken om een gerichte vuuraanval uit te voeren op een tegenstander die ver weg is met een Fire Strike. Met zijn Earthshatter-aanval kan hij een schokgolf ontketenen die alle tegenstanders op zijn pad neerhaalt. De makkelijkste manier om Reinhardts Gouden Wapen vrij te spelen, is door een account te kopen met Gouden Wapens die al zijn vrijgespeeld.

Reaper's Wegwerpgeweren

De meesten van ons gebruiken graag Reaper's shotgun, die een groot bereik heeft en snel kan worden afgevuurd na het herladen. Als gevolg daarvan vormt Reaper een gevaar. Hij gooit ze in de prullenbak als zijn wapens op zijn en krijgt een nieuw paar. Dat alleen al tilt deze shotguns naar een heel nieuw niveau van kwaliteit in vergelijking met soortgelijke wapens die je in andere games vindt. Reaper's andere spookachtige vaardigheden en deze Hellfire vuurwapens zullen hem helpen het spel te winnen. Reaper spelen is echter moeilijk, we raden je aan een coach in te huren om je vaardigheden aan te scherpen voordat je hem naar de ranglijst brengt!

Hanzo's Stormboog

Er zijn veel boogschutters in videogames geweest, maar Hanzo's Overwatch-wapen van keuze is een stapje boven de rest. Zijn Storm Bow ontketent verschrikkelijke kracht. Voor Hanzo en zijn vrienden heeft hij een Sonic Arrow die de bewegingen van de tegenstander enkele seconden kan volgen en een Scatter Arrow die met meer precisie kan raken. Zijn Dragonstrike is echter het krachtigst en vuurt een paar draken over het scherm die schade toebrengen aan iedereen op hun pad.

Overwatch 2 komt binnenkort uit, lees ons artikel over de release hier!

Editorial Office
igitems