CoC

Is er een manier om te zien hoeveel uur ik heb in Clash of Clans?

Het lijdt geen twijfel dat je met Clash of Clans kunt doen wat in het echte leven een fantasie van je kan zijn. Wie houdt er niet van het idee om basissen uit te bouwen tot rijken, contacten te leggen met je clanleden, versus gevechten aan te gaan en nog veel meer?

Zelfs als je niet de meest competitieve persoon ter wereld bent, zullen de bouwelementen je waarschijnlijk aantrekken. Zoals spelers van dit soort spellen je zullen vertellen, kunnen ze behoorlijk verslavend worden.

Of het nu is om jezelf verantwoordelijk te houden of om gewoon wat informatie te krijgen, misschien wil je weten hoeveel uur je hebt gespeeld in Clash of Clans.

Daar moet toch informatie over te vinden zijn? Immers, als Clash of Clansniet ladenof je wilde weten waarom eenvoorwerp of functie was verwijderdis het vrij gemakkelijk te vinden.

Maar hoe zit het met je tijd? Helaas is er momenteel geen manier om erachter te komen hoe lang je het spel al speelt, maar er zijn wel een paar plaatsen waar je nuttige informatie over je reis kunt vinden.

Het spelersprofiel

Dit profiel is onderdeel van het spel zelf en is een van de beste manieren om bepaalde belangrijke statistieken te achterhalen. In het kort is je spelersprofiel de plek waar je een samenvatting van informatie te zien krijgt. Houd er rekening mee dat dit openbaar toegankelijke gegevens zijn. Met andere woorden, je kunt ook de profielen van anderen bekijken.

Natuurlijk ligt de focus vandaag op je eigen profiel. Je ziet een tabblad "mijn profiel" met drie subtabbladen: clanhoofdstad, bouwersbasis en geboortedorp. Terwijl het "thuisdorp" tabblad altijd informatie zal bevatten, kan het zijn dat de andere twee tabbladen vergrendeld zijn, wat betekent dat je daar nog geen informatie over kunt vinden.

Wat betreft de inzichten die je op je eigen profiel kunt vinden, zie je je ervaringsniveau, naam en tag, clanrang als je in een clan zit, actieve labels en of je clanuitnodigingen aan of uit hebt staan.

Als je het profiel van een andere speler bekijkt, is veel van wat je ziet hetzelfde, maar je kunt de labels om voor de hand liggende redenen niet bewerken en je ziet de knoppen voor clanuitnodigingen niet.

Er zijn meer exclusieve stukjes informatie in de thuisdorp tab die je huidige trofee league, trofische kegels, oorlogssterren gewonnen in clanoorlogen, je beste aller tijden, ontvangen en gedoneerde troepen, aantal verdedigingen en aanvallen één, je huidige stadhuisniveau, legereenheidniveaus, skins op je helden, en een extra set informatie onder de "legend league toernooi" sectie als je ooit hebt meegedaan aan een legend league.

In het tabblad Bouwersbasis zie je je beste aller tijden, het aantal gewonnen versus gevechten, het bouwhalevel, troepen- en heldenniveaus en waar van toepassing informatie over "versus gevechten toernooi".

Op het tabblad clanhoofdstad zie je hoe je huis eruitziet, hoeveel goud je hebt bijgedragen, het niveau van de hoofdzetel en het niveau van je troepen en spreuken.

Online databases

Voor online multiplayerspellen zoals Clash of Clans is een andere geweldige plek om informatie te vinden online databases. Hier kun je een spelersnaam invoeren, waarna je alle informatie ziet die je nodig hebt.

Clash of Statsis hier een geweldige plek voor, waar je ranglijsten, prestaties, een spelersoverzicht en meer kunt zien. Je kunt een idee krijgen van hoe lang een speler al bestaat door het tabblad "geschiedenis" te gebruiken.

Als je dit doet, zie je een lijst met clans waarin de speler is gezien met tijdlijnen van de totale tijd in verschillende rollen.

Je kunt theoretisch al deze informatie bij elkaar optellen om een idee te krijgen van hoe lang de speler al in het spel zit. Er is zelfs een metriek voor de totale tijd dat iemand in geen enkele clan heeft gespeeld.

Inpakken

Zoals je kunt zien, is zelfs met alle verschillende functies die Clash of Clans biedt, het niet mogelijk om te zien hoe lang je al in het spel zit, ongeacht de indrukwekkende hoeveelheid andere informatie die je kunt krijgen. Er zijn echter alternatieve opties, zoals het gebruik van een online database om dit soort gegevens te krijgen.

Editorial Office
igitems