Roblox

Hoeveel is mijn Roblox-account waard? Alles wat je moet weten

Roblox is eigenlijk een verzameling van meer dan 50 miljoen spellen, die zijn gemaakt door de spelers in de gemeenschap. Deze mensen bedenken eenvoudige en complexe spellen die voor iedereen beschikbaar zijn, maar hoe uitdagender het spel is, hoe groter de kans dat mensen geld verdienen.

Gamen kan leuk zijn, vooral als je ervoor betaald krijgt. Veel Roblox gamers willen weten hoeveel hun Roblox account waard is en hoe ze betaald kunnen krijgen. Vandaag leer je hoe je de waarde van je Roblox waarde van je Roblox account.

Wat is de waarde van je Roblox account?

Je moet naar een Roblox handelswebsite om de waarde van je Roblox account te zien, en het kan geen kwaad om een rekenmachine te hebben.

Zodra je een website hebt gekozen, moet je je aanmelden voor een account. Voordat je je kunt aanmelden en het platform van de handelssite kunt gebruiken, moet je je account verifiëren. Meestal gaat dit automatisch als je de aanwijzingen volgt, maar er zal ook een taakbalk zijn om je te helpen deze stap te vinden als dat nodig is.

Nadat je je account hebt geverifieerd, kun je ernaar zoeken door de gebruikersnaam in te voeren die bij je account hoort. Dit geeft je een verificatiezin die je kunt kopiëren en in je Roblox-profiel kunt plakken. Hiermee is je account volledig geverifieerd, zodat je je profiel op de handelswebsite kunt bekijken.

Uiteindelijk toont de handelswebsite je verzamelobjecten, de waarde van je account en je rang in het spel.

De waarde van het Roblox account wordt weergegeven onder "Waarde" op het profiel. Wees je ervan bewust dat deze waarde niet gelijk is aan je volledige Roblox waarde. Het vertegenwoordigt gewoon de items die je bezit in het spel, exclusief alles wat je in Roblox hebt gekocht.

Controleren hoeveel je Roblox account waard kan zijn

Om de waarde van je Roblox account te controleren, moet je de inventaris sectie van je account bekijken, die aan de linkerkant wordt weergegeven. De items in het account worden weergegeven in subcategorieën volgens type om het makkelijker voor je te maken.

Je ziet al je gelimiteerde en niet-gelimiteerde items met de vermelde prijzen voor elke categorie. Nu moet je je rekenmachine gebruiken om de waarde van elk item handmatig toe te voegen.

Zodra je alle niet-gelimiteerde items hebt opgeteld, schrijf je de waarde op. Bereken vervolgens de som van je gelimiteerde items. Tel ze bij elkaar op om je Roblox waarde te krijgen, dat is de waarde van het account.

Een Roblox account verkopen

Als speler of maker op Roblox mag je spellen die je hebt gemaakt verkopen of van anderen kopen. Roblox keurt het echter af als mensen persoonlijke accounts verkopen. Het is zelfs tegen de ToS (Terms of Service) op Roblox. Als je daarom je Roblox account deelt of verkoopt, kan het merk je permanent verbannen.

Makers verkopen hun accounts echter nog steeds omdat het niet als een strafbaar feit wordt beschouwd. Ze gebruiken de maas in de wet om ermee weg te komen.

Roblox heeft ook geen manier om makers op te sporen die oude accounts verkopen en nieuwe aanmaken. Daarom kun je zeker je account verkopen als je dat wilt, maar er kunnen kosten aan verbonden zijn omdat je een website van derden gebruikt die waarschijnlijk kosten in rekening brengt.

Kan ik Roblox-items kopen?

Ja, het is mogelijk om Roblox items van marktplaatsen zoals IgItems. Hiermee kun je je avatar aanpassen en je kunt er vaak zeldzame dingen vinden. Er zijn talloze items beschikbaar, zoals accounts, Robux en cadeaubonnen. Je hoeft alleen maar te zoeken naar wat je wilt of door de lijst met keuzes te bladeren.

Waarom zou ik Roblox-items kopen?

Je kunt een nieuw Roblox account kopen als je een bepaald niveau in een spel wilt bereiken of als je op de een of andere manier geld wilt verdienen.

Soms willen mensen items die niet meer beschikbaar zijn, die ze via IgItems kunnen krijgen.

Voordelen van het gebruik van IgItems

Als je voor IgItems kiest, kun je gemakkelijk items kopen, zoals nieuwe accounts, Blox Fruits en nog veel meer. IgItems biedt vele voordelen, waaronder:

  • 24/7 Ondersteuning - Als je hulp nodig hebt, kun je op elk moment contact opnemen met het merk voor assistentie.
  • Restituties - Kopers krijgen altijd de artikelen die ze besteld hebben of krijgen hun geld terug.
  • Handelsbescherming - IgItems biedt een veilige handelsomgeving, zodat je zonder angst kunt kopen en verkopen.
  • Snelle Leveringen - De meeste bestellingen worden binnen enkele seconden uitgevoerd, dus het is direct!

Koop je nieuwe Roblox account bij IgItems vandaag! Je zult blij zijn dat je zo'n gerenommeerde marktplaats hebt gekozen voor je aankoop!

Editorial Office
igitems