Login / Join

Hoe verdien je goud in WoW Classic?

Je vraagt je af hoe je aan het goud zal geraken. Dit spel zal een ton van manieren om te kunnen elke strijd overleven en goud te krijgen. Je moet leren hoe professioneel te bewerken en elk item te verkopen in het veilinghuis dat andere spelers kunnen gebruiken.

LOT VAN WORLD OF WARCRAFT CLASSIC

Na de lancering in 2004 werd het spel anders dan alle andere games. Er waren veel veranderingen, upgrades, updates, veranderingen van personages en voortdurende uitbreidingen. Het was meer beroemd vanwege deze opgewaardeerde systemen en veranderingen, dat is waarom mensen liefde te spelen het als het was de zeer toegankelijk spel ooit. Maar anderen hadden de feedback dat het moeilijk te spelen was.

Na het ontvangen van de feedback dat er nood was aan verbetering, werd aangekondigd dat WoW Classic een populaire privé server heeft die al uit is sinds 2004. Sindsdien werd Blizzards opgericht om officiële plannen in tijd tot tijd updates te ondersteunen.

Wow Classic is de tweede versie world of warcraft, terwijl het was gebaseerd en afgekondigd als recreatie alleen zoals het bestond voor 2006, de eerste uitbreiding. Het kwam uit de brandende kruistocht. Dit betekent dat combat langzamer zal gaan, quests niet meer spannend of interessant, en veel gamers zal rond te nemen als de hel als het was erg lang.

BLIZZARD'S ZES FASES OM UPDATES UIT TE ROLLEN

-        De fase 1.

Er is gesmolten kern, onyxia, en maraudon. Je kunt het gebruiken als Speler tegen Speler (PvP). Waarin er geen tracking en het hebben van geen formele als je speelt.

-        De fase 2.

Er is dire maul, azuregos, en ook kazzak. Het kan je beloningen door het hebben van het eer-systeem, zelfs het is in de oneervolle moorden.

-        De Fase 3.

Je hebt Blackwing lair, de dark moon decks beginnen, Darkmoon drops fair, en warsung golch.

-        De Fase 4.

Je kunt Zul Gurub, de groene draken, en Basin Arathi in deze fase.

-        De Fase 5.

De ahn'qiraj wereldoorlog begint, en de inval zal worden geopend nadat de oorlogsinspanningen dicteren. De kerkerversnellingen zijn veranderd.

-        De Fase 6.

In deze fase kun je kiezen voor Naxxramas, waar het wereld PvP doelstellingen in de Silithus en Oost Plaguelands.

De beste WOW CLASSIC RACE VOOR ELKE GUIDE

1.       De Alliantie Dwerg

Een machtig en gehard ras kwam van het Oostelijke Koninkrijk van Khaz Modan. Ze hadden hun basis in Ironforge, dat gemakkelijk verbonden is met Stormwind. Dit is de grootste stad in de Alliance.

2.       De Kabouter

Een zeer magische. Kabouters zijn verslaafd aan technologie en gadgets. Hun raciale voordelen kunnen worden weerspiegeld in het ras dat je gaat kiezen.

3.       De Mens

Ze zijn betrouwbaar. De meeste spelers kiezen voor de mens omdat het gemakkelijk het bos kan verkennen en een kans hebben wat vooruitzichten van de karakters die je wilt creëren.

4.       De Nacht Elf

Dit is interessant omdat het zowel mystieke en stoere kwaliteiten combineerde.

5.       Taurens

Een Tauren is zo groot als een koe. Ze hadden een Sjamanistische achtergrond. Taurens hebben vier raciale perks: uithoudingsvermogen, cultivatie, natuur resistent en war stomp. 

Editorial Office
igitems