CoC

Hoe val je "Kies je gif" aan in Clash of Clans?

Heb je moeite om drie sterren te halen om de Goblin Map "Pick Your Poison" in Clash of Clans te voltooien? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Tussen 2018 en 2020 waren fans enthousiast over de nieuwe updates, waaronder balanswijzigingennieuwe clan-spellen en veel nieuwe Goblin-maps.

De Clash of Clans-update van oktober 2018 was de eerste keer dat het spel de opties in de Single Player-campagne uitbreidde. Veel spelers hadden echter moeite om het "Pick Your Poison" level te voltooien.

Gelukkig is hier alle informatie die je nodig hebt over de makkelijkste maar meest efficiënte methode om "Pick Your Poison" aan te vallen. Lees verder!

Wat is een Goblin-kaart?

In Clash of Clans kunnen spelers gevechten aangaan tegen Non-Player Character (NPC) Goblins en hun vooraf ingestelde dorpen.

Deze gevechten staan bekend als "Single Player Campaigns" en zijn goed voor 90 levels in het spel. In elk level kunnen spelers drie sterren behalen, waarmee ze in totaal 270 sterren verdienen als ze alle levels hebben voltooid.

Elk singleplayerlevel heeft verschillende beloningen in goud, elixer en donkere elixer. Een speler kan ze stelen in de stadhuizen of in de opslagplaatsen van elk level.

De singleplayer-campagne biedt naast grondstofbeloningen nog een aantal andere prestaties, waaronder edelstenen voor het behalen van een bepaald aantal sterren en het verslaan van de reusachtige draak bij het bereiken van het "Dragon's Lair"-level of de M.O.M.M.A in het "M.O.M.M.A's Madhouse"-level.

Hoewel er enkele uitzonderingen zijn, zijn de basismechanismen voor de levels voor één speler hetzelfde als in de multiplayer-campagne.

Hoewel de beloningen voor het voltooien van Goblin Map-levels misschien niet zo aantrekkelijk lijken, zal het interessant zijn om "Pick Your Poison" aan te vallen en te verslaan. Ben je er klaar voor? Bekijk de informatie hieronder!

Wat heb je nodig?

Deze strategie voor deze Goblin Map is geschikt voor spelers die Stadhuis 9 of hoger zijn. Het is belangrijk om dat in gedachten te houden om te voorkomen dat je essentiële grondstoffen verspilt.

Spelers die Goblin Maps doen in een hoger stadhuis hebben echter meer helden van een hoger niveau, hogere troepenniveaus, meer ruimte om hun troepen mee te nemen en andere voordelen.

Nu je deze cruciale aanbevelingen kent, laten we eens kijken naar meer specifieke informatie over de Goblin Map "Pick Your Poison" en wat je nodig zou kunnen hebben.

Het aanbevolen stadhuisniveau voor deze nieuwe Kabouterkaart is 12. Daarnaast moeten spelers 750.000 Goud, 750.000 Elixir en 7.500 Donker Elixir beschikbaar hebben.

Een CoC-speler op dit niveau heeft ook verschillende troepen nodig, waaronder enkele die je waarschijnlijk kent als Clan Kasteel troepen. Dit zijn:

  • 20 Ballonnen
  • 8 Muurbrekers
  • 5 Tovenaars
  • 3 Minions
  • 3 Barbaarse Koning
  • 3 Boogschutter Koningin
  • 2 Helers
  • 2 Woede spreuken
  • 1 Helende Spreuk

Strategie om de kabouterkaart "Kies je vergif" aan te vallen

Heb je wat je nodig hebt om dit gevecht aan te gaan? Zo ja, dan is dit de makkelijkste methode om drie sterren te verdienen en de Goblin Map "Pick Your Poison" te voltooien. Volg deze stappen:

  • Schakel de Kanonnen van het onderste compartiment uit met behulp van Ballonnen.
  • Gebruik een extra Ballon en Tovenaar om de Kanonnen aan de linkerkant, die je daar nog kunt zien, uit te schakelen.
  • Zodra de kanonnen je niet meer in de weg staan, schakel je de krachtige Eagle Artillery verdediging uit met je Minions.
  • Terwijl Minions de Eagle Artillery aanvallen, ga je naar het tweede compartiment
  • Maak de bommen voor de Wizards Towers onschadelijk door meer Ballonnen te laten vallen.
  • Gebruik de Koninginnewandeling direct na het voltooien van de vorige stap
  • Richt met je Wizards op de Eagle Artillery en schakel alle luchtafweer uit.
  • Wees geduldig en wacht tot alle onderste, bovenste en rechter Eagle Artilleries zijn gevallen
  • Laat 2 Rage Spreuken en ongeveer 15 Ballonnen vallen vanaf de Archer Towers
  • En dat is het!

Tijdens de laatste fases kun je de Healing Spell gebruiken, maar je zult het waarschijnlijk niet nodig hebben.

Laatste gedachten

Zoals je kunt zien, is het aanvallen van de Goblin Map "Pick Your Poison" niet zo moeilijk als het klinkt. Je hebt alleen genoeg middelen en de juiste strategie nodig.

Idealiter zouden alleen spelers met stadhuis 12 of hoger moeten proberen om de drie sterren in deze Goblin Map te verdienen. Deze strategie is echter ook geschikt voor spelers vanaf stadhuis 9.

Er zijn nog andere strategieën om "Kies je vergif" te verslaan. Je hebt niet eens je Grootmeester nodig om ze uit te voeren als je je Koningin en je Koning hebt.

Maar dit is zeker de makkelijkste methode die je kunt proberen als je op zoek bent naar een snelle en effectieve manier om deze nieuwe Kabouterkaart aan te vallen.

Editorial Office
igitems