Login / Join

Hoe uw verloren Clash of Clans-account te herstellen

Als je de toegang tot je Clash of Clans-account kwijt bent, wanhoop dan niet! Er zijn een paar stappen die je kunt nemen om te proberen het te herstellen.

Ben je nieuw in Clash of Clans? Overweeg dan om coaching te krijgen van enkele van de meest ervaren spelers die er zijn!

Controleer op accountkoppeling

Als je je Clash of Clans account hebt gekoppeld aan een social media platform (zoals Google of Facebook), kun je misschien je account herstellen door in te loggen via dat platform.
Open hiervoor de Clash of Clans-app en tik op de knop "Meer" in de rechterbenedenhoek. Tik vanaf daar op de optie "Gekoppelde accounts" en probeer in te loggen via het gekoppelde platform.

Neem contact op met Supercell-ondersteuning

Als u uw account niet kunt herstellen via accountkoppeling, kunt u proberen contact op te nemen met Supercell, de ontwikkelaar van Clash of Clans, voor hulp.
Tik hiervoor op de knop "Meer" in de app en vervolgens op de optie "Hulp en ondersteuning". Vanaf daar kun je de optie "Contact" selecteren om een bericht te sturen naar het klantenserviceteam van Supercell.

Geef zoveel mogelijk informatie: Als je contact opneemt met Supercell, zorg er dan voor dat je zoveel mogelijk informatie geeft over je account.
Denk hierbij aan de naam van je dorp, het niveau van je stadhuis, de namen van eventuele clanleden en eventuele in-game aankopen die je hebt gedaan.
Hoe meer informatie je kunt geven, hoe makkelijker het voor Supercell is om te controleren of het account bij jou hoort.

Heb geduld

Het kan enige tijd duren voordat Supercell op je verzoek reageert, dus het is belangrijk om geduldig te zijn. In de tussentijd kun je proberen om elke paar dagen in te loggen op je account om te zien of de toegang is hersteld.

Wil je meer weten over CoC? Volg onze gids over hoe u snel meer geld kunt verdienen!

Door deze stappen te volgen, zou je je Clash of Clans-account moeten kunnen herstellen en het spel weer kunnen spelen. Veel succes!

Editorial Office
igitems