Login / Join

Hoe snel FIFA-munten te verdienen

We kennen allemaal de uitdagingen in FIFA Ultimate Team (FUT). Om in de Weekend League mee te doen, moet je een sterk team van topspelers samenstellen. Omdat bekwame spelers veel duurder zijn dan amateurs, is het hebben van veel coins zonder twijfel essentieel. Laten we eens kijken naar de meest effectieve methoden om aan FIFA-geld te komen.

Speel eersteklas Early Access/Web Applications

Net als iedereen begin je het jaar met een beperkt aantal spelers en coins in FUT. Om het jaar te beginnen met wat FUT-munten in je stapel, zijn er drie dingen die je kunt doen. De Web App en EA Play zijn beide essentieel.

Handel zo effectief als je kunt; maak je geen zorgen, we gaan later in detail. Je moet ook meteen alle Squad Building Challenges (SBC's) afmaken. SBC's zijn een geweldige manier om spelers voor je team te vinden. Ten derde zal het voltooien van de doelstellingen je muntvoorraad vergroten.

Speel squad battles, verzamel beloningspakketten, maak alle SBC's af en concentreer je op bronzen spelerspakketten omdat je munten krijgt als je de spelers die je daarmee verkrijgt verkoopt als je deze dingen doet tijdens Early Access.

Handel

We beginnen met het meest cruciale onderdeel van FUT, handelen. Je kunt snel spelers kopen en ze verkopen voor meer geld dan je erin stopt. Je kunt ook investeren in spelers die na verloop van tijd in waarde zullen stijgen. De Ultimate Team Transfer Market is de moeite waard om te ontdekken welke spelers beschikbaar zijn voor een redelijke prijs.

Koop Fifa 23 coins op igitems voor een goedkope prijs!

Vooral in het begin van FIFA zijn er enkele spelers die je goedkoop kunt verwerven en met winst kunt verkopen. Pas op voor goedkope meta gamers (essentiële spelers met een hoog tempo). Je kunt de kunst van het handelen niet snel leren en beheersen. Regelmatig spelen met geduld zal je handelsvaardigheden verbeteren.

Voltooide SBC's

Squad Building Challenges (SBC's) zijn een geweldige manier om invloedrijke spelers en kaarten te verwerven. Je kunt de speler die wordt vervangen verkopen om een uitstekende speler voor je ploeg te verkrijgen. Kijk altijd uit voor verhandelbare en niet-verhandelbare SBC's.

Je moet aandacht besteden aan de voltooiingseisen, of je nu van plan bent deze zelf te vervullen of niet, omdat ze de waarde van spelers op de transfermarkt kunnen beïnvloeden, zelfs spelers met een lage waarde zoals Bronzen en Zilvers. Zeldzame kaarten kunnen de moeite waard zijn om te houden, zodat je ze kunt omwisselen als de tijd rijp is.

Speel Weekend League, Team Battles en Divisie Rivalen

Nogmaals, het zou vanzelfsprekend moeten zijn, maar concentreer je op divisie rivalen en squad battles en besteed veel tijd aan deze modi. Afhankelijk van je tier krijg je beloningen als je wekelijks veel wedstrijden speelt. Speel het spel, want hoe meer voordelen je krijgt, hoe hoger je rang.

Je kunt kiezen voor coins, packs, of een combinatie van de twee. Als je je spelers weer wilt verkopen, vermijd dan niet-verhandelbare bundels. Natuurlijk kun je ze nog steeds gebruiken voor SBC's.

De Weekend League heeft de beste prikkels voor je om te claimen. Richt je daarom altijd op de Weekend League als je meerdere metaspelers hebt en genoeg vertrouwen hebt om aan de kwalificatie te beginnen. Zelfs als je niet vaardig bent in FIFA, zou je je uiteindelijk moeten kwalificeren, en daar wachten je enorme beloningen.

Conclusie

Het goede nieuws is dat elke wedstrijd die je speelt in FIFA Ultimate Team je beloont met een bescheiden aantal munten, maar zoals we allemaal weten zijn er gedurende het hele seizoen en aan het begin van elk FIFA-jaar munten nodig. Je kunt deze gids gebruiken om nog meer munten te verdienen.

Editorial Office
igitems