Login / Join
CoC

Hoe gratis edelstenen te krijgen in Clash of Clans

Introductie:

Of je nu een casual speler bent of een hardcore clanlid, je hebt waarschijnlijk ooit edelstenen nodig gehad.

Edelstenen zijn de meest waardevolle grondstof in het spel, maar ze zijn ook het moeilijkst te verkrijgen.

Tijdens het zoeken op internet ben je misschien al verschillende sites tegengekomen die beweren gratis edelstenen te geven in ruil voor het invullen van enquêtes.

Deze sites zijn echter vaak oplichters en moeten worden vermeden.

In plaats daarvan worden in dit artikel vijf legitieme manieren beschreven om gratis edelstenen te krijgen in Clash of Clans.

Methode 1: Herbouw en verbeter je edelsteenmijn

De edelsteenmijn is niet zomaar een functie, het is een passieve manier om gratis edelstenen te genereren!

Om toegang te krijgen tot de edelsteenmijn, moet je eerst de bouwersbasis vrijspelen. Zodra je de bouwersbasis hebt bereikt, kun je upgraden naar bouwerszaal niveau 3 om je edelsteenmijn te herbouwen. Op het maximale niveau genereert de edelsteenmijn dagelijks 5,04 edelstenen.

We raden aan om de edelstenen om de 4-5 dagen te verzamelen om je edelsteeninkomsten te maximaliseren. Het upgraden van de edelsteenmijn zou een prioriteit moeten zijn, omdat het een consistente stroom edelstenen oplevert zonder extra inspanning.

Methode 2: Doe mee aan clan-spellen en evenementen

Het spel heeft regelmatig clan spelen en speciale evenementen met edelsteen beloningen, deze beloningen kunnen het een lucratieve kans maken om edelstenen te verdienen.

Clan Games vinden meestal één keer per maand plaats en duren meerdere dagen. Gedurende deze tijd kunnen spelers punten verdienen door taken uit te voeren zoals het winnen van multiplayergevechten, het vernietigen van specifieke gebouwen of het gebruiken van bepaalde troepen.

Als je genoeg punten verzamelt, speel je beloningen vrij, waaronder vaak veel edelstenen. Ook speciale evenementen zoals de Clan War Leagues of de Season Challenges bieden extra mogelijkheden om edelstenen te verdienen door deel te nemen aan clanactiviteiten of specifieke mijlpalen te bereiken. Je kunt de volgende in-game evenementen hier.

Methode 3: Obstakels en versieringen verwijderen

Het verwijderen van obstakels en decoraties die willekeurig in je basis verschijnen is een andere manier om gratis edelstenen te verdienen.

Bomen, struiken, rotsen en andere voorwerpen kun je verwijderen voor een klein bedrag aan elixer en er is een kans dat ze je 1-6 edelstenen opleveren als je ze verwijdert.

Hoe meer vrije ruimte je hebt op je basis, hoe vaker deze obstakels verschijnen. Let echter op zeldzamere obstakels zoals de Gem Box, die willekeurig verschijnt en 25 edelstenen oplevert als je hem verwijdert.

Methode 4: Prestaties voltooien

Prestaties in Clash zijn langetermijndoelen die spelers belonen met edelstenen voor het bereiken van specifieke mijlpalen.

Er zijn talloze prestaties beschikbaar in het spel, van eenvoudige taken zoals het upgraden van je stadhuis tot uitdagende prestaties zoals het bereiken van een hoog aantal trofeeën.

Het voltooien van alle beschikbare prestaties kan een enorme hoeveelheid edelstenen opleveren! Enkele van de beste prestaties zijn:

  • Het bereiken van verschillende trofeedrempels (tot 3.250 edelstenen)
  • De singleplayer-campagne voltooien met 150 sterren (35 edelstenen)
  • Je Barbarian King en Archer Queen upgraden naar hoge levels (elk tot 250 edelstenen)
  • Een groot aantal multiplayergevechten winnen (tot 1.000 edelstenen)
  • Concentreer je op het bereiken van deze doelen om je edelsteneninkomsten te maximaliseren.

Methode 5: Wees geduldig en spaar

Het is misschien niet de meest opwindende methode, maar geduld en het sparen van edelstenen zijn de beste manieren om na verloop van tijd aanzienlijke bedragen te verzamelen.

Om dit te doen, moet je voorkomen dat je edelstenen uitgeeft aan onnodige dingen zoals het versnellen van bouwtijden of het direct voltooien van upgrades. Gebruik je edelstenen in plaats daarvan voor essentiële aankopen zoals bouwhutten, waarmee je op de lange termijn sneller vooruitgang boekt.

Als je deelneemt aan evenementen, hindernissen uit de weg ruimt en consequent naar prestaties toewerkt, zal je edelstenenaantal gestaag groeien.

Bonustip: Verdien edelstenen met verwijzingen

Clash heeft onlangs het 'Verwijs een vriend'-programma geïntroduceerd, waarmee spelers edelstenen kunnen verdienen door hun vrienden uit te nodigen om Clash of Clans te spelen. Als een doorverwezen vriend stadhuisniveau 6 bereikt, ontvangen de doorverwijzer en de vriend elk 500 edelstenen. Dit is een uitstekende manier om snel wat extra edelstenen te verdienen, vooral als je vrienden hebt die het spel willen uitproberen.

Conclusie:

Gratis edelstenen verzamelen in Clash of Clans lijkt misschien een uitdaging, maar er bestaan verschillende methodes. Je kunt na verloop van tijd veel edelstenen verzamelen door je edelsteenmijn te herbouwen en te upgraden, deel te nemen aan Clan-spellen en evenementen, obstakels te verwijderen, prestaties te voltooien en geduldig te zijn. Onthoud dat als alles mislukt, we hier bij igitems, we zijn er om te helpen met goedkope edelstenen te koop!

Editorial Office
igitems