Login / Join

Het verhaal van Yone en Yasuo's rivaliteit...

Introductie
Yone en Yasuo zijn een van de vele paren broers en zussen in de Summoner's Rift. De spelers van League of Legends kennen ze als rivaliserende broers waarbij de een op de ander jaagt, maar niet velen weten waarom dat zo is. Nou, in dit artikel geven we je een overzicht van hun verhalen om hun karakters beter te begrijpen en misschien zelfs een bepaalde band met hen te krijgen.

Kinderjaren

Het verhaal van de broers begint in hun kindertijd. In hun dorp werd Yasuo door de dorpelingen gezien als een probleemkind, dat hem vaak beschreef als een fout die niet ongedaan kan worden gemaakt of dat zijn bestaan een beoordelingsfout was. Tegelijkertijd was zijn broer Yone een meer gerespecteerd kind en werd hij beschreven als het tegenovergestelde van Yasuo. Ondanks dit alles waren de broers onafscheidelijk. Yone stond nog steeds achter Yasuo en verdedigde hem als hij geplaagd werd door de andere kinderen uit het dorp.

Zwaardschool

Na enige tijd begint Yone zijn leertijd in de beroemde zwaardschool van hun dorp, gevolgd door zijn broer. Tijdens hun jaren in training op de zwaardschool in hun dorp, moest Yone vaak Yasuo in de gaten houden vanwege zijn nogal impulsieve persoonlijkheid, terwijl Yasuo op de een of andere manier de vaardigheid in zwaardvechten ontdekt en de aandacht krijgt van hun dorpsoudste Souma, en later een van zijn leerlingen wordt. Yone was een beetje bezorgd omdat hij weet dat zijn broer een beetje oncontroleerbaar kan zijn, en hij vreest dat Yasuo een slechte leerling zou kunnen zijn. Toch wimpelt hij het af en vertrouwt zijn broer door hem een esdoornzaadje te schenken, een symbool van nederigheid, om zijn steun te betuigen. De dingen beginnen te veranderen wanneer de oorlog uitbreekt met de Noxianen, en Yone naar de frontlinies wordt gestuurd terwijl Yasuo ongewild blijft om de ouderen in het dorp te bewaken.

Broederlijke rivaliteit

Op een nacht kon Yasuo het niet meer aan en verliet zijn post toen hij gevechten hoorde in de volgende vallei. Dit bleek een fatale keuze, want bij terugkomst vond hij zijn meester dood, en hij werd hoofdverdachte. Vluchten uit het dorp maakte het alleen maar erger, want het betekende dat hij schuldig was aan de moord op zijn eigen meester. Yone komt al snel achter de moord en geeft zichzelf de schuld. Hij zweert zijn broer op te sporen en hem te laten boeten voor zijn misdaden; Yone vindt zijn broer al snel, en de twee vechten tegen elkaar tot de dood, met Yasuo als overwinnaar. De dood was echter niet het einde voor Yone, want hij wordt wakker en bevindt zich in het geestenrijk. Kort nadat hij ontwaakt, ziet hij een azakana gevuld met woede. Yone slaat de azakana en doodt het in een snelle slag. Hij valt flauw en bevindt zich weer in de materiële wereld. Terwijl hij zich probeert te oriënteren, vindt hij een masker dat afkomstig lijkt te zijn van de azakana die hij doodde. Als hij het masker optilt, krijgt hij het vermogen om andere azakana te zien.

Later ontdekt hij dat azakana's, eenmaal geleerd, gereduceerd kunnen worden tot inerte maskers van gepersonifieerde emotie. Met deze nieuwe kennis en vermogen, zwerft hij rond op zoek naar andere azakana in de hoop de naam te weten van de azakana die hij had gedood.

Editorial Office
igitems