Call of Duty Mobile

Het classificatiesysteem in Call of Duty Mobile begrijpen

Call of Duty Mobile heeft een uitgebreid rankingsysteem dat de competitieve structuren van andere grote titels weerspiegelt. Bij elk nieuw seizoen, inclusief het huidige, worden de klassementen opnieuw ingesteld, zodat spelers een nieuwe start kunnen maken om de klassementen te beklimmen. De game heeft aparte klassementen voor de speltypen Multiplayer en Battle Royale, hoewel de progressiemechanismen in beide speltypen fundamenteel hetzelfde zijn.

Niveaus in de klassementmodus in CoD Mobile

Het rankingsysteem in CoD Mobile is ontworpen om spelers te koppelen aan tegenstanders van hetzelfde vaardigheidsniveau, zodat de gameplay eerlijk en competitief is. Hier volgt een overzicht van de rangen in het speltype Ranked van CoD Mobile:

  • Rookie (1 - 1000 competitiepunten): De instaprang voor alle spelers, onderverdeeld in vijf niveaus.
  • Veteraan (1001 - 2000 competitie punten): Een stap hoger dan Rookie, wat duidt op een basiskennis van het spel.
  • Elite (2001 - 3000 competitiepunten): Markeert de overgang van beginner naar gevorderde, met geen bots meer en minder beginners.
  • Pro (3001 - 4500 competitiepunten): Gereserveerd voor spelers met een goed begrip van CoD Mobile.
  • Master (4501 - 6000 competitiepunten): Een rang die staat voor gevorderde vaardigheid, waarbij de competitie harder wordt.
  • Grand Master (6001 - 8000 competitiepunten): Geïntroduceerd in seizoen 8. Deze rang daagt zelfs de meest doorgewinterde spelers uit.
  • Legendary (8001+ competitiepunten): Het toppunt van CoD Mobile-rangen, alleen bereikt door de beste spelers.

Rangen worden gereset en de Ranked Series

De rangen in CoD Mobile worden elke twee maanden of na elke twee Battle Pass-seizoenen opnieuw ingesteld, een periode die bekend staat als de 'Ranked Series'. Dit systeem stimuleert voortdurende betrokkenheid en competitie, omdat spelers ernaar streven de hoogste rang te bereiken bij elke reset.

Strategieën om in de ranglijsten te klimmen

Succes in de Ranked modus van CoD Mobile vereist meer dan alleen vaardige gameplay. Spelers moeten zich aanpassen aan de veranderende meta, de sterke en zwakke punten van verschillende maps en speltypen begrijpen en effectief samenwerken in een team. Consequent spel, strategisch denken en de bereidheid om van elke wedstrijd te leren zijn de sleutel tot het beklimmen van de rangen.

Conclusie

De Ranked Mode in Call of Duty Mobile biedt een gestructureerde en competitieve omgeving voor spelers om hun vaardigheden te testen tegen anderen met vergelijkbare vaardigheden. Inzicht in het rankingsysteem en waar elk niveau voor staat, kan spelers helpen doelen te stellen en strategieën te ontwikkelen om beter te worden. Of je nu streeft naar de prestigieuze Legendary-rang of je wilt opwerken van Rookie, de reis door de rangen van CoD Mobile is zowel uitdagend als lonend.

Editorial Office
igitems