Login / Join

Genshin Impact Event Winkelgids: Welke items moeten prioriteit krijgen?

Duizenden gamers spelen nu Genshin Impact vanwege de adembenemende beelden, de leuke speelwijze en de verschillende opties. Als je echter geld gaat uitgeven in de evenementenwinkel, is het essentieel om te weten welke dingen je moet kopen. Deze gids vertelt je wat je voorrang moet geven!

Maandelijks pakket

De heilige graal van alle Gacha-spellen is het maandpakket van Genshin. Je krijgt altijd de beste items in termen van in-game valuta en echt geld valuta verhouding.

In Genshin Impact zul je zien dat de ontwikkelaars erg gul zijn als je bedenkt hoe uitdagend het is om Primogems te krijgen als je alle opties hebt uitgeput. De beste manier om ze te verkrijgen is door dagelijkse missies te voltooien.

Met het maandpakket Blessing of the Welkin krijg je minstens 20 wensen. Er is echter een voorbehoud - je moet 30 dagen wachten voordat je er toegang toe krijgt.

Het is een fantastische investering voor toekomstige banners, zolang je de beste strategie gebruikt om je Primogems te sparen en op het juiste moment te gebruiken. Over het algemeen is het beste alternatief het maximaliseren van het gebruik van het Jammer-systeem.

Volgens de meeste spelers is het maandpakket het beste alternatief als je van plan bent wat geld aan het spel uit te geven.

Starglitter en Stardust Exchange

Je kunt wensen doen om de Stardust uitwisseling te verkrijgen. Het is een van de beste manieren om aan goodies te komen.

Alles wat je uit de wensen haalt levert je wat Stardust op, wat een meer gangbare valuta is, en spelers behandelen het als een medelijdensysteem waarbij je kunt fietsen door steeds meer wensen toe te voegen.

Daarnaast kun je per maand vijf Intertwined Fates en vijf Acquainted Fates kopen tegen een gereduceerde prijs.

Je kunt de fates altijd kopen en proberen 10 dezelfde te krijgen om snel te tellen hoeveel je er beschikbaar hebt voor pity summon.

Houd er tegelijkertijd rekening mee dat je alle beschikbare materialen kunt kopen, zolang je maar genoeg Stardust hebt om de fates te blijven kopen.

Bovendien krijg je waarschijnlijk meer Stardust dan je nodig hebt om de fates te kopen als je actief bent in het spel.

De Starglitter-valuta daarentegen is schaarser in Genshin. Je kunt het alleen verkrijgen door wapens en personages met vier sterren en hoger te bemachtigen.

Hoewel je Starglitter kunt krijgen van vier-sterren items, zijn ze ook erg goedkoop, dus het is niet zo handig als de andere alternatieven.

Genshin biedt twee verschillende viersterrenpersonages, die elke maand rouleren. Daarom moet je minstens 34 Starglitters bewaren als je een goede zoekt, hetzij voor een sterrenupgrade, hetzij gewoon omdat je ze voor het eerst wilt krijgen.

Je kunt wapens en materialen farmen, dus het is het niet waard. Ten slotte, ervan uitgaande dat je een heldenverzamelaar bent, moet je zoveel mogelijk uitgeven aan fates omdat ze moeilijker te krijgen zijn, en je misschien geen restjes hebt om materialen te kopen.

Kristal aanvullingen

De enige spelers die Genesis-kristallen kunnen krijgen, zijn degenen die echt geld hebben gekocht. Je kunt ze niet verkrijgen door het spel te spelen.

Momenteel kun je kristallen inwisselen om Primogems te krijgen tegen een 1x1 tarief. Veel spelers geloven dat er geen reden is waarom de ontwikkelaars van Genshin dit zouden doen, tenzij ze andere dingen gepland hebben voor de toekomst.

Over het algemeen is Genshin Impact nog een vrij nieuw spel, dus er zijn nog veel dingen die ontwikkelaars kunnen toevoegen, zoals exclusieve uitrusting, karakterskins en zelfs huisdieren en mounts.

Vergeleken met de meeste Gacha-spellen zijn de bonussen voor de aankoop van kristallen vrij goed. Maar hoewel de optie handig kan zijn voor degenen die bereid zijn geld uit te geven, kan het andere spelers afschrikken die het niet willen of kunnen betalen.

Op dit moment zijn er geen aanwijzingen voor PvP. Daarom is er geen reden om aan te nemen dat het "pay to win" kan zijn. Gebruikers zullen zelf moeten inschatten of het de moeite waard is.

Gnostische Hymne

Het is Genshin's versie van een gevechtspas. Er is een gratis versie met behoorlijke beloningen en een premium versie, die meer toevoegt en alleen beschikbaar is voor spelers die adventure rank 20 hebben bereikt.

Je kunt $9,99 betalen voor de Gnostic Hymn, en alle battle pass items zijn anders dan de gratis, wat betekent dat je beide beloningen kunt krijgen.

Hoewel sommige mensen genieten van de premium geschenken, vinden beginners ze misschien minder leuk omdat je er veel krijgt als je het spel begint te spelen. Met andere woorden, ze zullen je waarschijnlijk niet helpen bij je vooruitgang.

Belangrijke opmerkingen

Uiteindelijk hangt het uitgeven van geld aan een spel als Genshin Impact af van hoe leuk je het vindt en hoe de ontwikkelaars het vooruit helpen door middel van updates en nieuwe toevoegingen. Momenteel is het absoluut adembenemend en daarom is het zo populair geworden. Maar het is ook relatief nieuw, dus het zal alleen maar beter worden!

Editorial Office
igitems