Login / Join
Genshin Impact

Genshin Impact 2023: Tips voor efficiënt grondstoffen verzamelen en personages levelen

Hoewel Genshin Impact een uitdagend spel is, is het verzamelen van grondstoffen efficiënt verzamelen en je personage in level brengen het makkelijker en leuker maken.

Veel gamers onderschatten het belang van deze twee dingen, waardoor ze uiteindelijk worstelen.

In dit artikel geven we je een aantal tips om het meeste uit Genshin Impact te halen. Laten we beginnen!

Tips voor het efficiënt verzamelen van middelen

Er zijn verschillende manieren waarop je het verzamelen van grondstoffen efficiënter kunt maken:

De mechanica begrijpen

De beste manier om efficiënt grondstoffen te verzamelen is om de achterliggende mechanica te begrijpen.

Ertsen kunnen bijvoorbeeld op verschillende tijden van de dag verschijnen. Door dit te weten, kunnen spelers een virtuele kaart maken van alle ertsafzettingen in Genshin Impact en ze bezoeken terwijl ze door de spelwereld bewegen.

Gebruik de vaardigheden van je personage

Om uit te blinken in het spelen van Genshin Impact en efficiënter grondstoffen te verzamelen, moet je de vaardigheden van je personage gebruiken.

Personages als Eula en Diluc kunnen met hun elementaire vaardigheden sneller erts delven dan anderen. Aan de andere kant is Noelle geweldig in het oogsten van hout, omdat haar draaiende ladingaanval meerdere bomen in één keer kan afbreken.

Verken de kaart

Genshin Impact vereist dat gamers veel tijd investeren in het verkennen van de kaart, want er zijn veel objecten verspreid over de wereld van Teyvat.

Je kunt minerale afzettingen, planten en andere voorwerpen vinden om sneller vooruit te komen in het spel.

Voltooi missies en uitdagingen

Het voltooien van uitdagingen en missies is een geweldige manier om grondstoffen te verzamelen.

Sommige evenementen leveren zelfs speciale bonussen op zoals ijzer, goud, meloenazijn en meer. Ze kunnen ook nieuwe gebieden ontgrendelen om te verkennen waar je toegang kunt krijgen tot nieuwe grondstoffen!

Nu we hebben besproken hoe je efficiënt grondstoffen kunt verzamelen, laten we eens kijken hoe je je personage snel kunt levelen.

Hoe je personages snel kunt levelen in Genshin Impact

Een van de moeilijkste dingen om te doen in het spel is om je personage te levelen zonder te betalen voor boosting services of te betalen voor een Genshin Impact-account. Er zijn echter bepaalde dingen die je kunt doen om dit proces gemakkelijker te maken, waaronder de volgende:

Gebruik EXP-boeken

Door quests te spelen, vijanden van topniveau te verslaan, evenementen te voltooien en kisten te verzamelen, kun je Character EXP Materials verkrijgen, die belangrijk zijn om snel in level te stijgen.

Hier zijn de ervaringspunten die je krijgt van de verschillende Character EXP-materialen:

  • Zwerversadvies: 1.000
  • Avonturiers ervaring: 5,000
  • Heldenmoed: 20.000

Boerderij Bloesems van Openbaring

De Bloesems van de Openbaring, die ontstaan door het voltooien van Ley Line Outcrops, geven gamers ervaringspunten en Character EXP Materials of Mora.

De paar golven monsters die je tegenkomt zijn makkelijk te verslaan, waardoor dit de makkelijkste manier is om je speler een level hoger te krijgen.

Event-doelstellingen voltooien

Er zijn veel huidige en komende evenementen in Genshin Impact en het voltooien van specifieke doelen is een geweldige manier om je personage in level te laten stijgen.

Als je geen zin hebt om objectives te voltooien, kun je EXP-boeken kopen in de event shop!

Quests voltooien

Spelers kunnen ervaringspunten verdienen door quests te voltooien, zoals World Quests, Archon Quests en nog veel meer.

Sommige quests geven spelers toegang tot nieuwe gebieden in Genshin Impact, wat deuren opent naar het verzamelen van verschillende grondstoffen.

Kisten openen

Je kunt overal in de wereld van Teyvat kisten vinden en door ze te openen kunnen spelers Primogems, Character EXP Materials en vele andere beloningen krijgen.

Afhankelijk van de kwaliteit van de kist kun je zeldzame EXP boeken ontvangen, waardoor het de moeite waard is om op jacht te gaan naar zulke voorwerpen!

Kopen in de Serenitea Shop

Net als bij het kopen van EXP-boeken in de evenementenwinkel, kun je Tubby in Serenitea Pot bezoeken om deze in-game voorwerpen te kopen om je personage te levelen.

Laatste gedachten

We hebben belangrijke tips gegeven om je te helpen met het efficiënt verzamelen van grondstoffen en het levelen van je personage. Neem de tijd om strategieën te bedenken waarmee je de dingen kunt verkrijgen die je nodig hebt om snel verder te komen in het spel!

Editorial Office
igitems