Login / Join

Fortnite Tips om elk spel te winnen

Wil je je spelletjes verbeteren? Dan ben je hier aan het juiste adres. Overweeg deze tips toe te passen en zie dat je geen slechte speler bent. Je maakt alleen verkeerde dingen en beslissingen.
Voordat ik iets anders bespreek, wil ik er graag op wijzen dat het kijken naar elite Fortnite spelers altijd een goede strategie is om je eigen spel te verbeteren.

Speel in groepen

Extra spelers maken het spel niet per se makkelijker, maar ze dragen zeker bij aan het plezier en de hogere kans op het winnen van vuurgevechten. Het verschil tussen solo spelen en spelen in een groep is zeer aanzienlijk. In een groep is het moeilijker om verborgen te blijven, maar het biedt duidelijke tactische voordelen bij de jacht op tegenstanders. Spelen met een groep mensen die je kent of anderen die je nog nooit hebt ontmoet, helpt het spel tot leven te komen. Als je een fan bent van videospelletjes boordevol actie, kan dit het juiste antwoord zijn om het plezier erin te houden.

Als je je verveelt om alleen te spelen, is het altijd een goede optie om een booster in te huren om naast je te spelen.

Versnelling

Wedstrijden in Fortnite Battle Royale gaan snel van start. Ongeacht de wapens die je wilt gebruiken, is het van cruciaal belang om een grote verscheidenheid aan uitrusting te hebben. Land altijd in de buurt van bouwwerken waar je kunt zoeken naar high-tier buit voordat andere spelers dat doen.

Houd vervolgens je wapens, munitie en medische voorraden in de gaten terwijl je verder gaat, zodat je er veel van kunt redden. Het is echter belangrijk om te herkennen wanneer je kogels bijna op zijn, zodat je je strategie kunt aanpassen.

Het kopen van een nieuw Fortnite account helpt ook veel om meteen in de actie te springen.

Land in een gebied waar de buit meestal spawnt

Met slechte loot kunnen zelfs de beste spelers een spel niet winnen. Het hebben van veel grondstoffen is altijd een goede zaak. Daarom is landen in gebieden met hoge spawn rates voor grondschatten aan te raden. Landing in een huis met drie kisten en zes verdiepingen aan schat drops geeft je een betere kans op het verkrijgen van goed spul dan landing in een huis met één kist en twee verdiepingen aan buit drops. In-game Items zijn erg gewild, en weten waar je ze kunt kopen kan een uitdaging zijn.

Maak gebruik van het terrein

Fortnite is een spel waarin je je omgeving moet gebruiken om dekking te krijgen en je tegenstanders te slim af te zijn. Wees altijd op de uitkijk voor potentiële sluipschuttersuitkijkplaatsen. Je hebt een voorsprong op je tegenstanders als je ze goed in de gaten kunt houden.

Houd bovendien de storm en zijn bewegingen in de gaten. Zo voorkom je dat je ontdekt wordt, maar je kunt ook andere spelers in een hinderlaag lokken die overrompeld zijn.

Wees geduldig

Je moet leren om geduldig te zijn in elke battle royale game. Dit kan worden toegepast op verschillende situaties, waaronder tijdens een spel, wanneer je je hoofd koel moet houden en andere spelers alleen moet confronteren als je denkt dat je de overhand hebt. Gewoon je hoofd koel houden onder druk en niet je kalmte verliezen is een vaardigheid die je kunt leren. Dit kan je helpen om vuurgevechten te winnen omdat je weet hoe je met de situaties moet omgaan. Doe nooit mee aan willekeurige gevechten in het middenspel en gebruik alles in het eindspel.

Communicatie is de sleutel

Communiceren met je teamleden via in-game chats of software van derden zoals discord kan dingen makkelijker maken. Organiseer aanvallen, verken vijanden en veilige locaties. Bovendien elimineert communicatie met je teamgenoten een hoop grenzen, zoals het delen van buit, het lokaliseren van vijandelijke locaties en meer.

We raden ook aan om met coaches te praten en naar hun input over je gameplay te luisteren om te weten waar je nog meer in kunt verbeteren.

Editorial Office
igitems