Login / Join

Fortnite: Hoe krijg je Renegade Raider gratis

Renegade Raider werd uitgebracht in 2017, en het werd Fortnite's eerste "purchasable cosmetic." Renegade Raider is een Fortnite Outfit uit de set van Storm Scavenger, die werd uitgebracht in Chapter 1 van seizoen 1 van Fortnite. Het verkrijgen van deze zeldzame skin voor Fortnite was veel gecompliceerder dan hem gewoon te kopen. Het is een van de zeldzaamste skins en ook de meest gewilde skins in Fortnite, een online videospel. Het is alleen beschikbaar tijdens seizoen 1 van Fortnite, waardoor het een zeldzame skin is die kan worden gekocht in de Season Shop na een level omhoog tot twintig (20). Het was ook de eerste "iteratie" van Fortnite's Item Shop. Het lijkt misschien te makkelijk, maar de originele Fortnite-spelers zouden duidelijk begrijpen hoe uitdagend het is om deze zeldzaamste skin, Renegade Raider, te bemachtigen. Je kunt deze zeldzame skin ook voor een beperkte tijd verkrijgen en verwachten dat hij nooit meer terug zal komen. Bovendien, tijdens patch 8.10, werd de Renegade Raider skin geupdate met een nieuwe stijl die de spelers prikkelt en maakt dat ze hem willen kopen.

Een van de makkelijkste manieren om deze zeldzaamste skin te verkrijgen is door een account te kopen die al de Renegade Raider skin heeft. Er zijn accounts die worden verkocht voor $300 tot $3000 USD. Dit is echter nog steeds een verboden handeling op basis van de terms and service (TOS) van Fortnite.

Bovendien zijn verschillende spelers vanwege de zeldzaamheid en de kosten op zoek gegaan naar alternatieven om deze zeldzame skin of outfit van Fortnite te bemachtigen, ook al kost het hen de mogelijkheid om uit het spel verbannen te worden. Hier zijn enkele van de manieren om het te krijgen:

  • Er is een glitch die de ronde doet bij verschillende spelers en YouTubers. Het wordt verondersteld dat het melden van feedback op de instellingen van Fortnite u zal toestaan om een zeldzame huid zoals Renegade Raider te ontvangen. Hier zijn de stappen voor het melden van feedback in Fortnite:

1. Druk op "Start"

2. Ga naar "Instellingen"

3. Klik op "Feedback rapporteren"

4. Meld een bug door te zeggen dat je de Renegade Raider hebt gekocht en deze bent kwijtgeraakt na een game glitched en vraag om deze terug te krijgen.

Je kunt de Renegade Raider skin een week na je melding "terugkrijgen".

  • Een andere glitch die kan werken op alle platformen zoals de computer, PS4, Xbox, Switch, en Mobile. Volg gewoon deze stappen om je Renegade Raider Skin in Fortnite terug te krijgen:

1. Klik op "Instellingen"

2. Verander je server naar "Europa"

3. Klik op "Toepassen

4. Schakel alle Replays uit ("Record Replays," "Record Large Team Players," "Record Creative Mode Replays")

5. Klik op "Toepassen

6. Ga naar "Profielinstellingen"

7. Zet "Kan geschenken ontvangen" aan

8. Klik op "Toepassen

9. Ga naar "Fortnite-credits".

10. Klik op "Weergeven

11. Wacht tot het "Epic"-logo volledig op het scherm verschijnt en klik onmiddellijk op "Terug" om terug te keren naar de startpagina.

12. Open de chatbox op de knop links van je scherm.

13. Type de code "skin_devunlock=TRUE://renegade_raider" (NIET KLIKKEN OP VERZENDEN)

14. Klik op het buitenste deel van de chatbox om te minimaliseren.

15. Klik voor de drie balken rechtsboven in je skin

16. Klik op "Selecteer de spelmodus".

17. Klik op "Battle Royale".

18. Ga terug naar de home page en kijk of je server nog steeds in Europa is

19. Start je spel opnieuw op.

Editorial Office
igitems