Login / Join

Dragonflight 2022: World of Warcraft's volgende uitbreiding

Krap twee jaar na de release van “The Shadowlands,” heeft Blizzard onlangs een teaser vrijgegeven voor hun nieuwe uitbreiding genaamd “World of Warcraft: Dragonflight.” De nieuwe uitbreiding zal een heleboel nieuwe dingen introduceren zoals onder andere een nieuw ras en maps. Om je voor te bereiden op de aankomende uitbreidingsupdates, zijn hier een paar dingen die de nieuwe uitbreiding zal brengen naar de expansieve World of Warcraft.

Nieuwe kaarten

De Dragonflight brengt vijf nieuwe kaarten met zich mee die spelers kunnen verkennen tijdens hun avontuur op het nieuwe continent Dragon Isle - de thuisbasis van de Dragonflights van Azeroth.

The Waking Shores - De eerste zone waar spelers op verkenning zullen gaan, is het slagveld van de kampioenen die door Wrathion zijn opgeroepen om de Citadel van de Zwarte Drakenvluchten te heroveren op de vijanden.

Ohn’ahran Plains - Een zone vol weelderige graslanden die het thuis is van de Centaur stam van Maruuk, een stam die in vroegere tijden een pact had met de groene Drakenvluchten. Met de dood van Ysera is de toekomst van de groene draken en de Ohn’ahran vlakte onzeker geworden.

De Azuren Spanwijdte - Thuisbasis van de Blauwe Drakenvluchten en de gnolls en furbolgs, de Azuren Spanwijdte heeft een toendra-bioom dat zich uitstrekt van de tuskarr-dorpen aan de kust tot de opdoemende spitsen van ijs en sneeuw. In het Azurengebied bevinden zich ook de magische archieven van de Blauwe Drakenvluchten die in dit gebied wonen.

Thaldraszus - Thaldraszus, ook wel het stralende baken van het drakenrijk genoemd, is de zetel van de macht van de Aspects en hun vluchten. De bronzen Dragonflights noemen deze plek ook hun thuis, waar ze over de tijdperken waken om het verleden en de toekomst van Azeroth te waarborgen.

Verboden Bereik - Het Verboden Bereik is gemaakt door de Aardverlosser Neltharion en dient als trainingsgebied voor zijn ultieme soldaten, de dracthyr. Het Verboden Bereik ligt aan de kust van de Drakeneilanden en is ook het slagveld van een verschrikkelijke oorlog lang geleden. De terugkeer van een oude vijand maakt de dracthyr wakker die zich in het Verboden Bereik bevinden.

 

 

Introductie van een nieuwe ras/klasse-combinatie

Een primeur voor de World Warcraft-franchise, Dragonflight introduceert de Dracthyr Evoker. Als Dracthyr Evokers kunnen spelers vrijelijk wisselen tussen twee vormen - een mensachtig gezicht en een draconische vorm om elke vijand te vertrappen die in hun weg staat. Als je meer wilt weten over de meest efficiënte manier om de nieuwe uitbreiding te spelen, kun je dat doen met coaching services.

Nieuwe functie

Dragonflight introduceert ook een nieuwe functie genaamd Dragon Riding, een nieuwe vorm van luchtverplaatsing. Met drakenrijden kunnen spelers de drakeneilanden verkennen met vier verschillende draken, die ze naar eigen wens kunnen aanpassen. Het kopen van nieuwe rijdieren en voorwerpen wordt gemakkelijk gemaakt met de WoW-voorwerpenruildienst.

Gameplaywijzigingen

De nieuwe uitbreiding brengt een enorme verandering in de gameplay van de game’s, met updates voor de HUD (Heads Up Display) van de game’s, Profession en crafting, en een nieuw talentensysteem.

HUD Update

De ontwikkelaars hebben een belangrijke wijziging aangebracht in de HUD van de game’s die is afgestemd op de behoeften van de spelers’ zodat ze elementen van de UI kunnen aanpassen en verplaatsen die aan hun voorkeuren voldoen, zonder dat ze add-ons hoeven te gebruiken.

Profession and Crafting

Het beroep en de ambachten in Dragonflight zijn zo gemaakt dat ze deel uitmaken van de spelersidentiteit, waardoor ze voor elke speler uniek zijn. Ze introduceren “ Calling orders,” waarmee spelers een andere speler kunnen vragen om iets te craften, zelfs als ze niet de juiste middelen hebben om het zelf te doen.

Talent

Het talentensysteem in Dragonflight zal gebruik maken van een talentenboom waarin spelers kunnen kiezen hoe hun vaardigheden zich ontwikkelen, wat een heel ander systeem is dan de vorige uitbreidingen gebruiken.
Je kunt nu een snelle boost krijgen voor je karakters arena ranking met buyboosting.

Editorial Office
igitems