Skull and Bones

De uitgestrekte zeeën van Skull and Bones verkennen: Een gids voor alle kaartregio's

Skull and Bones, het nieuwste avontuur met piratenthema van Ubisoft, biedt spelers een enorme open wereld om te verkennen, gevuld met gevaar, schatten en zeeslagen. Geïnspireerd door het succes van Assassin's Creed IV: Black Flag, nodigt deze game spelers uit om de Indische Oceaan te veroveren en te strijden tegen zowel AI als door spelers bestuurde piraten. Met een kaart die 625 vierkante kilometer beslaat, is het cruciaal voor elke aspirant-piraat om de verschillende regio's te begrijpen. Hier volgt een overzicht van de regio's die je kunt verkennen in Skull and Bones.

Het Rode Eiland

  • Locatie: Centrale regio, lijkt op Madagaskar
  • Kenmerken: Het startpunt voor alle spelers, met het piratenhol van Sainte Anne en de militaire basis Fort du Lys. Het is een cruciaal handelsknooppunt tussen Oost en West, met 3 hoofdfacties, 8 buitenposten en 10 nederzettingen.

De kust van Afrika

  • Locatie: Westelijke regio, met de landschappen van Mozambique, Tanzania, Kenia en Somalië.
  • Kenmerken: Dit uitgestrekte gebied heeft geen Piratennest, maar wel militaire bases Grand-Fort en Fort-du-Bout. Het is de thuisbasis van 2 hoofdfacties, 8 buitenposten en 9 nederzettingen.

Oost-Indië

  • Locatie: Oostelijk deel van de kaart, met Singapore, Maleisië en Cambodja.
  • Kenmerken: Het piratenhol van Telok Penjarah ligt hier, omringd door de meeste militaire bases in het spel. Deze regio wordt gecontroleerd door 2 facties, met 11 buitenposten en 8 nederzettingen.

De open zeeën

  • Locatie: Vertegenwoordigt de Indische Oceaan, die Afrika met Oost-Azië verbindt.
  • Kenmerken: Dit uitgestrekte watergebied wordt gedomineerd door de gevaarlijke Rogues-factie en heeft 6 buitenposten, maar geen Piratenburcht of nederzettingen, met de nadruk op verkenning ter zee en gevechten.

Toekomstige uitbreidingen

Het noordelijke deel van de kaart blijft vergrendeld en Ubisoft belooft de onthulling ervan bij de lancering van het volledige spel op 16 februari 2024. Deze aankomende uitbreiding zal naar verwachting nog meer diepte en verkenningsmogelijkheden toevoegen aan de toch al uitgebreide wereld van Skull and Bones.

Skull and Bones daagt spelers niet alleen uit met meeslepende zeeslagen, maar nodigt ze ook uit om door de enorme wereld te navigeren, vol geheimen om te ontdekken en gebieden om te veroveren. Of je nu handel drijft, epische gevechten zoekt of onbekende wateren verkent, elke regio biedt unieke kansen en gevaren. Naarmate de game zich verder ontwikkelt, zullen ook de strategieën en avonturen in deze wateren zich verder ontwikkelen.

Editorial Office
igitems