Login / Join

De beste Valorant agenten voor beginners: Tips en aanbevelingen

Welkom in de wereld van een van de gekste en populairste FPS tactische shooter games die er zijn! Als je plezier wilt maken met vrienden, je vaardigheden wilt verbeteren en in de Premier Open Beta wilt meedoen, dan ben je hier aan het juiste adres.

Een van de aspecten dieValorantzo spannend maakt, zijn de agenten. Elke agent heeft unieke vaardigheden en capaciteiten, en naarmate je verder komt in het spel, speel je ze één voor één vrij.

Als beginner kun je echter overweldigd worden door het aantal beschikbare agenten en weet je misschien niet welke je moet kiezen.

De vier meest beginnersvriendelijke Valorant-agenten

Momenteel telt het Valorant-rooster meer dan 20 agenten, met Gekko als de nieuwste toevoeging aan het team. Maar voor degenen die het spel net hebben geïnstalleerd, kun je je het beste houden aan de makkelijkst te bespelen agenten, die we hieronder opnoemen. We hopen dat je aan het eind van dit bericht iemand hebt gevonden die je kunt spelen!

  1. Sage - Schildwacht

Als eerste hebben we Sage, de koningin van de genezing. Haar vaardigheden omvatten het volgende:

  • zichzelf en haarteamgenoten.
  • Gevallen bondgenoten weer tot leven wekken.
  • Muren opzetten om gebieden af te sluiten.

Deze schildwacht is een uitstekende agent in je team, vooral in situaties waar je wat genezing nodig hebt om je terug in het spel te krijgen.

Je kunt ook haar "Slow Orbs" gebruiken om vijanden te vertragen een gebied binnen te gaan, vooral als je het alleen houdt.

  1. Reyna - Duelist

Als je een agent zoekt die wat agressiever is, overweeg dan Reyna. Ze is een duellist, wat betekent dat haar vaardigheden gericht zijn op het uitschakelen van vijanden. Let er wel op dat Reyna's vaardigheden sterk afhankelijk zijn van je doel.

Deze Mexicaanse agent kan zichzelf genezen door een "Soul Orb" te consumeren en onkwetsbaar worden nadat ze een tegenstander heeft uitgeschakeld, maar alleen als ze het laatste schot krijgt.

Haar "Leer" kan vijanden voor haar tijdelijk verblinden, wat Reyna de tijd geeft om erlangs te komen. Bovendien geeft haar ult haar tijdelijke onoverwinnelijkheid, waardoor ze op moordwoede kan gaan.

  1. Killjoy - Sentinel

Aan de andere kant, voor spelers die graag dingen door elkaar gooien, is Killjoy een andere geweldige agent voor beginners.

Dit Duitse genie zet vallen en verdedigingen op om vijanden op afstand te houden. Gebruik haar ult (Lockdown) om een gebied te blokkeren of vijanden af te remmen, zodat het voor teamgenoten gemakkelijker wordt om door te stoten of de plek na het planten vast te houden.

Killjoy's unieke speelstijl en leuke utilities zullen je tegenstanders zeker verrassen en je een voorsprong geven in gevechten.

  1. Brimstone - Controleur

Tot slot hebben we de vader van het rooster, Brim. Deze controller is een uitstekende keuze voor wie zijn team van veraf wil ondersteunen. Hij kan rookgordijnen laten vallen die het zicht van de vijand belemmeren of zelfs de bewegingen van je team verbergen.

Brimstone's ult (Orbital Strike) roept een krachtige luchtaanval op om vijanden in een aangewezen gebied weg te vagen.

Tips voor het kiezen van de beste agent voor jouw speelstijl

In tegenstelling tot andere tactische schietspellen draait het bij Valorant om het kiezen van een agent en het spelen met je vaardigheden. Het kiezen van de juisteagentkan resulteren in een geweldige spelervaring, je doel verbeteren en je helpen beter te concurreren in gerangschikte wedstrijden.

  • Kies een agent die bij je vaardigheden en persoonlijkheid past

Oefen op de schietbaan om je gameplay te begrijpen en kies een agent die daarbij past. Als je goed bent in het vasthouden van locaties en defensief spelen, is Sage misschien een goede keuze. Reyna is echter beter voor wie liever flankmanoeuvres uitvoert en agressief speelt.

  • Vul je team aan

Het gaat niet alleen om je vaardigheden in Valorant, maar ook om hoe goed je met je team speelt. Denk er bij het kiezen van een agent aan dat ze je bondgenoten moeten aanvullen en naar een gemeenschappelijk doel toe moeten werken.

In dit geval, als je partij drie defensieve agenten heeft, overweeg dan om een duelist en controller te kiezen om het team in balans te brengen.

  • Oefen in de waaier

Als je eenmaal je gameplay hebt bepaald, is het tijd om te oefenen met de agenten die bij je stijl passen. Ga naar de schietbaan en probeer hun vaardigheden uit. Kijk welke je het leukst vindt en waarbij je je op je gemak voelt tijdens het spelen.

Schiet bots op gemiddelde snelheid om je doel te verbeteren, wat cruciaal is als je bijvoorbeeld graag Reyna speelt.

  • Denk na over de kaarten die je speelt

VerschillendeValorantagenten presteren beter op bepaalde kaarten dan op andere. Als je speelt op kaarten met smalle gangen, zoals Bind, overweeg dan Killjoy, die uitblinkt in het uitschakelen van vijandelijke aanvallen met haar "Turret".

  • Kijk naar de profs

Neem de tijd om naar professionele spelers te kijken en zie welke agents zij gebruiken. Zelfs als hun speelstijl anders is dan de jouwe, kun je nog veel leren van hun bewegingen in het spel en de plaatsing van het dradenkruis.

Laatste woorden

Het kiezen van de juiste Valorant agent voor jouw speelstijl vereist oefening, experimenteren en het begrijpen van je persoonlijkheid en het spel zelf.

Onthoud dat oefening de sleutel is tot het verbeteren van je vaardigheden en het beklimmen van de rangladder, ongeacht welke agent je kiest. Breng tijd door op de schietbaan, leer de mogelijkheden van je agent kennen en probeer te communiceren met je team. Met passie en toewijding zul je in een mum van tijd een pro worden!

Editorial Office
igitems