Login / Join
Fortnite

De beste trackers voor FORTNITE

Fortnite is een populaire battle royale game ontwikkeld door Epic Games. Het heeft een enorme aanhang gekregen sinds de release in 2017 en spelers zijn altijd op zoek naar manieren om hun vaardigheden te verbeteren en hun winkansen te vergroten. Een manier om dit te doen is door trackers te gebruiken, dit zijn tools die spelers voorzien van in-game gegevens en statistieken.

Ben je nieuw in het spel? Bekijk dan ons artikel over 10 tips om beter te worden in Fortnite!

Hier zijn enkele van de populairste trackers voor Fortnite:

  1. Fortnite Tracker: Dit is een van de meest uitgebreide trackers die beschikbaar zijn en biedt spelers een schat aan informatie over hun prestaties in de game. Het biedt statistieken voor elke modus, inclusief solo, duo en squad, en stelt spelers in staat om hun statistieken te vergelijken met andere spelers. Het biedt ook een leaderboard-functie, waarmee spelers kunnen zien waar ze staan tussen de besten ter wereld.

  1. Fortnite.gg: Deze tracker is gericht op het voorzien van spelers met gedetailleerde statistieken voor hun wedstrijden, waaronder kill/death ratio's, winpercentages en gemiddelde schade per spel. Het biedt ook een en-functie en een statistiekenpagina waarop spelers hun voortgang in de loop van de tijd kunnen zien.

  1. Fortnite Stats: Deze tracker is vergelijkbaar met Fortnite Master en biedt spelers een reeks statistieken voor hun matches, waaronder kills, overwinningen en gemiddelde schade per game. Het biedt ook een leaderboard-functie en laat spelers hun voortgang in de tijd zien.

  1. Fortnite Tracker Network: Deze tracker biedt een reeks statistieken voor spelers, waaronder kills, overwinningen en gemiddelde schade per game. Het heeft ook een leaderboard-functie en laat spelers hun voortgang in de tijd zien. Daarnaast biedt het een functie voor dagelijkse uitdagingen, waarmee spelers hun voortgang kunnen bijhouden voor de dagelijkse uitdagingen die beschikbaar zijn in het spel.

Haal nu binnen enkele minuten je droom-Fortnite account op igitems!

Over het algemeen zijn dit enkele van de populairste trackers voor Fortnite. Ze voorzien spelers van een reeks nuttige gegevens en statistieken die hen kunnen helpen hun vaardigheden te verbeteren en hun winkansen te vergroten. Of je nu een doorgewinterde veteraan bent of net begint, het gebruik van een tracker kan een geweldige manier zijn om je vooruitgang bij te houden en beter te worden in het spel.

Editorial Office
igitems