Login / Join

De beste Madden strategieën en tactieken

Elk jaar is er een verse Madden beschikbaar. Het debat over wie de beste quarterback in de NFL is, wordt eindelijk beslecht met Tom Brady en Patrick Mahomes op de voorkant. Elke nieuwe Madden draait een paar schroeven aan, wijzigt de gebruikersinterface en voegt nieuwe functies toe die terugkerende gamers misschien niet gewend zijn.

Hier zijn enkele Madden 22 tactieken en strategieën om je prestaties te verbeteren.

Leg een voorraad Madden-munten aan om snel je droomrooster op te bouwen!

  1. Covers herkennen en begrijpen

Downfield rijden en touchdowns scoren in de passing game vereist een goed begrip van coverages. Een kostbare onderschepping is de nachtmerrie van elke Madden-speler, vooral nu de quarters zo kort zijn en het zo moeilijk is om te herstellen van picks en fumbles.

  1. Herzie je lezingen

De rode kleur op het spelbeeld duidt de "Hot Route" ontvanger aan op een bepaald spel. Maar dat betekent niet dat ze dat ook zijn. Vermijd gedwongen worpen naar de beroemde ontvanger, vooral als hij in een gedekte zone komt of dicht omringd is door verdedigers. Kies in plaats daarvan een ander pad op het spel dat je bevalt, en kijk dan of het open is.

In het algemeen draait het in de NFL van vandaag allemaal om de rennende quarterback. Als de eerste twee keuzes die je maakt niet werken, of als je een kans ziet om met je quarterback mee te rennen, neem die dan. Zorg ervoor dat je uit de bound glijdt of sprint om schade of een dure fumble te voorkomen. Je zult af en toe een interceptie gooien en een paar worpen missen. Probeer niet alles in één keer te herstellen, zeker niet met het momentum mechanisme in Madden 22. Vergeet niet om tussen de vreselijke spelletjes door te ademen en tot rust te komen.

  1. Hoe en wanneer Blitz

Een intelligente tegenstander zal je vernietigen in het snelle passenspel en je uiteindelijk diep verschroeien voor een score als je de slechte gewoonte ontwikkelt om te veel te blitzen. Je verdediging wordt net zo sterk als je aanval als je weet wanneer je moet blitzen en hoe de verschillende blitzes werken.

De aanvallende spelers op het veld zijn het meest cruciaal om naar te kijken. Je kunt voorspellen wat voor soort spel het wordt op basis van hoeveel RB's, TE's en WR's naar verwachting op het spel uitkomen. Daarnaast kun je veronderstellen dat de aanval de bal zal lopen met al die extra blokkeerkracht als ze met twee of drie tight ends opstellen. Blitzen zou op dit moment gunstig zijn.

  1. Madden 22's Franchise Mode

In Madden 22 kreeg de franchise modus een belangrijke update. Als speler, coach of eigenaar kun je de controle over je favoriete NFL-team overnemen en elk seizoen doorspelen terwijl je je ontwikkelt, verandert en verbetert. Dit jaar zijn er drie manieren om het speltype Franchise te spelen: Speler, coach en eigenaar.

  1. X-Factoren herkennen

De topspelers van de competitie bezitten X-Factoren die kunnen leiden tot cruciale spelmomenten. Tom Brady's Pro Reads X-Factor talent benadrukt het eerste open doel en negeert druk. Verhoog TB12's X-Factor door passes van vijf yards of langer te completeren. Zakken nemen vermindert echter je X-Factor winst. Elke X-Factor Superstar heeft verschillende vaardigheden en methoden om ze te gebruiken.

Conclusie

Hoewel Madden 22 advies de Jacksonville Jaguars niet tot echte Super Bowl kampioenen zal maken, zou het je er in ieder geval van moeten weerhouden om in een virtuele versie van Urban Meyer te veranderen.

Editorial Office
igitems