Login / Join

COD Warzone Tips om wedstrijden te winnen

Als je je spel wilt verbeteren en meer wilt winnen, kunnen deze Warzone-tips je helpen. In Call of Duty Warzone berust dit spel niet alleen op geluk, maar ook op vaardigheden. Goed mikken, een snelle reflex en tactisch bewustzijn kunnen je een strategisch voordeel geven ten opzichte van je tegenstanders. Door meer te leren over locatie, dekking, inzetafstanden en andere elementen die je kunt controleren, kun je je kansen op succes vergroten. Verzamel je team en begin het slagveld te domineren!

Vroege dropping

Door je parachute te ontplooien en vervolgens terug te keren naar de vrije val, kun je de tijd die je nodig hebt om het slagveld te bereiken en als eerste te landen verkorten. Houd je parachute de hele tijd open en je vertraagt jezelf. Natuurlijk, als je als eerste aankomt, krijg je toegang tot superieure uitrusting. Bovendien kunnen spelers die een vuurtje stoken tijdens de parachutering je niet raken.

Waarom niet een paar spelers uitschakelen voordat het spel begint?

Elke tegenstander die je vroegtijdig uitschakelt in een Battle Royale-spel met een cap van 150 spelers maakt jouw overwinning waarschijnlijker. Daarom hebben sommige spelers een strategie bedacht waarbij ze hun tegenstanders beginnen neer te schieten terwijl ze nog aan het vallen zijn. Je moet de parachute dus een tijdje afsnijden en je pistool gebruiken om je vijanden neer te schieten voordat je je parachute opnieuw inzet.

Voorrang geven aan het verzamelen van uitrusting

In het begin zul je het goed doen met basiswapens en -uitrusting, maar je zult het waarschijnlijk beter doen met je aangepaste loadouts. Om een Loadout Drop van een Buy Station te kopen, moet je $10.000 cash bij de hand hebben. Daardoor beschik je in de loop van het spel over een unieke set hulpmiddelen. Of je nu solo speelt of in een team, de juiste uitrusting moet je topprioriteit zijn.

Val niet aan als je niet zeker weet of je een vijand kunt uitschakelen.

Dit is een groot probleem voor veel spelers. Zelfs de meest doorgewinterde gamers maken een veelgemaakte fout door op een vijand te schieten zodra hij op het scherm verschijnt. Omdat het zo voor de hand ligt, maar in veel gevallen dient dit alleen om de tegenstander te waarschuwen en hem in staat te stellen dekking te zoeken, zich op te stellen en zich voor te bereiden op een tegenaanval.

Het beste zou zijn om te wachten tot de tegenstander minder plaatsen heeft om zich te verstoppen en ervoor te zorgen dat er geen andere vijanden in de buurt zijn die zouden kunnen komen om je uit te schakelen of zelfs jou te doden. Vermijd schieten tenzij je er heel zeker van bent dat je de vijand kunt afmaken.

Blijf bij je teamgenoten

Een van de meest voorkomende fouten die gamers maken is om de vijand alleen aan te vallen. Ik bedoel, wat is het nut van een team als je alleen het slagveld op gaat. Het maakt het niet alleen voor jou maar ook voor je teamleden alleen maar erger. Bovendien zal het bij je teamgenoten blijven je een voordeel geven in vuurgevechten. Het is geen verstandige beslissing als je alleen tegen meerdere vijanden vecht. Je zult gedood worden, en je team kan je niet eens reanimeren omdat je ver buiten bereik bent.

Editorial Office
igitems