Login / Join
Brawl Stars

Brawl Stars Power Rankings: Wie staat bovenaan de ranglijst?

Brawl Stars is een populair mobiel spel waarin het kiezen van de juiste Brawler de sleutel is tot winnen. Een ranglijst is belangrijk omdat het deze personages rangschikt van de meest dominante tot de minder bevoorrechte en spelers begeleidt bij hun strategische keuzes.

Het beïnvloedt niet alleen de tactiek van het spel, maar vormt ook de manier waarop spelers elke wedstrijd benaderen. Of je nu de klassementen wilt domineren of gewoon je gameplay wilt verbeteren, het leren van de details van de ranglijst is belangrijk voor elke aspirant-kampioen.

Waarom zijn ranglijsten belangrijk?

In Brawl Stars bepalen tierlijsten hoe spelers hun personages kiezen en gebruiken. Deze lijsten sorteren Brawlers op hun effectiviteit in de huidige spelversie en helpen spelers strategieën te vormen die tot meer overwinningen kunnen leiden.

Spelers kiezen hun Brawlers vaak op basis van deze ranglijsten, omdat personages met de hoogste rang meestal het beste voordeel bieden in wedstrijden.

Inzicht in de ranglijst kan spelers ook helpen om te bepalen welke Brawlers onderschat worden en rijp zijn voor meesterschap, waardoor ze op minder voorspelbare manieren een voorsprong op de concurrentie krijgen.

Brawl Stars ranglijst voor versie 54.298

Deze tabel geeft een nieuw overzicht van de ranglijsten van de Brawlers op basis van hun effectiviteit en nut in het spel vanaf april 2024. Het weerspiegelt hun rollen en hoe ze het best kunnen worden gebruikt in verschillende spelscenario's.

Niveau

Brawlers

Sterke punten

S

Angelo, Belle, Charlie, Cordelius, Jessie, Larry & Lawrie, Leon, Melodie, Pearl, Piper

Topprestaties in alle speltypen, uitzonderlijke vaardigheden

A

Amber, Bibi, Bo, Bonnie, Buster, Carl, Colette, El Primo, Eve, Gene, Gray, Griff, Mico, Nani, Otis, Spike, Sprout, Stu

Zeer effectief, veelzijdig in veel scenario's

B

8-Bit, Bea, Brock, Bull, Buzz, Colt, Crow, Dynamike, Edgar, Emz, Fang, Gale, Grom, Jacky, Lola, Lou, Maisie, Mandy, Meg, Mortis, Nita, Pam, Poco, R-T, Rico, Rosa, Ruffs, Sandy, Shelly

Betrouwbaar met specifieke sterke punten, effectief bij strategisch gebruik.

C

Ash, Barley, Byron, Chuck, Gus, Kit, Max, Mr. P, Penny, Sam, Surge, Tara, Tick, Willow

Matig effectief, specifieke nichetoepassingen

D

Chester, Darryl, Doug, Janet, Squeak

Beperkt bruikbaar, uitdagend om effectief te spelen

F

Frank, Hank

Minst effectief, aanzienlijke nadelen in de huidige meta

Gedetailleerde analyse van de beste Brawlers (S- en A-klasse)

In de elite S-tier vallen personages als Leon en Melodie op door hun transformerende vaardigheden in verschillende speltypen. Leon, bekend om zijn onzichtbaarheid, blinkt uit in zowel solo- als teamsituaties. Hij gebruikt snelheid en stealth voor onverwachte aanvallen die vijandelijke plannen in de war sturen.

Melodie, een nieuwkomer, domineert met haar gebiedscontrole en krachtige schade-output. Haar harmonische aanvallen beheren het slagveld op strategische wijze en bieden haar team offensieve en defensieve voordelen.

A-klasse vechterszijn iets minder dominant, maar hebben nog steeds een grote invloed op de gameplay. Piper blinkt uit in langeafstandsgevechten, wat ideaal is voor open maps waar ze haar sluipschuttersvaardigheden kan gebruiken om vijanden van een afstand uit te schakelen.

Carl gebruikt zijn pikhouweel als een boemerang, raakt vijanden twee keer met één worp en navigeert door menigten. Bibi's knock-back vaardigheid controleert effectief de ruimte en weert tegenstanders, wat cruciaal is bij crowd control.

Deze Brawlers blinken uit door zich aan te passen aan de constant veranderende dynamiek van Brawl Stars en kunnen teamgevechten, zonecontrole en doelwitvergrendeling sterk verbeteren. Door hun vaardigheden zijn ze een goede keuze voor spelers die vastbesloten zijn om hogerop te komen in de competitie.

Inzicht in lagere niveaus (B, C, D en F)

B-klasse vechters zijn effectief, maar hebben niet de spelveranderende impact van de hogere niveaus. Hieronder vallen personages als 8-Bit en Bea, die onder de juiste omstandigheden goed kunnen presteren.

8-Bit biedt aanzienlijke ondersteuning met zijn schadeverhogende revolver, terwijl Bea uitblinkt met haar hoge precisie en het vermogen om met opeenvolgende klappen steeds meer schade toe te brengen. Ze vereisen strategische gameplay om hun tragere bewegingen en specifieke zwaktes te overwinnen.

C-klasse Brawlers hebben meer uitgesproken beperkingen, maar kunnen nog steeds bruikbaar zijn in nichescenario's. El Primo en Poco zijn voorbeelden van C-Tier-personages die kunnen schitteren met de juiste teamondersteuning.

Bovendien heeft El Primo een indrukwekkende duurzaamheid en is hij goed in close combat, terwijl Poco unieke teamhealingsmogelijkheden biedt, waardoor ze nuttig zijn in specifieke speltypen zoals Gem Grab of Brawl Ball, waarin hun vaardigheden aansluiten bij teamstrategieën.

D- en F-tiers zijn Brawlers als Darryl en Frank, die het vaak moeilijk hebben door hun gebrek aan veelzijdigheid of overweldigende counters in de huidige meta.

Darrylmet zijn rollende aanval en Frank met zijn krachtige hamer kunnen nog steeds overwinningen behalen, maar hebben zorgvuldige planning en ideale omstandigheden nodig om het spel echt te beïnvloeden.

Hun effectiviteit is over het algemeen situationeel en afhankelijk van perfecte positionering en timing om hun sterke punten te benutten.

Hoe je de tierlijst gebruikt om je gameplay te verbeteren

Effectief gebruikmaken van een ranglijst kan je prestaties in Brawl Stars verbeteren. Het zou het beste zijn als je je concentreert op het beheersen van een paar eersteklas Brawlers om competitief te blijven in verschillende speltypen. Experimenteren met Brawlers van verschillende niveaus kan je ook helpen om je persoonlijke sterke punten en voorkeuren te vinden.

Het is ook cruciaal om je aan te passen aan updates in de ranglijst, omdat veranderingen in de Brawler-ranking van invloed kunnen zijn op de gamestrategie. Deze aanpak bevordert niet alleen de individuele gameplay, maar zorgt er ook voor dat je beter begrijpt hoe elke Brawler in de bredere dynamiek van het spel past.

Laatste gedachten

Het bijhouden van de Brawl Stars ranglijst rust spelers uit met de kennis die cruciaal is voor succes. Spelers kunnen hun strategieën effectief aanpassen door op de hoogte te blijven van welke Brawlers uitblinken of achterblijven.

Dit aanpassingsvermogen verbetert de gameplay en scherpt de beslissingsvaardigheden aan, zodat elke wedstrijd met het best mogelijke spelplan wordt benaderd.

Sommige van deze Brawlers zijn niet voor elke speler beschikbaar. Daarom gebruik je best een Brawl Stars edelstenen opwaardeerservice om het personage te krijgen dat je nodig hebt.

Editorial Office
igitems