Login / Join

Beste wapen in Valorant 2022

Valorant is een van de populairste spellen van dit moment. Opnieuw heeft Riot Games een ongelooflijk spel gemaakt, dit keer in het schietgenre. Valorant heeft vandaag al een aanzienlijke esportgemeenschap. FPS games zijn een van de beste genres om te spelen, en het'is erg populair. Succes in FPS games is afhankelijk van vele factoren, waarvan kennis er één is. Elk klein detail kan je een game winnen of verliezen, van maps tot wapens.

Ik weet dat je je spel wilt verbeteren, dus laten we je het beste wapen zien dat je in het spel kunt gebruiken. Onze top picks zijn gebaseerd op gebruikers populariteit en winnende percentage rankings. Dus zonder verder oponthoud, let's go!

U kunt uw account een hogere rang geven door Valorant boosting services te gebruiken, waarmee u binnen enkele dagen een hoge rang kunt bereiken.

Het kopen van een account zou je ook een snelle start van je carrière geven, aangezien het je helpt om meteen aan gerangschikte wedstrijden deel te nemen.

Als je nieuw bent in het spel, kan het ook heel nuttig zijn om een paar sessies van ervaren Valorant-spelers te volgen.

#1 Operator

De Operator is altijd al een topper geweest. Dit sluipschuttersgeweer is ideaal om sleutelposities in te nemen omdat het zelfs gepantserde vijanden kan neerhalen met één enkel schot in het lichaam. Dit geweer heeft zo veel kracht dat het vijanden over lange afstanden met één schot kan raken.

#2 Phantom

Volgens veel spelers is de Phantom het beste wapen. De Phantom heeft een beheersbare terugslag in vergelijking met andere wapens in het spel, waardoor het een beginnersvriendelijk wapen is. De Phantom heeft ook een snellere vuursnelheid dan de meeste andere wapens, zodat je de terugslag onder controle kunt houden terwijl je je vijanden overhoop knalt.

De geluiddemper, die je schietrichting verbergt voor je vijanden, is een van de belangrijkste voordelen van het wapen's. We raden je aan in de bursts-modus te schieten in plaats van volautomatisch als je de Phantom gebruikt, omdat je munitie dan erg snel op kan raken.

#3 Vandal

Als je geen fan bent van sluipschutters of niet vertrouwd bent met een SMG met hoge terugslag, kun je de Vandal overwegen. Een hard assault rifle is goed voor gevechten op middellange tot lange afstand. De vuursnelheid is trager en de magazijncapaciteit is minder dan die van de Phantom. Maar dit wapen heeft een krachtige stoot. Je hebt een grote kans op een schot door het hoofd, waardoor je de vijand met één schot van elke afstand omlegt. Met dit beest heb je maar vier schoten op het lichaam nodig om je vijanden uit te schakelen, maar de terugslag is moeilijker te beheersen.

#4 Odin

.Odin is een wapen dat moeilijk onder de knie te krijgen is, maar het is ontegenzeggelijk een van de krachtigste wapens in het spel. Odin's muur penetratie is extreem hoog, waardoor je gemakkelijk je tegenstanders kunt muurknallen. Odin's magazijn bevat 100 kogels, ideaal voor spray en bidden situaties. Als je herladen veracht, is dit een uitstekende aanvulling op je arsenaal. En ik zou het bijna vergeten, je moet veel geduld hebben en goed kunnen rekenen, want dit pistool heeft een hoge terugslag en als je een paar schoten verkeerd afvuurt, word je van je stuk gebracht.

#5 Bulldog

Een underdogwapen met een hoge gebruiksfunctie. Dit kanon is ongeëvenaard in vergelijking met Vandal en Phantom. Het heeft een kleiner magazijn en een tragere vuursnelheid, maar de terugslag is geweldig. Perfect voor spelers die op aardappelen mikken.

#6 Sheriff

Met afstand het meest dodelijke pistool in de game. De Sheriff is effectief op alle afstanden en kan je tegenstanders doden met een enkel headshot op minder dan 30 meter. Het nadeel is dat de vuursnelheid vrij traag is omdat het een revolver is. Als je echter gelooft in je doel, zal de Sheriff je enorm helpen.

Editorial Office
igitems