Login / Join

Beste vechtspel van 2022

Ondanks de Covid-19 pandemie die face-to-face toernooien aandrijft zit online gaming in de lift en blijven de populariteit en toegankelijkheid van het vechtgenre stijgen. Een fatsoenlijke vechtgame is een van de weinige dingen in gaming die een intense, één-op-één-ervaring biedt, en vandaag zijn er meer opties voor de beste vechtgames dan ooit tevoren.

Maar hoewel de markt van vechtspellen breed is en blijft groeien, heeft het genre een relatief kleine spelersbasis in vergelijking met andere competitieve spellen. Niettemin zijn sommige games kolossen op zich, en ze onder de knie krijgen is een deel van het plezier.

Dus, welke vechtspellen zijn de beste in 2022? Liefhebbers van vechtspellen hebben keuze te over, van klassiekers als Street Fighter V tot indie-opties als Skullgirls. Begin dus maar alvast je moves te oefenen, want dit zijn de beste vechtspellen.

STREET FIGHTER V: CHAMPION EDITION

Street Fighter V: Champion Edition combineert, net als Mortal Kombat 11, veel geweldige gamecontent in één bundel.

Street Fighter is al sinds zijn arcade debuut een populaire game in de gaming gemeenschap, en Street Fighter V is geen uitzondering. Waarschijnlijk heb je in je jeugd wel eens een streetfighter game gespeeld, net als Street Fighter V: Champion Edition. Het concept is volledig hetzelfde, dus het spelen ervan zou geen probleem zijn.

De oorsprong van dit spel wordt nu beschouwd als een retro game. Iedereen die vechtspellen speelt weet precies hoe intens deze game is. Het grijpen van een van uw jeugd beste herinnering is in bereik. Waarom zou je het niet proberen en leren om een pro te zijn.

Super Smash Bros. Ultimate

Super Smash Bros Ultimate wordt beschouwd als een van de meest ambitieuze en legendarische games in het vechtspelgenre. Met een enorme lijst aan personages in het spel zou elke speler versteld staan en een leuke tijd kunnen hebben met het spelen van het spel. Ultimate is alom geprezen door zowel critici als spelers. Het heeft een waanzinnig aantal van de gestreamde online inhoud op entertainment platforms zoals Twitch, Discord, en YouTube, waardoor het een van de beste populaire vechtspellen van het jaar.

Tekken 7

Het spel dient als de epische conclusie van de Mishima-clan en ontrafelt de redenen voor hun nooit eindigende strijd als het zevende hoofddeel van de Tekken-serie. Zowel critici als spelers zijn het erover eens dat het spel een van de beste in de serie is. Er zijn bijna twee miljoen Tekken 7 content gestreamd op YouTube en twitch vanwege de geweldige multi-player gameplay gevechten. Tekken verdient het om op de lijst van echt geweldige games sinds de arcade debuut tot dit spel.

Mortal Kombat 11 (MK11)

Mortal Kombat 11, het nieuwste deel in een van de populairste series uit de geschiedenis, vertegenwoordigt de volgende evolutie van de serie. Met een nieuwe grafische engine en een rooster van nieuwe en terugkerende vechters, heeft de game meerdere prijzen en nominaties gewonnen en een Twitch-volger van meer dan een miljoen streams vergaard. Geen twijfel mogelijk dat de MK franchise weer een intense vechtgame tot een ware koning van alle vechtgames heeft gemaakt.

Editorial Office
igitems